وضعیت آب و هوا تهران فردا سه شنبه ۲۸ شهریور ماه ۱۴٠۲

وضعیت آب و هوا استان تهران فردا سه شنبه ۲۸ شهریور ماه ۱۴٠۲ | تهرانی ها بخوانید

در این خبر به توضیحاتی درباره پیش بینی وضعیت آب و هوا استان تهران فردا سه شنبه ۲۸ شهریور ماه ۱۴٠۲ پرداخته شده است.

وضعیت آب و هوا استان تهران فردا سه شنبه ۲۸ شهریور ماه ۱۴٠۲ | تهرانی ها بخوانید
صفحه اقتصاد -

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران وضعیت جوی این استان، قسمتی ابری و وزش باد شدید به ویژه در بخش‌های غربی و جنوبی استان همچنین کاهش دما پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و تحلیل الگوهای همدیدی وضعیت جوی استان تهران طی پنج روز آینده آسمان صاف تا قسمتی ابری، در ساعات بعد از ظهر افزایش باد و در ارتفاعات افزایش ابر پیش‌بینی می‌شود.

برای امروز و فردا (۲۷ و ۲۸ شهریور) در بعضی ساعت‌ها در بخش‌های غربی و جنوبی استان وزش باد نسبتا شدید تا شدید، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا و کاهش دید مورد انتظار است.

در ارتفاعات شمال شرقی استان رگبار پراکنده باران با احتمال رعدوبرق گاهی مه و کاهش دید و وزش باد نسبتا شدید دور از انتظار نیست.

برای فردا و روز چهارشنبه (۲۸ و ۲۹ شهریور) کاهش نسبی دما و سپس افزایش تدریجی دما در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

براساس این گزارش، آسمان تهران فردا( ۲۸ شهریور) صاف تا کمی ابری در بعد از ظهر افزایش باد با حداقل دمای ۱۹ و حداکثر دمای ۲۸ درجه سانتیگراد و در روز چهارشنبه ( ۲۹ شهریور) صاف تا کمی ابری در بعد از ظهر افزایش باد گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۸ و حداکثر دمای ۲۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.  

طبق اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه ورامین با بیشینه دمای ۳۴ درجه سانتیگراد، گرم‌ترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده‌ است.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از اعلام آماده‌باش به دستگاه‌های امدادی، اجرایی، خدماتی و ... برای پیشگیری از حوادث فصل سرما خبر داد.

حامد یزدی مهر با اشاره به نزدیکی به نیمه دوم سال و افزایش احتمال وقوع حوادث مرتبط با بارش‌ها و فصل سرما، گفت: در همین راستا نیز سازمان مدیریت بحران کشور ابلاغیه‌ای را به تمام استان‌های کشور ابلاغ کرد و اداره کل مدیریت بحران استان تهران نیز با توجه به حوادثی که بیشترین احتمال وقوع آن در این استان وجود دارد، ابلاغیه‌ای را به تمامی دستگاه‌های اجرایی، امدادی، خدماتی و ... ارائه کرد. تمامی دستگاه‌های دارای مسئولیت براساس قانون مدیریت بحران ملزم به رعایت این دستورالعمل‌ها هستند و ضروری است که اقدامات پیشگیرانه در دستور کار همه دستگاه‌ها قرار داشته باشد.

وی با بیان اینکه برخی از پیش‌بینی‌های اولیه انجام شده حاکی از افزایش میزان بارش‌ها طی فصل پائیز در کشور است، گفت: در همین راستا نیز باید اقدامات پیشگیرانه و همچنین اقدامات لازم برای امدادرسانی و پاسخ سریع به حوادث در دستورکار قرار بگیرد، چرا که در صورت عدم اتخاذ تصمیمات و اقدامات پیشگیرانه و نداشتن آمادگی لازم برای پاسخ به مخاطرات از جمله سیل و آبگرفتگی، طوفان، تگرگ، بارش برف و باران سنگین، صاعقه، انسداد محورها و... یقیناً خسارات جانی و مالی بسیاری بدنبال خواهد داشت.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران همچنین تاکید کرد که مطابق بندهای ۲۲ و ۲۳ قانون مدیریت بحران کشور با هرگونه قصور، اهمال و کم کاری مسئولین ذیربط در انجام وظایف برخورد قاطع خواهد شد.

یزدی مهر درباره دستورالعمل‌های لازم در این خصوص گفت: لازم است که جلسات ستاد استانی و شهرستانی به منظورآمادگی حداکثری دستگاه های ذیربط و پاسخگویی به هنگام درشرایط اضطرار به طور منظم برگزار شود. پایش به هنگام مخاطرات جوی و اعلام هشدارهای لازم به ذینفعان از قبیل کشاورزان، دامداران و لنج داران از طریق رسانه‌های محلی نیز مورد تاکید است.

وی با تاکید بر ضرورت شناسایی مناطق پر ریسک و اولویت‌دهی به کاهش ریسک آن در برنامه های کاری به‌منظورتامین منابع مالی و بسیج تمام امکانات گفت: رصد و بازبینی دوره‌ای پل‌های کم ارتفاع، مسیل‌ها و ... باید با هدف جلوگیری از انسداد مسیر رودخانه، انحراف آب و... انجام شود. ضرورت آمادگی دستگاه های خدماتی و امدادی از جمله شهرداری ها، دهیاری ها، هلال احمر و دپوی اقلام موردنیاز نیز از جمله دیگر تمهیدات است.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با تاکید بر ضرورت آمادگی کامل و استقرار ماشین آلات وتجهیزات تخصصی از قبیل برف روبی، خودروی آتش نشانی و ... در موارد لازم نیز تاکید کرد و گفت: لازم است که امکانات لازم برای سازماندهی نیروهای تخصصی اطفاء حریق، به خصوص در مناطق جمعیتی وعرصه های جنگلی ومرتعی نیز پیش‌بینی شود.

به گفته یزدی مهر ساماندهی ولایروبی مسیل ها و رودخانه های درون شهری و منتهی به مناطق مسکونی شهری و روستایی به خصوص جمع آوریِ آورده‌های رودخانه ای مانند تنه درختان و...، افزایش دیواره رودخانه ها به منظور افزایش ظرفیت آبگذری رودخانه و جلوگیری از ساخت و ساز در حریم و بستر رودخانه ها و برخورد قانونی با متجاوزین از جمله دیگر تاکیداتی است که از سوی سازمان مدیریت بحران کشور ابلاغ شده است.

وی با بیان اینکه لازم است که نسبت به ایمن سازی و مقاوم سازی اجزای غیرسازه ای مراکز حساس درمانی، صنعتی، خدماتی و مدیریتی نیز اقدام شود، اظهارکرد: پایش و ترمیم پاشنه پل‌ها، دیواره‌های تخریب شده رودخانه‌ها، تکمیل دیواره‌های نیمه تمام و... نیز باید انجام شود.

یزدی مهر افزود: لازم است مردم نیز یکسری نکات را در این ایام مدنظر قراردهند، از جمله این به هشدارهای سازمان هواشناسی و مدیریت بحران توجه کنند. در هنگام سفر از ایمنی خودرو مطمئن شده و غذا و لباس گرم به همراه داشته باشند. از استقرار در حاشیه رودها و مسیل‌ها نیز پرهیز کرده و از کوهنوردی در شرایط برف و کولاک خودداری کنند.

ایسنا نوشت: مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با تاکید بر اینکه لازم است گزارشی از اقدامات انجام شده ازسوی دستگاه‌ها به شکل منظم به این اداره کل ارسال شود، گفت: همچنین گزارشی از این اقدامات به سازمان مدیریت بحران کشور ارائه می‌شود.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه