برنامه قطعی برق استان اردبیل تغییر کرد | جدول خاموشی برق اردبیل جمعه ۹ خرداد ۱۴۰۴ + ساعت قطع برق شهرستانهای اردبیل جمعه ۹ خرداد
برنامه جدید قطعی برق در استان اردبیل اعلام شد و بر این اساس، ساعتهای خاموشی در اردبیل و سایر شهرستانها برای روز جمعه ۹ خرداد ۱۴۰۴ تغییر کرده است.

در راستای مدیریت بهینه مصرف انرژی و جلوگیری از فشار بیش از حد بر شبکه سراسری برق، شرکت توزیع نیروی برق اطلاع داد که با توجه به افزایش مصرف در روزهای اخیر، خاموشیهای برنامهریزیشده در برخی مناطق اعمال خواهد شد.
این خاموشیها با هدف حفظ پایداری شبکه و تأمین برق پایدار برای تمامی مشترکین، طبق جدول زمانبندی مشخص و بهصورت نوبتی اجرا خواهند شد. شهروندان گرامی میتوانند با مراجعه به وبسایت رسمی شرکت یا از طریق سامانههای اطلاعرسانی، از زمان دقیق قطع و وصل برق در منطقه خود مطلع شوند. همکاری و همراهی مردم در این زمینه، نقش مهمی در عبور از دورههای اوج مصرف ایفا خواهد کرد.
وبسایت شرکت توزیع نیروی برق اردبیل: https://www.aped.ir/
صفحه برنامه خاموشیها: https://www.aped.ir/fa-IR/DouranPortal/۵۲۰۸/
همچنین برای دانلود اپلیکیشن برق من میتوانید از لینک زیر اقدام کنید:
این اپلیکیشن به شما کمک میکند تا بتوانید از ساعات دقیق خاموشی برق منطقه خود مطلع شوید.
دلایل قطعی برق در اردبیل چیست؟
شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل اعلام کرده است که با افزایش دمای هوا و بالا رفتن مصرف وسایل سرمایشی، فشار مضاعفی بر شبکه وارد شده و در برخی مناطق، خاموشیهای برنامهریزیشده در نظر گرفته شده است.
کدام مناطق از شهر اردبیل بیشتر درگیر خاموشی شدهاند؟
در مناطق مرکزی و پرتراکم شهر اردبیل مانند شهرک کارشناسان، عالیقاپو، خیابان بعثت، عطایی، و محله دانشآموز قطعی برق در بازههای زمانی یک تا دو ساعته گزارش شده است.
وضعیت سایر شهرستانهای استان اردبیل چگونه است؟
در مشگینشهر، پارسآباد، خلخال، گرمی، بیلهسوار و نمین نیز خاموشیهایی در ساعات اوج مصرف (۱۳ تا ۱۷ و ۲۰ تا ۲۳) گزارش شده و شرکت برق اعلام کرده است که برنامه خاموشیها از طریق درگاه رسمی اطلاعرسانی میشود.
آیا این خاموشیها بر زندگی روزمره مردم اثر گذاشتهاند؟
بله، بهخصوص در مناطق صنعتی و درمانی برخی نواحی مانند پارسآباد و خلخال، قطعی برق موجب اختلال در برخی خدمات شده است. همچنین در برخی مناطق، افت فشار آب به دلیل قطعی برق پمپها گزارش شده است.
راهکارهای کاهش خاموشی در اردبیل چیست؟
نصب ترانسهای تقویتی، مدیریت بار مصرفی، اجرای زمانبندی منظم خاموشی و آگاهسازی مردم برای صرفهجویی در مصرف برق بهویژه در ساعات اوج، از جمله برنامههای در حال اجرا توسط شرکت برق استان است.
ایران از ترکمنستان برق وارد خواهد کرد؟
سیدعبدالوهاب سهل آبادی، رئیس خانه صنعت و معدن ایران، با اشاره به جلسه اخیر وزیر صمت با اعضای خانه صنعت، معدن و تجارت اظهارکرد: جلسه اخیر با وزیر صنعت، معدن و تجارت بسیار ارزشمند بود و مسائلی مطرح شد که مشکلات واقعی واحدهای تولیدی-صنعتی بود.
سهل آبادی با اشاره به ناترازی انرژی و کمبود برق در روزهای گذشته و پیش رو عنوان کرد: ما در جلسه اخیر پیرامون مسئله برق نیز صحبت کردیم. با گزارشی که وزیر ارائه و معاونان وی ارائه دادند تشخیص داده شد که هرآنچه برای جبران کمبود برق واحدهای تولیدی-صنعتی از دست این وزارتخانه بر میآمده انجام شده است و به تمام سوالات و شبهات پاسخ دادند.
رئیس خانه صمت ایران ادامه داد: همچنین درخصوص سیمان صحبت شد. مدتی قرار بود واحدهای تولیدی سیمان تعطیل باشند، اما مجددا در کوتاهترین زمان ممکن به چرخه تولید برگشتند.
سهل آبادی با اشاره به پیشنهاد واردات برق از کشورهای همسایه، تشریح کرد: ما به وزیر صمت پیشنهادی مبنی براینکه از کشور دیگری مانند ترکمنستان برق وارد کنیم، ارائه دادیم و وزیر صمت این پیشنهاد را پسندید و حتی تاکید کرد دستور اجرایی شدن این کار را از رئیس جمهور میگیرد و کافی است طرح را به وزارت صمت دهیم و مورد بررسی قرار گیرد تا عدم موفقیتی در آن نباشد.
رئیس خانه صمت ایران افزود: ازطرف دیگر باوجود مطرح شدن تمام مباحث و مشکلات حوزه صنعت ما معتقد هستیم که دولت باید کوچک شود و بخش خصوصی نقش پررنگ تری ایفا کند؛ بنابراین مباحث مربوط به تنفیذ اختیارات نیز مطرح شد.
او گفت: برای کوچک شدن دولت راهی جز اینکه تنفیذ اختیار به تشکلها و نمایندگان مردم صورت گیرد وجود ندارد و باید درحوزه تولید و کار و صنعت و معدن بخش خصوصی وارد عمل شود. نکته قابل توجه این است که وزیر صمت این موضوع را نیز قبول داشت و دستور پیگیری داد.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت کشور یادآور شد که وزیر صمت در جلسه اخیر با خانه صمت پیشنهادی مطرح کرد و آن این بود؛ ارزی که صادرکننده به دست میآورد برای خودش است و باید بتواند با این ارز نیازهای خودش را تهیه کند و تولیدکننده در یک پروسه زمانبر و طولانی قرار نگیرد.
وی تاکید کرد: این مسئله را حتی با رئیس بانک مرکزی نیز درمیان گذاشته است و خوشبختانه به جمع بندی مثبت رسیدهاند.
سهل آبادی ضمن اشاره به لزوم واردات ماشین آلات صنعتی و معدنی متذکر شد: ازطرف دیگر درخصوص ماشین الات معدنی صحبت شد. مشکلاتی درمورد واردات ماشین الات معدنی وجود دارد و همچنان پابرجاست.
وی توضیح داد: ماشینهای سایز متوسط و کوچک نیاز این روزهای حوزه معدن است که باید وارد شود، زیرا بیشتر معادن ما در کشور معادن کوچک هستند و خوشبختانه وزیر صمت از این دغدغه نیز استقبال کرد.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران همچنین ابرازکرد: ازطرف دیگر بحث تخصیص حقوق دولتی بود که سازمان بازرسی دستور داده تخصیص انجام نشود. اما وزیر صمت با ضرس قاطع بیان کرد که خودم نزد رئیس سازمان رفتهام و تایید را گرفتهام. این موارد، حرفها و اقداماتی بود که حتی انتظار نداشتیم تا این حد بازخورد مثبت درموردشان بگیریم و پیشرفت کرده باشند. انتظار نمیرفت وزارت صمت مسائل را تماما مورد بررسی قرار داده باشد.
او متذکر شد: تمام این موارد باعث امیدواری خانه صمت که تنها تشکل بخش خصوصی و تخصصی بخش خصوصی در جامعه صنعت و معدن است، خواهد بود؛ لذا نیاز است ارتباط وزارت صمت با تشکل خانه صمت تقویت شود. درمجموع میتوان گفت کم پیش آمده بود خانه صمت از ملاقات با وزرای صمت راضی باشد.
نظر شما