وضعیت آب و هوا خوزستان فردا جمعه ۳۱ شهریور ماه ۱۴٠۲
وضعیت آب و هوا استان خوزستان فردا جمعه ۳۱ شهریور ماه ۱۴٠۲ | هوای خوزستان خطرناک شد | خوزستانی ها بخوانند
در این خبر به توضیحاتی درباره پیش بینی وضعیت آب و هوا استان خوزستان فردا جمعه ۳۱ شهریور ماه ۱۴٠۲ پرداخته شده است.
مدیر کل هواشناسی خوزستان گفت: وقوع پدیده گرد و غبار محلی و موقتی برای مناطق جنوبی و غربی استان در اوایل هفته آینده پیش بینی میشود.
به نقل از اداره کل هواشناسی خوزستان، محمد سبزه زاری روز پنجشنبه اظهار کرد: با بررسی نقشههای پیش یابی، تا اوایل هفته آینده وزش باد در مناطق جنوبی، غربی و مرکزی استان را خواهیم داشت که باعث وقوع گرد و غبار محلی در این مناطق میشود.
وی گفت: فردا شاهد افزایش دما و از روز یکشنبه هفته آینده شاهد روند کاهش دما در استان خواهیم بود.
مدیر کل هواشناسی خوزستان بیان کرد: در شبانه روز گذشته اهواز با ۴۴.۱ و ایذه با ۱۵.۴ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین وخنکترین نقاط استان گزارش شدند.
سبزه زاری در شبانه روز گذشته حداکثر دمای هوای اهواز را ۴۴.۱ و حداقل ۲۱.۵ درجه سانتیگراد عنوان کرد.
از اوایل بامداد پنجشنبه انتشار دود غلیظ در برخی شهرهای استان خوزستان موجب آلودگی شدید هوا و ایجاد مشکلات تنفسی برای برخی مردم شده است.
بنا بر اعلام شهروندان از مناطق مختلف استان به ویژه کلانشهر اهواز، انتشار دود غلیظ موجب ایجاد مشکلات تنفسی و آلودگی هوا شده است. هر چند که تا لحظه مخابره خبر، هیچ مرجع رسمی نسبت به منبع اصلی انتشار دود و گستره آن در استان اظهار نظر نکرده است.
با توجه به اینکه سوزاندن نیشکر هر ساله مشکلات عدیدهای برای استان خوزستان به ویژه در زمینه آلودگی هوا و مشکلات تنفسی ایجاد میکند، سوزانده نیشکر به عنوان عامل انتشار دود مطرح است با این حال این موضوع به صورت رسمی هنوز تایید نشده است.
بر اساس آخرین گزارش سامانه پایش کیفی وضعیت هوا، شهر شوش در ساعت منتهی به یک بامداد با شاخص ۳۴۵ میکروگرم بر مترمکعب در وضعیت خطرناک قرار گرفت و ایستگاههای اهواز و سوسنگرد نیز به ترتیب با شاخص ۱۵۱ و ۱۵۲ میکروگرم، از وضعیت قرمز و ناسالم تنفسی حکایت دارد.
شهرهای اندیمشک با شاخص ۱۳۷، بهبهان با شاخص ۱۱۱ و رامهرمز با شاخص ۱۱۵ نیز وضعیت ناسالم برای گروه های حساس را نشان میدهد.
گفتنی است هفته گذشته نیز انتشار دود غلیظ ناشی از آتشسوزی بخش عراقی تالاب هورالعظیم موجب دودگرفتگی مناطق مرزی شد و دود آن تا اهواز رسید.
وجود صنایع آلاینده در خوزستان از جمله نفت، گاز، پتروشیمی، فولاد، نیشکر و... موجب شده تا آلایندگی در نقاط شهری و روستایی خوزستان بالا باشد که موجب بروز مشکلات بهداشتی و زیست محیطی برای ساکنان شده است.
افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان در شرایطی که هوا " ناسالم" است، باید از فعالیتهای طولانی یا سنگین خارج از منزل خودداری کنند و سایر افراد نیز باید فعالیتهای طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.
براساس طبقهبندی پنجگانه صورت گرفته در شاخص کیفیت هوا (AQI) از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروههای حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروهها، ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.
استان خوزستان ۲۵ ایستگاه پایش کیفی هوا دارد.
نظر شما