پیش بینی هواشناسی زنجان طی ۲۴ آینده | پیش بینی وضعیت آب و هوا زنجان فردا پنجشنبه ۴ بهمن ماه ۱۴۰۳

پیش بینی وضعیت آب و هوا زنجان فردا پنجشنبه ۴ بهمن ماه ۱۴۰۳ و هواشناسی زنجان طی ۲۴ ساعت آینده را در این خبر بخوانید.

پیش بینی هواشناسی زنجان طی ۲۴ آینده | پیش بینی وضعیت آب و هوا زنجان فردا پنجشنبه ۴ بهمن ماه ۱۴۰۳
صفحه اقتصاد -

آخرین وضعیت آب و هوا استان زنجان را در صفحه اقتصاد دنبال کنید. 

کارشناس مسوول پیش بینی اداره کل هواشناسی استان زنجان گفت:‌ صبح چهارشنبه هوای سردی در استان حاکم شد و حداقل دما در زنجان به منفی ۱۱ درجه رسید که بر این اساس این شهر به عنوان دومین مرکز استان سرد کشور طی شبانه روز گذشته ثبت شد.

آخرین وضعیت جوی هوای زنجان /زنجان دومین مرکز استان سرد کشور شد

حسین سلطانی افزود: امروز شرایط جوی استان پایدار خواهد بود و هم اکنون نیز آسمان اغلب مناطق صاف و گاهی با وزش باد همراه است.

وی یادآور شد: فردا و روز جمعه نیز آسمان استان قسمتی ابری و با وزش باد ملایم همراه خواهد شد.

سلطانی اظهار داشت: از اواخر وقت شنبه هفته آینده سامانه بارشی نسبتا ضعیفی وارد استان می شود و فعالیت خود را با بارش های پراکنده آغاز خواهد کرد.

وی ادامه داد: طی روزهای آینده دمای هوا در نواحی مختلف استان به طور نسبی افزایش می‌یابد و از شدت سرما کاسته می‌شود.

سلطانی دمای فعلی شهر زنجان را منفی ۱۰ درجه بیان کرد و گفت:‌ این میزان دما نسبت به روز گذشته در همین ساعت ۶ درجه کاهش یافته است.

این کارشناس به نوسان دمای شهرهای استان اشاره کرد و افزود: طی شبانه روز گذشته کمینه و بیشینه دمای زنجان منفی ۱۱ و سه درجه، خرمدره و ابهر منفی هفت و ۲، آب‌بر صفر و ۱۳، قیدار منفی هشت و منفی ۲، ماهنشان منفی هشت و ۶ و سلطانیه منفی هفت و صفر درجه سانتیگراد گزارش شده است.

استان زنجان از ۵۷ ایستگاه هواشناسی برخوردار است که کارشناسان حرفه‌ای در چهار باب از این ایستگاه‌ها به صورت شبانه روزی و در چهار ایستگاه دیگر نیز به طور ۱۲ ساعته، مستقر هستند.

داده‌های وضعیت جوی در مابقی ایستگاه‌های استان نیز به صورت خودکار جمع‌آوری می‌شود.

۲۱ هزار واحد روستایی استان زنجان ، نیازمند مقاوم‌سازی فوری

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان اعلام کرد که برای ایمن‌سازی ۲۱ هزار واحد مسکونی روستایی غیرمقاوم در معرض خطر، حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است.

خبرآنلاین نوشت، رضا خواجه‌ای با اشاره به اینکه استان زنجان به دلیل قرار گرفتن در مناطق زلزله‌خیز و داشتن سوابق بلایای طبیعی مانند سیل و رانش زمین جزو استان‌های پرخطر محسوب می‌شود، اظهار داشت: از مجموع ۹۲ هزار و ۶۷۸ واحد مسکونی روستایی در استان، تاکنون ۵۹ هزار واحد مقاوم‌سازی شده است. با این حال، هنوز ۲۱ هزار واحد معادل ۵۱ درصد از واحدهای در معرض خطر ، مقاوم‌سازی نشده‌اند.

وی افزود: ۲۷۵ روستا در استان، معادل ۴۲ هزار و ۵۵۵ واحد مسکونی، در معرض خطر سیل و بارندگی قرار دارند که تنها ۴۹ درصد از این واحدها مقاوم‌سازی شده‌اند.

مدیرکل بنیاد مسکن زنجان تأکید کرد که مهم‌ترین اقدام برای کاهش خسارات ناشی از حوادث طبیعی، پیشگیری و اتخاذ تدابیر لازم قبل از وقوع آنهاست. به گفته وی، آموزش توانمندسازی و افزایش آگاهی عمومی نقش مهمی در آمادگی مردم برای مقابله با شرایط بحران دارد.

خواجه‌ای با تأکید بر ضرورت بازنگری آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها جهت افزایش کارآمدی و نظارت، گفت: برای کاهش تأثیرات بلایای طبیعی باید از دانش و تجارب علمی بهره گرفت و استانداردهای جهانی را مدنظر قرار داد.

وی خاطرنشان کرد که مساکن روستایی تحت تأثیر عوامل محیطی، طبیعی، اقتصادی و معیشتی قرار دارند و نوسازی و تغییر الگوهای کالبدی این مناطق نیازمند شناسایی ویژگی‌ها و الگوهای بومی است. همچنین، مشارکت مردم در مقاوم‌سازی منازل اهمیت زیادی دارد و می‌تواند به بهبود شرایط ایمنی کمک شایانی کند.

خواجه‌ای در پایان بر ضرورت همکاری تمامی نهادها و دستگاه‌های مرتبط تأکید کرد و افزود: با برنامه‌ریزی صحیح و اقدامات پیشگیرانه، می‌توان زمینه زندگی ایمن‌تر و مدیریت بهینه بحران‌های طبیعی را برای مردم فراهم کرد.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه