پیش‌ بینی وضعیت آب و هوای خوزستان فردا ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ | هواشناسی خوزستان فردا پنجشنبه ۲۱ فروردین | پیش‌ بینی آب و هوا اهواز ۲۴ ساعت آینده

پیش‌ بینی وضعیت آب و هوای خوزستان فردا ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ و هواشناسی خوزستان فردا پنجشنبه ۲۱ فروردین و پیش‌ بینی آب و هوا اهواز ۲۴ ساعت آینده را در این خبر بخوانید.

پیش‌ بینی وضعیت آب و هوای خوزستان فردا ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ | هواشناسی خوزستان فردا پنجشنبه ۲۱ فروردین | پیش‌ بینی آب و هوا اهواز ۲۴ ساعت آینده
صفحه اقتصاد -

مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌ بینی فعالیت سامانه بارشی در استان از فردا خبر داد. 

پیش‌ بینی فعالیت سامانه بارشی در خوزستان

محمد سبزه‌زاری اظهار کرد: با توجه به آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، تا اواسط فردا همچنان جو نسبتا پایدار و افزایش دما در بیشتر مناطق استان خوزستان تداوم خواهد داشت.

وی افزود: سپس از بعد از ظهر فردا تا روز یکشنبه استان خوزستان تحت تاثیر سامانه بارشی قرار خواهد گرفت؛ این سامانه سبب رگبار، رعد و برق و احتمال ریزش تگرگ در بخش‌های شمال غربی تا شمال شرقی، شرقی و بویژه ارتفاعات استان و همچنین وزش باد متوسط تا نسبتا شدید به همراه تندبادهای لحظه‌ای در بیشتر نقاط استان خواهد شد. هرچند در این ایام بویژه بعدازظهرها، با توجه به ماهیت سامانه‌های همرفتی، رگبارهای نقطه‌ای به همراه رعد و برق در بقیه مناطق استان نیز دور از انتظار نیست.

سبزه‌زاری ادامه داد: علاوه بر این با توجه به افزایش سرعت وزش بادها در بعدازظهرهای پنجشنبه تا شنبه، در بخش‌های غربی، جنوب غربی، جنوبی و مرکزی احتمال برخاستن گرد و خاک‌های محلی و موقتی نیز مورد انتظار است. 

وی بیان کرد: همچنین شمال خلیج فارس در این مدت مواج و گاهی همراه با رگبار و رعد و برق خواهد بود. در روزهای جمعه و شنبه روند کاهش محسوس دما در بیشتر نقاط استان خوزستان پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته امیدیه با ۳۷.۶ و ایذه با ۱۲.۳ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و سردترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۳۶ و ۲۳.۲ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است. 

تشریح آخرین وضعیت سدهای استان خوزستان

معاون مطالعات جامع منابع آب سازمان آب و برق خوزستان گفت: عمده‌ترین کاهش ورودی به سدها در حوضه‌های کرخه و مارون به ترتیب ۶۳ و ۷۵ درصد مشاهده می‌شود.

تسنیم نوشت، علی شهبازی، با اشاره به آخرین وضعیت منابع آب استان خوزستان تا ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ اظهار داشت:مخازن سدهااز آغاز سال آبی جاری تاکنون، حجم آب ورودی به مخازن سدهای استان معادل ۶ میلیارد متر مکعب بوده است، که نسبت به شرایط عادی ۵۵ درصد و نسبت به سال گذشته ۳۹ درصد کمتر است. عمده‌ترین کاهش ورودی به سدها در حوضه‌های کرخه و مارون به ترتیب ۶۳ و ۷۵ درصد مشاهده می‌شود.

وی گفت: در اثر بارش‌های فروردین ماه سال جاری موجب افزایش ذخیره سدها به میزان حدود یک میلیارد متر مکعب شده است. در حال حاضر، حجم مفید سدهای استان معادل ۳.۶ میلیارد متر مکعب است که تنها نیمی از حجم مفید سدهای استان در مدت مشابه سال گذشته به حساب می‌آید. این نشان می‌دهد که تنها ۲۸ درصد از مجموع حجم مفید سدهای استان تکمیل شده است. شرایط سد مارون و سدهای زنجیره کارون از نظر ذخیره آب مناسبت نبوده و نیازمند برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای مدیریت ریسک هستیم.

معاون مطالعات جامع منابع آب سازمان آب و برق خوزستان با اشاره به مصارف پایین‌دست گفت: با توجه به تامین آب برای مصارف پایین‌دست و کشت پاییزه در استان، علیرغم کاهش ۵۸ درصدی بارش‌ها و عدم وقوع بارش موثر در نیمه نخست سال آبی جاری در استان خوزستان، مدیریت و برنامه‌ریزی دقیق تامین و توزیع آب سدها امکان تامین مناسب آب را فراهم آورده است. در حال حاضر در روزهای پایانی تامین آب برای کشت پاییزه قرار داریم و بخش عمده نیازها تامین شده و مابقی نیز در حال تامین است.

شهبازی ضمن تقدیر از همراهی مردم استان در تامین آب بخش‌های مختلف مصرف در ماه‌های گذشته،گفت: همچنان از همه مردم تقاضا داریم با همدلی و مشارکت خود، مسیر عبور از خشکسالی فعلی را تسهیل کنند.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه

آخرین اخبار

اخبار پربازدید