راه‌اندازی دفتر نمایندگی وزارت خارجه گامی مهم برای توسعه دیپلماسی اقتصادی در اروند

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند گفت: نشست راه‌اندازی دفتر نمایندگی وزارت خارجه در منطقه آزاد اروند با هدف بررسی و تسهیل روندهای بین‌المللی و سرمایه‌گذاری در این منطقه برگزار شد.

راه‌اندازی دفتر نمایندگی وزارت خارجه گامی مهم برای توسعه دیپلماسی اقتصادی در اروند
صفحه اقتصاد -

علی زارعی در خصوص برگزاری نشست راه‌اندازی دفتر نمایندگی وزارت خارجه ، اظهار داشت: نشستی مهم با حضور دکتر وحید جلال زاده معاون کنسولی وزارت امور خارجه، دکتر آقامحمدی مسئول دفاتر نمایندگی داخلی وزارت امور خارجه، و امیرهوشنگ بابامرادی مدیر توسعه گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع‌دستی منطقه آزاد اروند، در محل معاونت کنسولی وزارت خارجه برگزار شد.
وی با بیان اینکه نشست مذکور با هدف بررسی راه‌اندازی دفتر نمایندگی وزارت خارجه در منطقه آزاد اروند و تسهیل روندهای بین‌المللی و سرمایه‌گذاری در این منطقه برگزار شد، خاطرنشان کرد: در این جلسه، موضوعات راهبردی متعددی در راستای تقویت جایگاه منطقه آزاد اروند به‌عنوان یکی از نقاط استراتژیک اقتصادی و دیپلماسی کشور مطرح گردید.

زارعی مهم‌ترین محورهای این مذاکرات جهت راه‌اندازی دفتر نمایندگی وزارت خارجه در منطقه آزاد اروند را بررسی و تسریع در راه‌اندازی این دفتر به‌عنوان گامی مهم برای ارائه خدمات کنسولی، تسهیل سرمایه‌گذاری خارجی و گسترش همکاری‌های بین‌المللی دانست و افزود: تشریح عملکرد منطقه آزاد اروند در جذب سرمایه‌گذاران خارجی و تأکید بر ضرورت تقویت این روند با حمایت دستگاه دیپلماسی، شناسایی و رفع چالش‌های موجود برای فعالیت سرمایه‌گذاران در منطقه، با هدف ایجاد محیطی امن و کارآمد برای سرمایه‌گذاری بین‌المللی از جمله موارد مورد بحث بود که بدان تأکید شد.

وی تقویت ارتباطات با کشورهای حوزه خلیج فارس پس از تشکیل این دفتر را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: تأکید بر اهمیت گسترش همکاری‌های تجاری و اقتصادی با کشورهای حوزه خلیج فارس برای جذب سرمایه‌های خارجی، بررسی شرایط ایجاد تسهیلات برای تغییر ویزای نیروهای کار شاغل در کشورهای حوزه خلیج فارس از طریق منطقه آزاد اروند از جمله موضوعاتی است که با تأسیس دفتر وزارت خارجه باید مورد توجه قرار گیرد.

برقراری پروازهای بین‌المللی از فرودگاه آبادان از دیگر موارد ذکر شده در این دیدار بود که علی زارعی در توضیح آن، اظهار داشت: بحث در خصوص توسعه زیرساخت‌های فرودگاهی و برقراری پروازهای بین‌المللی از فرودگاه آبادان به‌عنوان یک گام کلیدی در تقویت تبادلات تجاری و گردشگری، بررسی مشکلات مرز شلمچه وارائه گزارش مشکلات موجود در در این گذرگاه و بررسی راهکارهایی برای تسهیل تردد اتباع خارجی و بهبود وضعیت مرز نیز مطرح و مورد توجه قرار گرفت.

این مقام مسئول توجه به موقعیت استراتژیک این دو شهرو اولویت‌بندی اقدامات وزارت خارجه برای بهره‌برداری بهینه از ظرفیت‌های موجود را یک اصل اساسی دانست و گفت: شرکت‌کنندگان در این نشست بر لزوم هماهنگی بین دستگاه‌های داخلی و وزارت امور خارجه برای تقویت دیپلماسی اقتصادی در منطقه آزاد اروند تأکید کردند. همچنین، توافق شد تا برنامه‌های عملیاتی در جهت اجرایی شدن مصوبات این جلسه تدوین و با نظارت مستمر پیگیری شود.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند، اذعان داشت: برگزاری این نشست نشان‌دهنده عزم جدی برای تبدیل منطقه آزاد اروند به یک قطب اقتصادی و دیپلماتیک در کشور است. با عملیاتی شدن محورهای مطرح‌شده، این منطقه می‌تواند به یکی از مهم‌ترین نقاط پیوند اقتصادی ایران با جهان تبدیل شود و سهم بسزایی در توسعه پایدار کشور ایفا کند.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه