عبدالملکی:
پیشرفت های فرهنگی کیش در دولت سیزدهم محسوس است
به گزارش صفحه اقتصاد به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، حجت اله عبدالملکی مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی
به گزارش صفحه اقتصاد به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، حجت اله عبدالملکی مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی روز سه شنبه ۱۵ آذر در نشست صمیمانه با فعالان فرهنگی جزیره کیش که در سالن رازی مرکز همایش های بین المللی برگزار شد، گفت: باید واقعیت های فرهنگی، هنری و اجتماعی این منطقه را در سطح کشور به خوبی معرفی کنیم.
مشاور رئیس جهور آشنا شدن با مسائل و مشکلات این منطقه را هدف از سفر دو روزه خود به جزیره کیش عنوان کرد و اظهار داشت: سه جلسه در کنار بازدیدهای عمرانی و سرمایه گذاری برنامه ریزی شده که نخستین نشست با فعالان حوزه فرهنگی و اجتماعی جزیره است و بر این مهم اعتقاد داریم که مسائل فرهنگی و اجتماعی در صدر برنامه های مناطق آزاد باید قرار بگیرد.
حجت اله عبدالملکی با تاکید بر این مهم که اگر پیشرفت اقتصادی سبب پیشرفت فرهنگی و حل معضل مسائل اجتماعی نشود هیچ ارزشی ندارد بیان داشت: اگر صد برابر در حوزه های سرمایه گذاری، صادرات، گردشگری و انتقال فناوری پیشرفت داشته باشیم ولی هیچ اتفاقی در حوزه فرهنگی و اجتماعی نیفتد، پیشرفت های مذکور هیچ ارزشی ندارد.
عبدالملکی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: با پیشرفت اقتصادی می توانیم اتفاقات مهمتری را در حوزه های فرهنگی و اجتماعی رقم بزنیم اما باید به این اصل در ادبیات اسلامی آگاه باشیم که فرهنگ اصل و اقتصاد مهم است؛ از باب مقدمه، منظور از فرهنگ، فرهنگ اصیل اسلامی ایرانی و انقلابی است.
مشاور رئیس جمهور با بیان این که از نظر فرهنگی و معنوی مردمان ساکن در مناطق مرزی یک تراز بالاتری نسبت به سرزمین اصلی دارند، گفت: این مهم یک فرصت و نعمتی است که وجود دارد و ساکنین و بومیان این مناطق باتقوا، فرهنگ دوست، متواضع، با ادب و محترم هستند.
وی در ادامه اظهار داشت: یکی از مولفه های اقتدار در مرزهای کشور همین تعالی فرهنگی و معنوی است که در این مناطق وجود دارد.
حجت اله عبدالملکی با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری در سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی که ۲۴ محور را مورد تاکید قرار دادند، اظهار داشت: محور یازدهم مربوط به مناطق آزاد و ویژه اقتصادی است؛ یعنی این که مناطق آزاد در چارچوب ادبیات اقتصاد انقلاب اسلامی جایگاه مهمی دارد که یکی از آنها فرهنگی می باشد.
عبدالملکی با اشاره به جایگاه مهم کیش در سطح کشور افزود: در بخش فرهنگی باید از طرفیت های موجود بهره مند شد.
وی ساکنان و بومیان این منطقه، گردشگران و مردم ایران را به عنوان مخاطبین کیش برشمرد و گفت: طراحی و اجرای برنامه های متنوع فرهنگی و هنری متنوع و باکیفیت از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی در ادامه افزود: برای گردشگران که مخاطبین دوم کیش هستند باید با برنامه مدون و تعریف رویدادهای فرهنگی از ظرفیت های موجود استفاده کنیم از این رو کنگره ملی شهدای غواص یکی از اقدامات ارزشمند کیش در حوزه فرهنگی است.
حجت اله عبدالملکی نقش آفرینی کیش با یک راهبرد اساسی در زمینه گام دوم انقلاب اسلامی برای مردم ایران را حائز اهمیت دانست و بیان داشت: این امر مهم باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
عبدالملکی در ادامه با تاکید بر پیگیری سرانه های فرهنگی و اجتماعی جزیره کیش، اظهار داشت: دستگاه های اجرایی مربوطه باید بودجه سرانه های بهداشتی، درمانی و زیرساخت ها را پرداخت کنند.
وی بر نقش مهم سازمان منطقه ازاد کیش در زمینه تقویت و ارتقاء استانداردها در حوزه های مدارس، بهداشت و درمان و بخش های زیرساختی نیز تأکید کرد.
نظر شما