مدیرعامل فولاد غدیر نی ریز:

ضرورت تغییر رویکرد در صنعت فولاد

مدیرعامل فولاد غدیر نی ریز تأکید کرد که با وجود ابلاغ دستورالعمل‌ها و وضع عوارض، خروجی مثبتی در این حوزه دیده نشده و بازار صادراتی را از دست داده‌ایم.

ضرورت تغییر رویکرد در صنعت فولاد
صفحه اقتصاد -

 مصطفی‌پور در ادامه به وضع عوارض بر صادرات محصولات فولادی، از جمله آهن اسفنجی، انتقاد کرد و گفت: زمانیکه توازن عرضه و تقاضا در کشور برقرار نیست، باید بازار این محصول به‌طور صحیح مدیریت شود. او افزود که مقررات بدون نگاه کارشناسی مشکلات جدیدی ایجاد می‌کند و وضع عوارض صادراتی به‌صرف انتشار بخشنامه‌ای از یک شخص، نادرست است.

محسن مصطفی‌پور، مدیرعامل شرکت فولاد غدیر نی‌ریز، در نشست اخیر خود به تحلیل چالش‌های صنعت فولاد پرداخت و بر ضرورت ایجاد انگیزه برای سرمایه‌گذاران در ابتدای زنجیره تولید تأکید کرد. وی همچنین به مشکلات موجود در بازار داخلی و صادراتی اشاره نمود و خواستار احیای ستاد فولاد به‌عنوان یک راهکار برای بهبود وضعیت صنعت شد.

به گفته مصطفی‌پور، نبود برنامه‌ریزی دقیق موجب ایجاد شرایط نامساعدی در صنعت فولاد شده است. او افزود: در حال حاضر، میزان تولید و مصرف در بازار داخلی و خارجی همگون نیست و به همین دلیل باید به دنبال بازار صادراتی باشیم.

وی تأکید کرد که با وجود ابلاغ دستورالعمل‌ها و وضع عوارض، خروجی مثبتی در این حوزه دیده نشده و بازار صادراتی را از دست داده‌ایم. مصطفی‌پور در ادامه به وضع عوارض بر صادرات محصولات فولادی، از جمله آهن اسفنجی، انتقاد کرد و گفت: زمانیکه توازن عرضه و تقاضا در کشور برقرار نیست، باید بازار این محصول به‌طور صحیح مدیریت شود. او افزود که مقررات بدون نگاه کارشناسی مشکلات جدیدی ایجاد می‌کند و وضع عوارض صادراتی به‌صرف انتشار بخشنامه‌ای از یک شخص، نادرست است.

مدیرعامل فولاد غدیر نی‌ریز، تعیین میزان عوارض را فاقد توجیه منطقی دانست و تصریح کرد: اگر هدف از وضع عوارض جلوگیری از خام‌فروشی است، چرا برای گندله ۲ درصد و برای فولاد ۵ درصد تعیین شده است؟. او خاطرنشان کرد که مکانیزم بورس کالا و نیاز تولیدکنندگان فولاد مشخص است و مازاد تولید یک واقعیت غیرقابل انکار است.

با توجه به استراتژی توسعه مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز، این شرکت طرح‌ها و پروژه‌های متعددی را در دست اجرا دارد که هدفمند و برنامه‌ریزی‌شده پیش می‌روند. این مجتمع بر توسعه همه‌جانبه تأکید دارد و با پروژه‌های فولادسازی و گندله‌سازی، در نظر دارد فعالیت‌های جانبی دیگری نیز داشته باشد. برنامه‌های آتی شامل افزایش ظرفیت تولید، ورود به بازارهای جدید، توسعه فعالیت‌های صادراتی و به‌کارگیری فناوری‌های روز دنیا و ارتقای سطح دانش و مهارت کارکنان است.

همچنین درآمدهای عملیاتی مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز در سال مالی منتهی به پایان شهریور ۱۴۰۲ نسبت به دوره مشابه قبل ۳۱ درصد افزایش یافته و سود خالص این مجتمع به ۳۵۳۳ میلیارد تومان رسیده است. پس از بهره‌برداری و تولید مستمر کارخانه فولادسازی، ورود به بازار بورس از مهم‌ترین برنامه‌های سال جاری این مجموعه است و به‌زودی جلسه پذیرش آن در فرابورس برگزار خواهد شد.

آهن نیوز

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه