این حرف قائم مقام سابق وزیر ارشاد درباره شورای عالی انقلاب فرهنگی خبرساز شد

در این خبر به توضیحاتی درباره حرف قائم مقام سابق وزیر ارشاد درباره شورای عالی انقلاب فرهنگی پرداخته شده است.

این حرف قائم مقام سابق وزیر ارشاد درباره شورای عالی انقلاب فرهنگی خبرساز شد
صفحه اقتصاد -

حسین انتظامی معتقد است از آسیب های مدیریت کشور این است، هرکسی می آید، می خواهد از نو بسازد. 

حسین انتظامی، فعال فرهنگی و استاد ارتباطات در نشست انتقال تجربه سرمشق در موسسه قدس اظهار کرد: شما اهالی قبیله فرهنگ و رسانه هستید، باید مراقب باشید، حوزه فرهنگ کیسه شن جنگ های خیابانی سیاست ورزان نشود و در کشاکش جنگ های سیاسی، فرهنگ قربانی نشود.

انتظامی گفت: از آسیب های مدیریت کشور این است، هرکسی می آید، می خواهد از نو بسازد.

وی به بیان ماجرای مدیریت در کشور با بیان یک داستان طنز پرداخت و گفت: شخصی می خواست، مدیر شود، روز اول سه پاکت روی میزش بود؛ پاکت اول نوشته بود، «بگو من تازه آمدم مشغول آواربرداری هستم.»؛ بعد مدتی پاکت دوم را باز کرد به او توصیه کرده بود، «بگو همه تقصیرها برعهده نفرات قبلی است که سیاست غلط گذاشتند» مدتی بعد هم شرایط نفسگیر شد برایش و پاکت سوم را باز کرد، نوشته بود «کار تو تمام شد سه پاکت برای مدیر بعدی بگذار و تمام!»

انتظامی در ادامه گفت: راهبردهای مدیریت هر روز نباید عوض شود و نباید تابع دولتها و آمد و شد مدیران باشد و تاکتیک ها باید عوض شود، هر چند راهبردها تغییرات مختصر دارند.

انتظامی گفت: «تجربه» با «خاطره» متفاوت است و من تاکید دارم ثبت این تجربه ها ضرورت دارد، معتقدم مدیران باید از تجربه مدیریت قبل خود مطلع باشند.

وی در ساحت تولید و توزیع در رسانه توضیحاتی داد و گفت: به عنوان مثال یک «روزنامه» یک «کارگردان» یک « ناشر» در حوزه تولید فرهنگی، کار می کنند و «سینما» و «شرکت پخش» توزیع فرهنگی را به عهده دارند؛ متاسفانه آمار مصرف فرهنگی ما بسیار پایین است و در فشارهای اقتصادی اولین چیزی که از سبد خانوار خارج می شود محصولات فرهنگی است.

وی گفت: مدیریت فرهنگی در ساحت سیاستگذاری مثل وزارت علوم، میراث و آموزش پرورش در حال سیاستگذاری فرهنگی هستند و هر کدام ویژگی و فنون خود را دارد؛ کتاب «پرگار» تجربه نگاری من در حوزه سیاست گذاری فرهنگی است، کتاب دیگر من در حوزه تولید فرهنگی است.

به گفته وی، مدیران فرهنگی باید تجربیات را بنویسند و به تقاطع و نقد بگذارند و انگیزه من هم همین است که داشته های خودم را باقی بگذارم.

انتظامی گفت: مرجعیت فرهنگی باید در وزارت فرهنگ متمرکز باشد، صداسیما، حوزه هنری، سازمان اوج، شهرداری ها، میراث حضورشان در تولید فرهنگی آسیبی به سیاستگذاری نمی زند، اما این نهادها نباید سیاستگذار باشند.

وی گفت: معتقدم شورای عالی انقلاب فرهنگی باید تعطیل شود، اگر نحوه ایجاد آن را بررسی کنیم، ماموریت آن برای زمان انقلاب بوده است و باید تمام می شده است، اما ماموریت های جدید برایش تعریف شد و حتی به موازات مجلس فعالیت کرد و باعث تضعیف مجلس شد.

وی تصریح کرد: ادامه فعالیت این شورا باعث شده، هر دستگاه خودش را هم عرض وزارت ارشاد بداند که باعث تضعیف وزارت فرهنگ می شود، به این بهانه که عضو شورای انقلاب فرهنگی هستند.

وی ادامه داد: هرکاری که تا کنون انجام می شده، ضرورتا حقانیت ندارد، باید بررسی کنیم اگر مشروعیت آن اثبات شد ادامه دهیم؛ ادامه یک شیوه قدیمی مثل برخورد عرب جاهلیت است و این رفتار شبیه آنهاست، باید تفکر معکوس داشته باشیم تا تحول مثبت ایجاد شود.

وی همچنین گفت: مدیران کارهای مدیران قبل خود را بازخوانی و بررسی کنند و سپس آن شیوه درست را اجرا کنند.

وی در ادامه گفت: نکته بعد شفافیت است که از پایه های مدیریت و بویژه مدیریت فرهنگی است، شفافیت باعث پاسخگویی می شود و با توجه به شایستگی کارها را ادامه می دهیم، شفافیت بازخورد دارد برای متوجه شدن اشکالات نیاز است.

وی افزود: دولت الکترونیک را توسعه دهیم تا کارها به سامان و شفافیت حاصل می شود. به گفته وی، عقب نشینی به نفع بخش خصوصی و به نفع نهادهای مدنی از سوی دولت باید انجام شود و به بخش خصوصی واگذار کند.

 

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه

آخرین اخبار