قرارداد ساخت کارخانه فولادسازی قروه اجرایی شد

شرکت بین‌المللی مهندسی ایران (ایریتک) به عنوان پیمانکار EPC پروژه احداث کارخانه فولاد‌سازی و نورد پیوسته ورق گرم فولادی قروه قرارداد ساخت و تجهیز این طرح پیشران ملی را با شرکت خارجی اجرایی کرد.

قرارداد ساخت کارخانه فولادسازی قروه اجرایی شد
صفحه اقتصاد -

در این جلسه که با حضور دکتر رستمی‌زاده، سرپرست شرکت صنایع فولاد کردستان، کارفرمای این پروژه و دکتر مستقیمی مدیرعامل شرکت بین‌المللی مهندسی ایران (ایریتک) به همراه تیم مدیریت پروژه آن شرکت و نیز نماینده رسمی و جمعی از متخصصان شرکت خارجی در ساختمان اصلی ایریتک برگزار شد، به صورت رسمی فعالیت مهندسی و اجرای خط تولید پروژه آغاز شد.

ایریتک پیش از این نسبت به انجام عملیات خاکبرداری و خاکریزی جهت تسطیح ۹۰ هکتار زمین تخصیص یافته به این منظور و احداث ساختمان‌های اداری، آتش‌نشانی، درمانگاه، انبارها، آزمایشگاه و... اقدام کرده است. کارخانه فولاد‌سازی و نورد پیوسته ورق گرم فولادی قروه جزو ۴۸ طرح پیشران ملی است که می‌تواند با ظرفیت تولید یک میلیون تن ورق فولادی نازک در سال بخش قابل‌توجهی از احتیاج کشور به این کالای استراتژیک را تامین کند. ساخت این کارخانه در منطقه کردستان با توجه به نیازها و موقعیت بااهمیت این استان علاوه بر تکمیل زنجیره ارزش فولاد، می‌تواند با ایجاد اشتغال برای ۱۲۰۰ نفر به صورت مستقیم و تا حدود ۱۰ برابر آن به صورت غیرمستقیم سرآغازی برای رشد و شکوفایی این کهن‌سرزمین باشد.

شرکت صنایع فولاد کردستان با حمایت و سهامداری ۴۴‌درصد سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و شرکت ملی فولاد ایران و ۵۶‌درصد هلدینگ (ومعادن) مشتمل بر شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات (ومعادن)، شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور و شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات، مجری دو طرح پیشران ملی در استان کردستان است و قرار است با تکمیل کارخانه مگامدول آهن اسفنجی بیجار به ظرفیت ۱.۶ میلیون تن در سال (به روش PERED) و کارخانه فولاد‌سازی و نورد پیوسته ورق گرم فولادی قروه به ظرفیت یک میلیون تن در سال (به روش CSP) علاوه بر تکمیل زنجیره ارزش فولاد استان، باعث رونق اقتصادی و بهبود وضع معیشت در استان کردستان ‌شود. تمامی موارد زیرساخت موردنیاز هردو پروژه در دوران ساخت و زمان بهره‌برداری تامین شده و توانسته است با حمایت سهامداران و همکاری ادارات استان هردو پروژه را با سرعت مطلوب پیش ببرد.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه