هواشناسی آذربایجان غربی طی ۲۴ ساعت آینده | پیش بینی وضعیت آب و هوا آذربایجان غربی فردا یکشنبه ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳

پیش بینی وضعیت آب و هوا آذربایجان غربی فردا یکشنبه ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳ و هواشناسی آذربایجان غربی طی ۲۴ ساعت آینده را در این خبر بخوانید.

هواشناسی آذربایجان غربی طی ۲۴ ساعت آینده | پیش بینی وضعیت آب و هوا آذربایجان غربی فردا یکشنبه ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳
صفحه اقتصاد -

براساس هشدار زرد هواشناسی آذربایجان غربی از فردا بارش متناوب برف و وزش باد و از روز دوشنبه کاهش محسوس دما استان را فرا می‌گیرد.

هشدار زرد بارش برف و کاهش دما در آذربایجان غربی

براساس هشدار هواشناسی سطح زرد شماره ۴۶ اداره کل هواشناسی آذربایجان غربی، با عبور موجی زودگذر از تراز میانی بارش متناوب برف و باران همراه با وزش باد و از روز دو شنه همراه با کاهش محسوس دما آذربایجان غربی را فرا می‌گیرد. 

فعالیت این سامانه زودگذر از بعد از ظهر یکشنبه ۳۰ دی دراستان آغاز می‌شود و تا اواخر وقت دوشنبه اول بهمن ماه در کلیه مناطق بویژه مرکز و نیمه جنوبی استان ادامه دارد.

در اثر مخاطره بارش برف و باران (در جاده‌های کوهستانی کولاک برف) مه گرفتگی و کاهش دید وکاهش دما احتمال لغزندگی، یخبندان، کاهش دید و اخلال در تردد‌های جاده‌ای و شهری وافزایش مصرف حامل‌های انرژی وجود دارد.

در این شرایط آمادگی دستگاه‌های اجرایی برای سیلابی شدن مسیل‌ها و لغزندگی در جاده‌های مواصلاتی، خودداری از تردد و اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها و فعالیت‌های کوهنوردی، اجتناب از سفر‌های غیر ضرور و احتیاط در تردد‌های شهری و جاده‌ای بویژه گردنه‌های برف گیر و تجهیز خودرو‌ها به لوازم زمستانی، مدیریت در مصرف و توزیع حامل‌های انرژی، تنظیم دما و رطوبت گلخانه‌ها و دامداری ها... توجه به توصیه‌های کارشناسان جهاد کشاورزی ضروری است.

forecast

آب و هوای فردا چگونه است؟ فردا هوا بارانی است؟ فردا هوا برفی است؟ فردا هوای آلوده است؟ فردا باران می بارد؟ فردا برف می بارد؟ آخرین خبر از هواشناسی فردا ؟ جدیدترین خبر از هواشناسی امشب؟ خبر فوری از هواشناسی فردا؟ هوای روز یکشنبه چگونه خواهد شد؟ هوای امروز آلوده است؟ روز یکشنبه هوای آلوده است؟ روز یکشنبه بارانی می شود؟ باران فردا یکشنبه را فرا می گیرد؟ 

از نظر تاریخی، تاریخ باستانی آذربایجان با تاریخ قوم ماد درآمیخته است. قوم ماد پس از مهاجرت به ایران آرام آرام بخش‌های باختری ایران از جمله آذربایجان را تصرف کردند. هم‌زمان با این دوران دولت‌هایی در اطراف آذربایجان وجود داشت که از آن جمله می‌توان به دولت آشور در شمال میانرودان، دولت هیتی در آسیای صغیر، دولت اورارتو در بخش‌های شمال و شمال غرب، اقوام کادوسی در خاور و کاسیان در حوالی کوه‌های زاگرس اشاره کرد. در دوران جانشینان اسکندر مقدونی، آذربایجان به ماد کوچک معروف شد که آذربایجان را دربرداشت و ماد بزرگ که مشتمل بر شهرهای کهن همدان، ری، اصفهان و کرمانشاه بود. قابل ذکر است که ماد کوچک نیز به برزخ مادی در بین یونانیان و رومیان معروف بود.

گروهی بر این باورند که نام آذربایجان گرفته شده از «آذرآبادگان» (آذربدگان نگهبان آتشین) و به معنی سرزمین آتش است. بزرگ‌ترین آتشکده‌های زرتشتی در این منطقه بوده است که آذرگشنسپ نامیده می‌شود که ویرانه‌های آن امروزه به نام تخت سلیمان در بخش تخت سلیمان شهرستان تکاب قابل دیدن است. گروهی دیگر ریشه نام گذاری آذربایجان را مربوط به وجود سرداری به نام آتورپات یا اتروپاد می‌دانند. اینان بر این باورند که که پس از چیره شدن اسکندر مقدونی بر ایران، سردار آتورپات در آذربایجان ظهور کرد و از اشغال آن توسط یونانیان جلوگیری کرد. از آن به بعد این سرزمین به نام آتورپاتگان شناخته شد. حکومت جانشینان آتورپات در آذربایجان در زمان اشکانیان نیز ادامه یافت و این منطقه توانست کماکان استقلال درونی خود را در چهارچوب دولت اشکانی حفظ کند. سرانجام اردشیر بابکان بنیان‌گذار پادشاهی ساسانی بر حکمرانان محلی آذربایجان چیرگی یافت و آن را به صورت یک ایالت غیر موروثی اداره نمود.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه