استقبال چشمگیر از فراخوان رویداد چادرو ۲۰۲۴ + ویدئو
فراخوان دومین دوره از رویداد جذب ایدهها و طرحهای فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری نوچاد (رویداد چادرو ۲۰۲۴) با استقبال چشمگیری مواجه شد. در طول دوره سهماهه فراخوان تعداد ۷۰ ایده و طرح نوآورانه و فناورانه به دبیرخانه رویداد ارسال شد.
فراخوان دومین دوره از رویداد جذب ایدهها و طرحهای فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری نوچاد (رویداد چادرو ۲۰۲۴) با استقبال چشمگیری مواجه شد. در طول دوره سهماهه فراخوان تعداد ۷۰ ایده و طرح نوآورانه و فناورانه در حوزه هوش مصنوعی و هوشمندسازی (در زنجیره ارزش فولاد) به دبیرخانه رویداد ارسال شد. ایدههای دریافتی در مراحل مختلف توسعه شامل ایدهپردازی (۴۹%)، تحقیق و توسعه (۳۰%) و نمونه اولیه (۲۱%) قرار دارند. همچنین در تمامی بخشهای زنجیره ارزش شرکت چادرملو ایده ارسال شده است که بیشترین ایدهها مربوط به حوزههای استخراج معدن (۱۵%)، نگهداری و تعمیرات (۱۱%)، بهینهسازی مصرف انرژی (۱۱%)، فرآیند فولادسازی (۱۰%)، فرآوری مواد معدنی (۱۰%) و اکتشاف معدن (۹%) میباشد که این آمار نشان از شناخت مناسب تیمها از نیازهای شرکت چادرملو دارد. همچنین بیشترین طرحهای ارسالی از استان یزد (۶۸%) میباشد. نکته قابل توجه ارسال ۲۴% طرحها از مجتمعهای معدنی و صنعتی چادرملو است که نشان از مشارکت سرمایههای انسانی متخصص در ارائه راه حلهای نوآورانه برای رفع چالشهای شرکت دارد.
ایدهها و طرحهای دریافتی در حال حاضر در مرحله ارزیابی اولیه و کیفی قرار دارند و این ارزیابی تا اوخر آذرماه ادامه دارد. تیم نوچاد با دقت و حساسیت، به بررسی و ارزیابی اولیه ایدهها میپردازد.
در مرحله بعدی، ارزیابی کیفی ایدههای راهیافته به مرحله دوم به منظور شناسایی پتانسیل و ارزش آنها از نظر نوآوری، پیشرفت فناورانه و قابلیت عملیاتی صورت میگیرد. تیم نوچاد تاکید دارد که همه ایدههای ارسالی به دبیرخانه رویداد، به صورت کاملاً محرمانه و با رعایت حقوق مالکیت فکری بررسی و ارزیابی خواهند شد. همچنین، ارتباط و پاسخگویی به ارسالکنندگان ایدهها از طریق راهکارهای مشخص و پیگیریهای دقیق صورت میپذیرد.
این فراخوان دارای ۳ مرحله ارزیابی دقیق و موشکافانه است که به شرح ذیل میباشد:
مرحله اول: ابتدا با نگاهی ماکروسکوپی، بررسی کلی و کیفی طرحها انجام میشود. این مرحله در اواخر آذر ماه به اتمام میرسد و خروجی آن شناسایی تیمهای راه یافته به مرحله دوم ارزیابی میباشد.
مرحله دوم: در این مرحله ضمن ارسال فرم کسب و کار برای تیمها، جزئیترین مسائل فنی و کسبوکاری بررسی و همچنین توانمندسازی مورد نیاز انجام میشود و در نهایت تیمهای راهیافته به مرحله داوری نهایی مشخص خواهند شد. در طول این مرحله چندین کارگاه با هدف توانمندسازی تیمها برگزار خواهد شد. فرایند توانمندسازی و بررسی فنی در دی ماه انجام خواهد شد.
سپس در قسمت بعد در رویدادی آنلاین، داوری انجام میگیرد. فرایند توانمندسازی و بررسی فنی در دی ماه و داوری آنلاین در نیمه اول بهمن ماه سال جاری انجام میشود.
مرحله سوم: بعد از پایان دو مرحله ارزیابی، تیمهای برگزیده وارد بخش پایانی رویداد میشوند تا در مقابل داوران از طرح خود دفاع کنند. با هدف توانمدسازی تیمها، ضمن برگزاری کارگاه شیوه ارائه، پیشرویداد داوری آنلاین نیز برگزار خواهد شد. در نهایت طی مراسم اختتامیه رویداد چادرو ۲۰۲۴، ۳ تیم برتر رویداد معرفی و مورد تجلیل قرار خواهند گرفت. پیش بینی میگردد مرحله داوری و اختتامیه رویداد در ابتدای اسفند ماه سال جاری در یزد برگزار شود.
تیم نوچاد با امیدواری به رشد و توسعه ایدههای نوآورانه، از همراهی همه ایدهپردازان سپاسگزار است.
همچنین علاقمندان میتوانند از اینجا اینفوگرافی با کیفیت ایدههای مطرح شده و از اینجا اینفوموشن رویداد چادرو ۲۰۲۴ را دریافت نمایند.
نظر شما