جدول خاموشی برق قم فردا چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ | برنامه قطعی برق قم فردا چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳

جزئیات جدول خاموشی برق قم فردا چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ منتشر شد.لیست زمانبندی برنامه قطعی برق قم فردا چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ را در ادامه خبر بخوانید.

جدول خاموشی برق قم فردا چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ | برنامه قطعی برق قم فردا چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
صفحه اقتصاد -

با ادامه روند قطعی برق در استان قم، شرکت توزیع نیروی برق جدول خاموشی برق را برای روز چهارشنبه ۲۴ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ منتشر کرد. بسیاری از مردم این استان از تداوم این وضعیت ناراضی هستند و نسبت به مشکلاتی که به دلیل عدم ثبات در زمان قطعی برق ایجاد شده، اعتراض دارند.

جدول خاموشی برق قم چهارشنبه ۲۴ بهمن‌ماه ۱۴۰۳

جدول خاموشی برق قم

هموطنان عزیز ساکن قم جدول خاموشی برق قم و زمان قطعی برق قم به صورت روزانه را از"اینجا"میتوانند مشاهده نمایند.

توجه:با اعلام جدید اطلاعیه قطعی برق قم و یا اعلام جدول خاموشی برق توسط شرکت توزیع نیروی برق قم،بلافاصله در همین پست بروزرسانی خواهد شد.

کنتورهای هوشمند چگونه جیب شما را خالی میکنند؟

اعلام برنامه قطعی برق قم سه‌ شنبه ۲۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۳

ساعت قطعی بلوک محدوده‌های تحت تأثیر
۹ تا ۱۱ بلوار قلعه کامکار بسمت امامزاده عبدالله، خیابان صدرالممالک و فرعی‌های منشعب، ابتدای خیابان امام خمینی بسمت کارگر سمت راست، خیابان امام خمینی بسمت فلکه شهید زین‌الدین سمت چپ، مدرس شهرک مهدیه خیابان بهارستان، خیابان بهشتی بسمت ۲۰ متری بهشتی و محدوده اطراف، محدوده کمربندی امام علی مسجد امام حسن، شهرک راش، خیابان توانیر، پردیسان بلوار بهشت، بلوار شهروند، خیابان سلمان، خیابان رضی، بلوار محلاتی ابتدای خیابان ۱۵ خرداد، تقاطع عمار یاسر سمت راست، بلوار شهید محلاتی، خیابان آهنی، آسایشگاه ۲۰ متری توحید، خیابان دل آذر کوچه ۹ تا ۱۵ و دل آذر کوچه ۳۲ تا ۵۰، کمربندی امام علی ۷۵ متری عمار یاسر تقاطع ۱۵ خرداد، خیابان توحید خیابان ۱۷ شهریور تقاطع امامزاده ابراهیم
۱۱ تا ۱۳ بلوار یادگار امام شادقلی خان بسمت موسوی، بلوار یادگار امام ۲۰ متری باهنر و محدوده اطراف، ابتدای جاده کاشان بسمت فلکه ولیعصر، خیابان منتظرالمهدی و کوچه‌های منشعب، بلوار بهاالدینی از فلکه شهید محلاتی بسمت کمربندی امام علی، خیابان زاویه، فلکه ولیعصر بلوار خلیج فارس، ابتدای جاده کاشان بسمت مسجد جمکران، خیابان هفت تیر بسمت ۳۰ متری کیوانفر، خیابان امام موسی صدر ۶۹ و ۷۷، خیابان استاد زاده (گلپایگانی)، خیابان مولوی، میدان امینی بیات، ۲۰ متری مطهری، خیابان زنگارکی، خیابان توانیر طالقانی، خیابان خیام و کوچه‌های منشعب، ۴۵ متری مدرس، طلوع آزادی حریم ریل بسمت شهرک امام حسین (ع)، اتوبان تهران بسمت شهرک چاپ و نشر، بلوار آزادگان، بلوار چمران، ۱۰ متری امیرالمومنین، اتوبان تهران، شهرک چاپ و نشر
۱۳ تا ۱۵ بخش سلفچگان بسمت عنایت بیک و جاده اراک بسمت راهجرد، جاده اراک از طرلاب بسمت تاج خاتون و محمد بیک، جاده قدیم تهران بسمت رحمت آباد، جاده اراک از سیلو بسمت طرلاب، جاده قدیم تهران بسمت روستای احمد آباد و شمس آباد، ابتدای جاده سراجه فرعی زمانزاده
۱۵ تا ۱۷ جاده کاشان فلکه ولیعصر سمت راست، جاده کاشان کوچه عالیباف و محدوده اطراف، جاده کاشان انتهای ۳۰ متری دوم، سه راهی کهک سمت راست بسمت انتهای ۳۰ متری اول و دوم

 

گلایه شهروندان قمی از قطعی برق و انتشار جدول خاموشی برق

مردم قم طی هفته‌های اخیر بارها نسبت به خاموشی‌های مکرر در این شهر اعتراض کرده‌اند. بسیاری از شهروندان عنوان می‌کنند که اطلاع‌رسانی درباره زمان قطعی برق به‌درستی انجام نمی‌شود و این مسئله باعث ایجاد مشکلاتی در زندگی روزمره آن‌ها شده است.

یکی از ساکنین منطقه پردیسان قم که به گفته خودش چندین بار دچار مشکلات ناشی از خاموشی برق شده، می‌گوید:

"برنامه‌های خاموشی مرتب تغییر می‌کند و در برخی موارد حتی بدون اطلاع قبلی برق قطع می‌شود. این موضوع باعث شده که زندگی ما مختل شود و کارهای روزمره را نتوانیم طبق برنامه‌ریزی انجام دهیم."

مسئولان قول کاهش قطعی برق داده بودند اما جدول خاموشی برق همچنان پابرجاست

در حالی که مسئولان بارها اعلام کرده‌اند که قطعی برق در قم کاهش پیدا خواهد کرد، اما همچنان شاهد انتشار جدول خاموشی برق و نارضایتی مردم هستیم. بسیاری از کسب‌وکارها، صنایع و حتی مراکز آموزشی و درمانی با مشکلاتی جدی روبه‌رو شده‌اند. برخی از اصناف در قم از کاهش فروش و ایجاد خسارت‌های مالی ناشی از قطع برق گلایه دارند و درخواست دارند که این موضوع با جدیت بیشتری بررسی شود.

اعتراض مردم به نبود برنامه دقیق برای خاموشی برق

یکی از مشکلاتی که مردم قم به آن اشاره می‌کنند، نبود یک برنامه دقیق و مشخص برای قطعی برق است. برخی از شهروندان اظهار دارند که اطلاع‌رسانی درباره زمان خاموشی برق چندان شفاف نیست و همین مسئله باعث شده که امکان برنامه‌ریزی برای کارهای روزانه از بین برود.

یکی از مغازه‌داران در منطقه سالاریه قم که در زمینه فروش تجهیزات الکترونیکی فعالیت دارد، می‌گوید:

"برای ما بسیار مهم است که زمان قطعی برق را بدانیم تا بتوانیم با استفاده از ژنراتور یا سایر راهکارها، کسب‌وکارمان را ادامه دهیم. اما وقتی اطلاع‌رسانی درستی انجام نمی‌شود، متضرر می‌شویم."

مشترکان پرمصرف عامل اصلی قطعی برق؟

یکی از موضوعات بسیار مهم در زمینه ناترازی انرژی، مسئله مربوط به اعطای بیش از حد یارانه انرژی به مشترکان پرمصرف است که منجر به مصرف غیربهینه گاز و برق توسط این مشترکان شده و وضعیت مصرف را بسیار بغرنج کرده است.

تمرکز بر کاهش مصارف خارج از الگوی بهینه که مصارفی غیربهینه و غیراقتصادی هستند، بهترین راهکار برای کنترل مصرف است. این رویکرد با تکیه بر گرفتن قیمت آزاد انرژی از مشترکان پرمصرف بدون فشار به عموم مردم از مسیر تعرفه‌گذاری پلکانی پرمصرف‌ها محقق خواهد شد.

افزایش تعرفه باید به صورتی باشد که برای مشترکان پرمصرف قدرت بازدارندگی داشته باشد. کسانی که تمکن مالی بالایی دارند و خارج از الگوی بهینه از گاز استفاده می­کنند، باید هزینه وارداتی گاز و برق (۲۵ هزار تومان به ازای یک مترمکعب گاز و ۱۰ هزار تومان به ازای یک کیلووات ساعت برق) را پرداخت کنند.

به منظور کاهش ناترازی گاز و افزایش مدیریت مصرف، راهکارهای متفاوتی مطرح شده است. یکی از این راهکارها، تعرفه‌گذاری پلکانی است. در این روش، کسانی که در چارچوب الگوی بهینه از گاز استفاده می‌کنند، آن را با قیمت یارانه‌ای در اختیار می‌گیرند، اما کسانی که توجهی به مصرف بهینه ندارند، قیمت واقعی‌تری پرداخت می‌کنند.

خاموشی برق در قم؛ مشکلات جدی برای اصناف و کسب‌وکارها

قطعی برق تنها زندگی روزمره مردم را تحت تأثیر قرار نداده، بلکه کسب‌وکارهای متعددی در شهر قم نیز از این وضعیت متضرر شده‌اند. به ویژه صنایعی که برای تولید و ارائه خدمات خود به برق نیاز دارند، از تداوم این مشکل شکایت دارند.

یک نانوای قمی که در منطقه نیروگاه فعالیت دارد، در این‌باره می‌گوید:

"وقتی برق قطع می‌شود، عملاً کار ما تعطیل می‌شود. ما برای پخت نان به برق نیاز داریم و اگر خاموشی طولانی باشد، نان‌ها خراب می‌شوند و ضرر زیادی به ما وارد می‌شود."

لزوم برنامه‌ریزی دقیق برای کاهش قطعی برق در قم

بسیاری از کارشناسان حوزه انرژی تأکید دارند که برای مدیریت بهتر وضعیت قطعی برق و کاهش مشکلات ناشی از آن، نیاز به برنامه‌ریزی دقیق‌تر و اصلاح زیرساخت‌های برق‌رسانی است. به اعتقاد آن‌ها، به‌روزرسانی شبکه برق، افزایش تولید نیروگاه‌ها و مدیریت صحیح مصرف برق توسط مشترکان، می‌تواند از شدت بحران خاموشی‌ها بکاهد.

یکی از کارشناسان صنعت برق در قم در این زمینه می‌گوید:

"ما باید هم به فکر افزایش تولید برق باشیم و هم به دنبال کنترل مصرف. اگر همچنان بخش زیادی از برق کشور صرف مصارف غیرضروری و غیراصولی شود، هر سال تابستان و زمستان شاهد قطعی برق خواهیم بود."

نظر شما در مورد قطعی‌های مکرر برق در قم چیست؟ آیا راهکاری برای بهبود این وضعیت به ذهن شما می‌رسد؟ لطفاً نظرات و پیشنهادات خود را با ما به اشتراک بگذارید و برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به بخش "نفت و انرژی" در صفحه اقتصاد مراجعه نمایید.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه