راه اندازی اولین دستگاه کمپوستر در صنعت خودروسازی کشور توسط شرکت سودیکو

شرکت سودیکو در راستای اجرای رسالت‌ خود در حوزه مدیریت پسماند و بازیافت ضایعات، موفق به راه اندازی اولین دستگاه کمپوستر در صنایع خودروسازی کشور و در گروه خودروسازی سایپا شد.

راه اندازی اولین دستگاه کمپوستر در صنعت خودروسازی کشور توسط شرکت سودیکو
صفحه اقتصاد -

سیامک معارفی، مدیر عامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت سودیکو گفت: شرکت سودیکو به عنوان تنها شرکت تخصصی مدیریت پسماند و بازیافت ضایعات در گروه خودروسازی سایپا، با حمایت‌های مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا، طی تحقیقات، بررسی‌ها و کارشناسی‌های به عمل آمده در خصوص بازیافت پسماندهای تَر و فساد‌پذیر و همچنین ایفای نقش مسئولیت اجتماعی گروه سایپا در حفظ محیط زیست، اولین دستگاه کمپوستر در صنایع خودروسازی کشور، را در شرکت سایپا راه اندازی کرد.

به گزارش سایپانیوز، شرکت سودیکو با راه اندازی این دستگاه پسماندهای تَر یا همان فساد‌پذیر مثل پسماندهای تَر رستوران که در شرایط عادی برای محیط زیست مضر بوده و نگهداری آنها در سایپا همراه با مشکلات و معضلات محیط زیستی از قبیل: انتقال شیرابه و آلودگی، بوی نامطبوع، هزینه‌های حمل و نقل و دفن بوده، با روشی جدید مطابق با روش‌های نوین و به‌کار رفته در دنیا به ماده ای به نام «کمپوست»، که نوعی ماده خوب و مغذی برای گیاهان است و در نگهداری فضای سبز و صنایع کشاورزی قابل استفاده است تبدیل می‌کند.

معارفی تصریح کرد: این پروژه در حال حاضر در شرکت سایپا و برای پسماندهای رستوران، اجرایی شده و شرکت سودیکو توان راه‌اندازی این دستگاه در سایر شرکت‌ها را دارد. شرکت سودیکو با راه اندازی این دستگاه علاوه بر برداشتن قدم موثر در حفظ محیط زیست در راستای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی گروه سایپا، نسبت به کاهش هزینه‌های مربوط به نگهداری فضای سبز در گروه خودروسازی سایپا نیز موثر خواهد بود.

گفتنی است: کمپوست معمولا به عنوان بقایای مواد آلی شناخته می شود که می تواند به تهویه و غنی کردن خاک کمک کند. این ترکیب سرشار از مواد مغذی برای گیاهان است و می تواند در باغ‌ها، محوطه سازی، باغبانی، کشاورزی شهری و کشاورزی ارگانیک استفاده شود. این ترکیب به عنوان نرم کننده خاک، کود، اضافه کردن به هوموس حیاتی یا اسیدهای هیومیک و همچنین به عنوان یک آفت کش طبیعی خاک برای زمین مفید است. این ترکیب همچنین برای کنترل فرسایش، احیای زمین و اراضی، ساخت تالاب و همچنین به عنوان پوششی برای محل های دفن زباله مفید است. از دیگر مزایای این روش به کاهش گازهای گلخانه‌ای، حذف شیرابه و آلودگی‌های خاک و آب می‌توان اشاره کرد.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه

آخرین اخبار