دلیل دردهای مداوم در بخش های مختلف سر چیست؟
می توان گفت که سردرد به عنوان عارضه ای شناخته می شود که هر شخصی در طول زندگی خود حداقل چندین بار با این پدیده رو به رو شده و او را بسیار آزرده و تحت تاثیر خود قرار داده است
می توان گفت که سردرد به عنوان عارضه ای شناخته می شود که هر شخصی در طول زندگی خود حداقل چندین بار با این پدیده رو به رو شده و او را بسیار آزرده و تحت تاثیر خود قرار داده است و همین امر موجب شده تا از این عارضه به عنوان یکی از شایع ترین بیماری ها در میان مردم یاد شود. در برخی موارد ممکن است که این بیماری به صورت خفیف و یا بدون خطر جدی برای فرد بیمار به وجود آمده باشد که در این صورت او می تواند آن را با انجام برخی کار های ساده ای در منزل و یا با نوشیدن برخی دمنوش و یا مصرف برخی قرص های مسکن آن را درمان کرده و از بین ببرد.
اما به این نکته نیز توجه داشته باشید که در برخی موارد ممکن است که این سردرد ها به صورت شدیدتر ایجاد شده و معمولا هم ممکن است که به صورت ادامه دار و طولانی مدت فرد بیمار را آزرده و تحت تاثیر خود قرار دهد، حتی توجه داشته باشید که در برخی موارد ممکن است که این سردرد ها به صورت طولانی مدت در بدن فرد بیمار باقی بماند که در این صورت می تواند نشان از وجود بیماری های جدی تری نیز در بدن فرد بیمار در اختیار ما قرار دهد که در این صورت بهتر است که فرد بیمار برای درمان این عارضه حتما به پزشک مرتبط مراجعه کرده و تحت نظر و درمان او قرار بگیرد.
علت سردرد مداوم سمت راست سر
به طور کلی سر درد ها را پزشکان به دو دسته ی کلی اولیه و ثانویه تقسیم می کنند که در این خصوص باید گفت که سر درد های اولیه به خودی خود به وجود می آیند و برای به وجود آمدن هم نیازی به شرایط دیگری ندارد اما درمورد سردرد های ثانیه موضوع به شکل دیگری است و ممکن است که این سردرد ها به دلیل بروز مشکلات و بیماری های زمینه ای دیگری در فرد بروز پیدا کنند و او را تحت تاثیر خود قرار دهند که در هر دو صورت چه در سردرد اولیه و چه ثانویه می توانند باعث بروز درد در ناحیه ی سمت راست سر فرد شوند و در این ناحیه درد هایی را برای فرد بیمار به وجود بیاورند که از علت های به وجود آورنده این درد ها در ناحیه ی سمت راست سر ما به تعدادی از آن ها برای شما اشاره کرده ایم همانند:
۱.میگرن که به عنوان سردرد های اولیه در سمت راست سر با ایجاد درد هایی در این ناحیه خود را نشان داده و باعث بروز درد در این ناحیه برای فرد بیمار می شود.
توجه داشته باشید که خود میگرن می تواند با سایر علائم دیگری نیز همانند:۱.گرفتگی بینی، حالت تهوع و یا استفراغ، درد در ناحیه ی گردن و حساسیت به نور و بو و صدا ها نیز برای فرد بیمار همراه باشد.
۲.سر درد هایی که به صورت خوشه ای به وجود می آیند و در اکثر موارد نیز تنها در سمت راست سر بیمار احساس می شوند و به صورت تیز و شدید تری نیز برای فرد ایجاد می شوند به طور معمول این سر درد ها می تواند در ناحیه شقیقه و یا اطراف چشم ها نیز خود را نشان دهد در مردان نیز بیشتر از زنان پدیدار شود. توجه داشته باشید که در برخی موارد این سردرد های خوشه ای در سمت راست سر می توانند به مدت سه ساعت هم ادامه دار باشند و فرد را بسیار آزرده و اذیت کنند.
۳.برخی سردرد ها می توانند به صورت مداوم و یا ادامه دار وجود داشته باشند و این سردرد ها که به همی کرانیای نیز معروف می باشند در اکثر مواقع بانوان را مورد حمله قرار می دهد و می تونند به صورت ادامه دار و هر روز برای فرد پدیدار شده و در ناحیه سمت راست سر او درد هایی را به وجود آورد. البته توجه داشته باشید که همی کرانیای به صورت نادر نیز می باشد.
۴.ایجاد تنش و یا استرس و اضطراب ها نیز یکی دیگر از عوامل اصلی به وجود آورنده ی سردرد ها در ناحیه ی سمت راست سر فرد می باشند که می تواند درد هایی را در این ناحیه از سمت راست سر در فرد به وجود بیاورند.
۵.خستگی هم می تواند باعث بروز درد هایی در ناحیه سمت راست سر برای فرد شود.
۶.در برخی موارد با بروز برخی آلرژی ها فرد می تواند درد هایی را در ناحیه ی سمت راست سر خود احساس کند.
۷.مصرف برخی دارو ها به ویژه مسکن ها نیز می توانند در بروز سردرد هایی در ناحیه سمت راست سر نقس مهم و به سزایی داشته باشد.
۸.بروز عفونت هایی در بدن به ویژه عفونت های سینوسی باعث بروز درد هایی در سمت راست سر فرد بیمار شده و از این طریق او را آزرده و ناراحت می کند.
۹.سردرد هایی به نام سردرد سرویکوژنیک که معمولا به صورت یکطرفه و در سمت راست سر فرد ایجاد می شود و از گردن تا جلوی سر پیشروی می کند و با سفتی و محکم شدن عضلات گردن و بروز درد هایی در ناحیه ی شانه و بازو های دست راست فرد نیز همراه می باشد و به معمول هم با تکان دادن گردن هم شدید تر و یا حتی در برخی موارد بدتر هم می شود.
۱۰.در برخی موارد سر درد های همی کرانیای می توانند به صورت حمله ای هم ایجاد شوند و معمولا هم در این صورت سمت راست سر فرد را مورد حمله قرار می دهند و این حملات ممکن است که به صورت کوتاه مدت اما به صورت شدید فرد را تحت تاثیر خود قرار داده و می تواند حتی تا ۵ مرتبه هم در روز اتفاق بیافتد و از دو تا ۳۰ دقیقه هم ادامه دار بوده باشد.
علت سردرد مداوم سمت چپ سر
سردرد های ناحیه سمت چپ سر هم می توانند به دلایل متفاوت و متعددی برای فرد رخ دهند و باعث ایجاد درد هایی در ناحیه سمت چپ سر برای فرد بیمار شوند که ما در اینجا به تعدادی از این علت ها که باعث ایجاد چنین درد هایی در این ناحیه از سر برای افراد می شنود اشاره می کنیم همانند:
۱.سردرد های میگرنی که در ناحیه ی سمت چپ سر فرد بیمار به وجود می آیند و علاوه بر سمت چپ سر ناحیه های دیگری همانند چشم و شقیقه ی سمت چپ بدن را نیز در برمیگیرد و در زنان نیز بیشتر از مردان پدیدار می شوند.
۲.سردرد هایی که ناشی از قرار گرفتن در شرایط تنش زا و استرس زا برای فرد به وجود می آیند و می توانند باعث بروز درد هایی در ناحیه ی سمت چپ سر برای فرد بیمار شوند.
۳.ایجاد سبک زندگی ناسالم نیز در برخی موارد می توانند منجر به بروز سردرد هایی به ویژه در ناحیه ی سمت چپ سر برای فرد شوند که از این موارد نیز می توان به مصرف الکل، کمبود و کاهش زمان خواب کافی در طول روز، حذف و یا نخوردن وعده های غذایی در طول روز و یا افت قند خون نیز اشاره کرد که این موارد هم می توانند در بروز چنین سردرد هایی در ناحیه سمت چپ سر فرد نقش مهم و اساسی داشته باشند.
۴.ایجاد عفونت و یا بروز آلرژی هایی که منجر به مسدود شدن سینوس ها و یا ایجاد سردرد های سینوسی در فرد بیمار می شوند می توانند منجر به بروز سردرد های در ناحیه سمت چپ سر فرد نیز شوند.
۵.ضربه به سر نیز می تواند باعث ایجاد چنین درد هایی در این ناحیه از بدن شوند.
۶.استفاده کردن طولانی مدت از گوشی همراه و یا خیره شدن طولانی مدت به مانیتور کامپیوتر و یا صفحه نمایش تلویزیون هم می تواند منجر به خستگی چشم ها و بروز سردرد هایی در ناحیه ی سمت چپ سر فرد شوند.
۷.در برخی موارد افرادی که به صورت روزانه کافئین مصرف می کنند و به مصرف روزانه آن وابسته هستند ترک یکباره ی کافئینن می تواند باعث بروز سردرد هایی در ناحیه سمت چپ سر برای این افراد شود.
۸.کم آبی بدن نیز به خصوص در فصل های گرم سال همانند تابستان هم می تواند در بروز چنین سردرد های نقش مهم و به سزایی داشته باشد.
۹.تومور مغزی هم یکی از عوامل پر خطر در بروز سردرد هایی در ناحیه ی سمت چپ سر برای افراد شناخته می شود که در صورت وجود علائم آن فورا باید به پزشک متخصص مراجعه و تحت نظر و مراقبت او قرار گرفت.
۱۰.بروز سکته هم می تواند در ایجاد چنین سردرد هایی در این ناحیه از سر نقش داشته باشد.
۱۱.افزایش فشار خون نیز می تواند باعث ایجاد سردرد هایی در ناحیه سمت چپ سر برای فرد بیمار شود.
علت سردرد مداوم پیشانی و چشم
در برخی موارد برخی افراد از ایجاد سردرد هایی به صورت مداوم در ناحیه ی پیشانی و چشم های خود شکایت می کنند و به دنبال راه هایی برای درمان و از بین بردن این درد ها می گردنند برای از بین بردن این درد ها در این ناحیه ابتدا باید علت به وجود آورنده ی این درد ها را پیدا کرد و سپس تحت نظر پزشک و دکتر مرتبط به درمان اصولی این درد ها اقدام کرد ما در اینجا به تعدادی از دلایل که می توانند در بروز درد هایی در ناحیه های پیشانی و چشم آن هم به صورت مداوم تاثیر داشته باشند اشاره می کنیم همانند:
1.در برخی موارد نگاه کردن طولانی به صفحه ی مانیتور و یا گوشی تلفن همراه می توانند منجر به خستگی چشم ها شده و باعث ایجاد درد هایی مداوم در ناحیه چشم برای افراد شود.
2.قرار گرفتن در موقعیت ها ی استرس و یا اضطراب زا و همچنین قرار گرفتن در شرایط تنش زا می توانند منجر به بروز درد هایی در این ناحیه برای فرد بیمار شوند.
3.ایجاد عفونت های سینوسی که باعث گرفتگی و یا فشار به ناحیه ی سینوس می شوند هم می توانند باعث بروز درد های در ناحیه پیشانی برای افراد شوند.
4.مصرف بیش از اندازه از نوشیدنی های الکلی به ویژه شراب قرمز نیز می تواند در بروز درد هایی در ناحیه ی پیشانی تاثیر گذار باشد.
5.در برخی موارد فشار خون بالا در افراد هم می توانند یکی دیگر از دلایل به وجود آوردنده این درد ها در این ناحیه از بدن فرد بیمار بوده باشد.
6.ایجاد و یا بروز عفونت های باکتریایی و یا ویروسی هم نقش مهم و به سزایی در ایجاد چنین درد هایی در بدن افراد داشته اند.
علت سردرد بالای سر و چشم
یکی دیگر از درد هایی که در ناحیه ی سر برای افراد آزاردهنده محسوب می شود ایجاد درد هایی در ناحیه ی بالای سر و چشم ها می باشد که این درد ها هم می توانند به دلایل مختلف و متعددی برای افراد به وجود آمده باشد و آنان را تحت تاثیر خود قرار دهد که از این دلایل ما به تعداد از مهم ترین آنان اشاره می کنیم نظیر:
1.ایجاد میگرن که باعث ایجاد درد هایی در ناحیه ی بالای سر و چشم ها شده و با حساسیت به نور و صدا ها نیز برای فرد بیمار همراه می باشد.
2.ایجاد استرس و اضطراب بیش از اندازه و یا قرار گرفتن در این موقعیت ها می تواند به دلیل بروز فشار روانی بالا در فرد باعث ایجاد چنین درد هایی در افراد شود.
3.نخوردن و یا میل نکردن غذا به اندازه ی کافی در طول وعده های غذایی و ایجاد گرسنگی نیز در افراد می تواند در بروز چنین درد هایی در این ناحیه از بدن تاثیر مهم و به سزایی داشته باشد زیرا که باعث افت ناگهانی قند خون در افراد شده و افت ناگهانی قند خون هم به این صورت در بدن خود را نمایش می دهد.
4.ایجاد فشار به عضلات گردن و شانه ها و همچنین ایجاد فشار و یا تنش به عضلات گردن و یا سر هم می تواند باعث بروز درد هایی در این ناحیه از بدن برای افراد شود.
5.بروز التهابات سینوسی هم یکی دیگر از دلایل مهم در به وجود آوردنده ی درد هایی در ناحیه ی بالای سر و چشم ها محسوب می شود.
سردرد در کدام قسمت سر خطرناک است؟
یکی دیگر از سوالات مهمی که ممکن است از ابتدای این مطالب ذهن شما را به خود بسیار مشغول کرده باشد آن است که سر درد در کدام قسمت از سر می تواند خطرناک محسوب شود که در این خصوص نیز باید گفت که:
1.سردرد هایی که در اثر بروز ضربه به سر ایجاد می شوند یکی از مهم ترین سردرد های شمرده می شود که در هر صورت چه این ضربه ها به صورت آهسته و آرام و چه به صورت محکم و شدید به سر وارد شوند و در هر قسمتی از سر نیز باعث ایجاد درد شوند خطرناک و مهم تلقی شده و باید در صورت بروز این درد ها فورا به پزشک مراجعه کرد و تحت مراقبت و تشخیص او قرار گرفت.
2.اگر سردرد در شما با ایجاد مشکلاتی در بینایی شما همراه باشد می توانند خطرناک بوده باشند و نشان از بروز مشکلات جدی تری در بدن شما محسوب شوند.
3.سردرد هایی که ناشی از تومور مغزی کاذب بوده باشند و با درد هایی شدید در سر که از پشت چشم ها منشاء می گیرد همراه می شود.
4.سردرد هایی که ناشی از التهابات و یا انقباضات رگ های خونی بوده باشند به عنوان سردرد های عروقی شناخته می شوند و در صورت بروز چنین سردرد هایی باید به پزشک مراجعه کرد و تحت تشخیص و درمان اصولی او قرار گرفت.
5.سردرد هایی که به صورت شدید در افراد بالای 50 سال رخ می دهند و بیش از حد نرمال این درد ها می باشند به عنوان سردرد های خطرناکی شناخته و محسوب می شوند.
نظر شما