پیش بینی وضعیت آب و هوا تهران فردا سه شنبه ۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ | هواشناسی تهران ۲۴ ساعت آینده
پیش بینی وضعیت آب و هوا تهران فردا سه شنبه ۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ و هواشناسی تهران ۲۴ ساعت آینده را در این خبر بخوانید.

اداره کل هواشناسی استان تهران پیشبینی کرد که بیشینه دمای تهران روز دوشنبه ۲۵ درجه و در نهایت روز جمعه هفته جاری به ۳۱ درجه سانتیگراد خواهد رسید، تغییر کمینه دمای استان نیز در این بازه زمانی از ۱۶ به ۲۲ درجه سانتیگراد تا پایان هفته میرسد.
براساس اعلام هواشناسی استان تهران؛ در ۲۴ ساعت گذشته ورامین با بیشینه ۲۵ درجه سانتیگراد گرمترین نقطه استان را به خود اختصاص داده و از طرفی توچال با بیشینه یک درجه و کمینه منفی پنج درجه سانتیگراد سردترین نقطه استان بوده است.
پیشبینیهای هواشناسی استان تهران نشان میدهد که تا پایان هفته روند افزایش نسبی دما در این استان را خواهیم داشت و از روزهای سهشنبه تا جمعه در برخی ساعات افزایش سرعت وزش باد، گاهی باد شدید و وقوع گردوخاک به ویژه در نیمه جنوبی و غربی استان پیشبینی میشود.
گردوخاک به تهران میآید/گرم شدن ۶ درجهای هوا
بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشههای پیشیابی، آسمان استان تهران در پنج روز آینده صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد پیشبینی شده است. همچنین در این بازه زمانی به ویژه در بعدازظهرها رشد ابر و گاهی بارشهای پراکنده در ارتفاعات دور از انتظا نیست.
برمبنای اطلاعات موجود اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان پایتخت از دوشنبه تا جمعه کمی ابری تا نیمه ابری همراه با وزش باد و گاهی افزایش باد پیشبینی شده است اما از روز سهشنبه تا پایان هفته همراه با وزش باد شدید و وقوع گردوخاک خواهد بود.
آب و هوای تهران؛ ترکیبی از کوهستان و دشت در پایتخت ایران
تهران به عنوان پایتخت ایران از آب و هوای نیمهخشک با ویژگیهای منحصر به فرد برخوردار است. این کلانشهر با موقعیت جغرافیایی خاص خود در دامنههای جنوبی رشتهکوه البرز، دارای زمستانهای نسبتاً سرد و تابستانهای گرم و خشک است. میانگین دمای سالانه تهران حدود ۱۷ درجه سانتیگراد بوده که در گرمترین ماههای سال به ۳۷ درجه و در سردترین ماهها به زیر صفر میرسد.
تفاوت ارتفاع قابل توجه بین مناطق شمالی و جنوبی تهران موجب ایجاد تنوع آب و هوایی چشمگیر در این کلانشهر شده است. مناطق شمالی تهران مانند لواسان و شمیران به دلیل مجاورت با کوهستانهای البرز، از آب و هوای خنکتر و بارشهای بیشتر برخوردارند، در حالی که مناطق جنوبی مانند ری و اسلامشهر اقلیمی گرمتر و خشکتر دارند. این اختلاف ارتفاع گاهی تا ۷۰۰ متر میرسد که تأثیر مستقیمی بر دمای هوا و میزان بارشها دارد.
تهران سالانه حدود ۲۳۰ میلیمتر بارندگی دریافت میکند که بیشتر آن در فصلهای پاییز و زمستان اتفاق میافتد. پدیده وارونگی هوا (اینورژن) که عمدتاً در فصل زمستان رخ میدهد، یکی از چالشهای اصلی آب و هوایی این کلانشهر محسوب میشود. بهترین زمان برای بازدید از تهران، فصلهای بهار و پاییز است که دمای هوا معتدل و شرایط جوی پایدارتر است.
نظر شما