برگزاری آیین تكریم و معارفه معاون پژوهشی و سرپرست اداره امور آموزشی و پژوهشی پژوهشكده بیمه
صفحه اقتصاد-آیین تودیع و معارفه سرپرست معاونت پژوهشی و سرپرست اداره امور آموزشی و پژوهشی پژوهشکده بیمه، صبح روز ۲۰ خردادماه ۱۴۰۲ برگزار شد. به گزارش روابط
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل پژوهشکده بیمه، در آیین تکریم و معارفه معاون پژوهشی و سرپرست اداره امور آموزشی و پژوهشی پژوهشکده بیمه که صبح روز ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ در محل پژوهشکده بیمه برگزار شد، دکتر محمد آریامنش دانشیار دانشگاه پیام نور به عنوان سرپرست معاونت پژوهشی پژوهشکده بیمه معرفی و از تلاشهای دکتر یعقوب محمودیان قدردانی شد. همچنین دکتر مهدی ریاحیفر عضو شورای پژوهشی و کارگروه تکافل پژوهشکده بیمه به سمت سرپرست اداره امور آموزشی و پژوهشی پژوهشکده بیمه منصوب و از زحمات آقای مهدی لطفیان سرپرست سابق این اداره قدردانی شد. مهدی لطفیان سرپرست سابق اداره امور آموزشی و پژوهشی پژوهشکده بیمه نیز به عنوان مشاور رئیس پژوهشکده بیمه معرفی گردید.
در این نشست دکتر محمدمهدی عسگری رئیس پژوهشکده بیمه تصریح کرد، اقدمات صورت گرفته در پژوهشکده بیمه در یک سال اخیر بیانگر بهبود نسبی فعالیت اعضای هیئت علمی این مجموعه و حرکت به سمت ارتقای علمی آنها میباشد و تکافل نیز به عنوان ماموریتی که بر عهده پژوهشکده بیمه نهاده شده بود اکنون در مرحله اجرا قرار دارد. همچنین در حوزههای بینالمللی نیز فعالیتهای متعدد و قابل توجهی در حال انجام است. مجموع این موارد و ورود پژوهشکده بیمه به عرصه بین المللی نیازمند استفاده بهینه از فرصتهای موجود و تغییرات و اقتضائاتی است که به کار گیری افراد با تجربه کافی را میطلبد.
رییس پژوهشکده بیمه در ادامه این نشست، به بیان انتظارات از حوزه معاونت پژوهشی پرداخت و تصریح کرد ؛ انتظارات و مطالبات موجود از پژوهشکده بیمه در سال جاری نظیر اجراییسازی تکافل درصنعت بیمه کشور، تبدیل شدن پژوهشکده بیمه به پژوهشگاه و ارتقای اعضای هیئت علمی پژوهشکده بیمه با مطالبات سالهای گذشته تفاوت زیادی دارد و همکاری جمعی کارشناسان و افراد توانمند در این حوزهها را میطلبد.
دکتر عسگری خاطرنشان کرد با توجه به در پیش بودن دورههای داخلی و بینالمللی آموزش پیشرفته مدیران صنعت و دوره DBA، ارتباط بیشتر با صنعت بیمه کشور و انطباق حداکثری پژوهشها با نیازهای صنعت ضرورت دارد.
وی با تاکید بر لزوم رعایت اخلاق مداری و عدالت و انصاف در تخصیص طرحها و انجام فعالیتهای پژوهشی، خواستار ارتقای کمی و کیفی اعضای هیئت علمی با برگزاری دوره های آموزشی و شرکت در همایشهای بین المللی، انجام مقالات و تالیفات مشترک و … شد.
رئیس پژوهشکده بیمه تصریح کرد؛ موضوع تکافل و انتظار صنعت بیمه در این خصوص نیز مسئولیت سنگینی را برعهده پژوهشکده بیمه نهاده است که تلاش مضاعف معاونت پژوهشی پژوهشکده بیمه را میطلبد.
افزایش ارتباط با پژوهشکدهها و دانشگاههای کشور، چابک سازی فرآیند تصویب و اجرای طرح های پژوهشی و تالیف و ترجمه کتب، استفاده حداکثری از توانمندیهای اهالی صنعت بیمه، شناسایی متخصصین مجرب فعال در شرکتهای بیمه و استفاده از تجارب آنها، برگزاری دوره فرصت مطالعاتی اعضای هیئت علمی، افزایش کیفیت آزمونهای بیمهای، استفاده از تجارب نهادهای بینالمللی و آموزش ضمن خدمت اعضای هیئت علمی پژوهشکده در جهت توانمندسازی آنان، از دیگر انتظارات و مطالبات موجود از معاونت پژوهشی پژوهشکده بود که توسط رئیس پژوهشکده بیمه ارائه گردید.
در ادامه این نشست دکتر محمد آریامنش معاون پژوهشی جدید پژوهشکده بیمه ابراز امیدواری کرد که با همدلی و همراهی اعضای هیئت علمی و فعالان حوزههای علمی و اجرایی پژوهشکده بیمه، ضمن استفاده از ظرفیتهای موجود، گامهای موثری در جهت تحقق اهداف و ماموریتهای تعیین شده برای معاونت پژوهشی پژوهشکده بیمه برداشته شود.
در ادامه دکتر مهدی ریاحیفر حلقه مفقوده توسعه صنعت بیمه را تکافل دانست و ابراز امیدواری کرد با اتکا به تحقیقات انجام شده در پژوهشکده بیمه و با همراهی سایر همکاران پژوهشکده منشا تحول در حوزه تکافل باشیم.
در پایان این نشست نیز آیین قرائت و اعطای احکام انتصاب سرپرست معاونت پژوهشی، سرپرست اداره امور آموزشی و پژوهشی و مشاور رئیس پژوهشکده بیمه انجام و از خدمات متصدیان سابق این جایگاهها تجلیل شد.
نظر شما