سرپرست مرکز توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی ایمیدرو در نشست تخصصی تنظیم گری ۵G-ALOT(صنعت و معدن) اعلام کرد:

ضرورت هم افزایی سازمان تنظیم مقررات با معدنی ها در جهت هوشمندسازی معادن

سرپرست مرکز توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی ایمیدرو اعلام کرد: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ضمن هم افزایی با بخش معدن و صنایع معدنی؛ زمینه حضور نمایندگان این صنعت را در تصمیم گیری ها فراهم کند تا اهداف موردنظر در هوشمندسازی معادن مطابق با تکالیف برنامه هفتم پیشرفت تسریع و محقق شود.

ضرورت هم افزایی سازمان تنظیم مقررات با معدنی ها در جهت هوشمندسازی معادن
صفحه اقتصاد -

بهاره خازنی در نشست تخصصی تنظیم گری ۵G-ALOT (صنعت و معدن) که در محل پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد، افزود: سال گذشته در جلسات تنظیم گری ۵G-ALOT در زمینه هوشمندسازی معادن نیازهای حوزه معدن و صنایع معدنی و تکالیفی که مطابق برنامه هفتم پیشرفت مورد توجه است را مطرح کردیم و اعلام کردیم که برای حرکت به سمت اقتصاد دیجیتال؛ نخستین گام تامین زیرساخت های ارتباطی از سوی وزارت ارتباطات است.

وی گفت: در این راستا و برای تحقق اهداف؛ ارتباطاتی بین بخش معدن و صنایع معدنی برقرار شد که نیاز به تسریع آن است.

خازنی با بیان اینکه تقاضای ما از وزارت ارتباطات هموار کردن مسیر و ایجاد زیرساخت های لازم برای بخش معدن و صنایع معدنی است، گفت: در زمینه هوشمندسازی معادن باید با هم افزایی بین بخش صنعت و معدن و وزارت ارتباطات؛ زمینه حضور نمایندگان این حوزه در جلسات تصمیم گیری و تصمیم سازی فراهم شود تا علاوه بر رشد اقتصاد دیجیتال در بخش معدن؛ از حوادث نیز جلوگیری شود.

سرپرست مرکز توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی ایمیدرو تاکید کرد: اجرای برنامه های هوشمندسازی و استفاده از راهکارهای نوین همچون اینترنت اشیاء، هوش مصنوعی و شبکه های نسل پنجم در بخش معدن و صنایع معدنی یک ضرورت برای زیست بوم معدن دیجیتال محسوب می شود و در این زمینه امید است مدیران مجموعه های معدنی نیز پذیرای اجرای فناوری های جدید باشند.

در ادامه این نشست محمود حسنی مدیر IT مجتمع سنگان با بیان اینکه معدن سنگان نیاز به توسعه ارتباطات دیجیتال دارد؛ گفت: درخواست ما از وزارت ارتباطات؛ همکاری برای ایجاد زیرساخت های فنی هوشمندسازی است. این مجتمع در بخش های همچون تولید و آتشباری نیاز به مکانیزه شدن امور دارد و اجرای پروژه های مربوط به فناوری های نو در این مجموعه ضروری است.

در ادامه بهرامی فر نماینده بخش خصوصی طی سخنانی با بیان اینکه حوزه صنعت باید برای استفاده از فناوری های ۵G اولویت های خود را مشخص کند، گفت: مهم ترین مولفه در هوشمندسازی؛ "آموزش" است تا همگرایی های لازم بین متقاضیان هوشمندسازی و ارایه دهندگان خدمات برقرار شود.

وی ضمن اشاره به اهمیت شبکه های نسل ۵ در کنترل بحران های معدن و صنایع معدنی، افزود: استقبال از فناوری های تحول دیجیتال؛ نیازمند سرمایه گذاری قابل توجه است.

رئیس کمیسیون اینترنت اشیای نظام صنفی رایانه ای نیز طی سخنانی گفت: نقش تنظیم گری فناوری های جدید در توسعه اقتصاد دیجیتال از اهمیت بالایی برخوردار است.

مجتبی میرجعفری افزود: در حال حاضر ایجاد گفتمان چندبعدی و همراه کردن ذینفعان؛ باید مورد توجه قرار گیرد و با هدفگذاری صحیح و سرمایه گذاری در تحول دیجیتال؛ شرایط را برای هوشمندسازی معادن فراهم کرد.

دراین پنل تخصصی مشاور مدیرعامل مخابرات ایران در امور هوشمندسازی صنایع و کسب‌وکارها گفت:

سازمان های تابعه وزارت ارتباطات آگاهی لازم از نیازهای صنعت به شبکه ۵G را ندارند. از سوی دیگر پیشنهاد می شود شرکت های مادر تخصصی راهبرد و نقشه راهی در این زمینه داشته باشند تا مجموعه های صنعتی زیرمجموعه نسبت به تامین نیازهای خود به فناوری دارای اولویت و تکالیفی باشند.

علی اصغر انصاری افزود: وزارت ارتباطات مطابق با برنامه هفتم پیشرفت دارای ماموریت های توسعه زیرساخت های ارتباطی است. در حوزه ارتباطات و فناوری نیاز است که بین مفهوم رگولاتوری و صنعت و معدن تعامل بیشتری برقرار باشد تا نیازهای بخش صنعت در هوشمندسازی تامین شود.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه

آخرین اخبار