در نشست اعضای کمیتههای فعال متناظر در استان هرمزگان رخ داد؛ تقدیر از کارکنان شرکت فولاد هرمزگان به عنوان اعضای فعال کمیته متناظر TC۱۰۲
در نشست سالانه اعضای کمیتههای فعال متناظر در استان هرمزگان از سرپرست مدیریت فولادسازی و ریختهگری مداوم، رئیس آزمایشگاه آهنسازی و کارشناسان کنترل کیفی و آزمایشگاه شرکت فولاد هرمزگان به عنوان اعضای دبیرخانههای کمیتههای متناظر TC۱۰۲ به پاس فعالیتهای انجام شده تقدیر به عمل آمد.

نشست سالانه اعضای کمیتههای فعال متناظر در استان هرمزگان به میزبانی اداره کل استاندارد هرمزگان برگزار شد. در این مراسم لیلا نصیری رئیس هماهنگی استانداردهای CODEX و دفتر مطالعات تطبیقی و مشارکت در تدوین استانداردهای بینالمللی، مجید زارع زاده مدیر کل استاندارد هرمزگان و با حضور متخصصان صنایع مختلف هرمزگان و همچنین اعضای هئیت علمی دانشگاهها حضور داشتند. در این نشست از رضا باران پویان سرپرست مدیریت فولادسازی و ریختهگری مداوم، عباس اباذری نیا رئیس آزمایشگاه آهنسازی و محمدکاظم شجاعی کارشناس آزمایشگاهها و صفیه بهمن زاده کارشناس آزمایشگاه آهنسازی و مواد معدنی شرکت فولاد هرمزگان به عنوان اعضای دبیرخانه متناظر کمیته TC۱۰۲ به پاس فعالیتهای انجام شده تقدیر به عمل آمد.
گفتنی است که کمیتههای فنی استاندارد بینالمللی ISO متشکل از نمایندگان شایسته از صنعت، موسسات تحقیقی، دولتمردان، مصرفکنندگان و سازمانهای بینالمللی در زمینههای خاص، مسئولیت کارهای فنی، برنامهریزی، استانداردسازی و پایش استانداردها را بر عهده دارد. کمیته فنی ISO TC۱۰۲ با عنوان کمیته فنی سنگ آهن و آهن اسفنجی احیا مستقیم با هدف تعریف اصطلاحات، روشهای نمونهبرداری، آمادهسازی نمونهها، تعیین رطوبت، تعیین اندازه، آنالیز شیمیایی و آزمون فیزیکی سنگ آهن و آهن اسفنجی در سال ۱۹۶۱ میلادی تاسیس شد که کشورهای عضو به عنوان عضو ناظر و عضو فعال در این کمیته عضویت دارند.
فولاد هرمزگان در سال ۱۳۹۵ نسبت به استقرار دبیرخانه این کمیته و به عنوان عضو فعال در این کمیته اقدام کرد. هماکنون بیش از ۳۰ عضو از صنایع معدنی کشور به عضویت این دبیر خانه در آمدهاند.
مهمترین اقدامات کمیته فنی ISO TC ۱۰۲ به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران عبارتند از: همکاری با کمیتههای فنی متناظر، مشارکت در بهروزرسانی استاندارد آزمونهای فیزیکی، مشارکت در گروه مطالعاتی استاندارد اندازهگیری آهن کل، معرفی متخصصین در کمیتههای فنی ۱۷، ۴۷و ۶۹، شرکت در اجلاسیه جهانی کمیتههای فرعی، مشارکت در تدوین استاندارد ملی به شماره ۱۸۰۰۰ است. از مهمترین فعالیتهای این دبیرخانه پیشنهاد تدوین استاندارد بینالمللی آزمون آهن فلزی با راهبری آقای محمد کاظم شجاعی از شرکت فولاد هرمزگان و تشکیل کارگروهWG۵۵ با همکاری متخصصانی از کشورهایی چون جمهوری اسلامی ایران، چین، آفریقای جنوبی، سوئد، برزیل و کانادا بوده که این پروژه در حال اجرا بوده و بر اساس بازههای زمانی برنامهریزی شده اجرا میشود.
نظر شما