پیش بینی وضعیت آب و هوا ایلام فردا یکشنبه ۱۷ فروردین ماه ۱۴۰۴ | پیش بینی هواشناسی ایلام ۲۴ ساعت آینده | اخبار آب و هوای ایلام
پیش بینی وضعیت آب و هوا ایلام فردا یکشنبه ۱۷ فروردین ماه ۱۴۰۴ و پیش بینی هواشناسی ایلام ۲۴ ساعت آینده و آب و هوای ایلام را در این خبر بخوانید.

سامانه بارشی مستقر در استان ایلام که موجب بارشهای بهاری همراه با رگبار، رعد و برق و وزش باد به نسبت شدید شده است، امشب از استان خارج میشود و پیشبینیها از بازگشت شرایط جوی پایدار از فردا خبر میدهد.
خروج سامانه بارشی از ایلام و بازگشت آرامش جوی
معاون توسعه و پیشبینی هواشناسی استان ایلام با بیان اینکه سامانه بارشی که از اواخر وقت روز پنجشنبه در استان مستقر شده است، اظهار کرد: این سامانه تا اواخر امروز(۱۶ فروردین) به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
«مجتبی میهنپرست» تصریح کرد: این سامانه، بارشهای بهاری به صورت رگباری، همراه با رعد و برق و وزش باد به نسبت شدید را به دنبال خواهد داشت.
وی افزود: فعالیت این سامانه در نهایت تا امشب پایان یافته و از استان خارج خواهد شد و همچنین، برای اواسط هفته جاری یک سامانه ضعیف و پراکنده پیشبینی میشود.
معاون توسعه و پیشبینی هواشناسی استان ایلام ادامه داد: با توجه به اینکه بارشهای این سامانه بهاری، رگباری و نقطهای هستند، احتمال آبگرفتگی معابر، سیلابی شدن مسیلها و رودخانهها وجود دارد.
میهنپرست بیان کرد: به علت وزش باد در عراق، احتمال تشکیل گرد و غبار در نوار مرزی و نفوذ آن به داخل استان در حال رصد است.
معاون توسعه و پیشبینی هواشناسی استان ایلام یادآور شد که بهتدریج از فردا به دمای روزانه استان افزوده خواهد شد.
وی توصیه کرد که مردم از نزدیک شدن به مسیلها، رودخانهها و خشکهرودها به دلیل احتمال بروز سیلاب بهاره و همچنین از صعود به ارتفاعات به علت رعد و برق و خطر صاعقه خودداری کنند.
ایرنا نوشت، از ابتدای سال آبی جاری تاکنون (۱۴۰۳ - ۱۴۰۴)، بیشترین بارش باران مربوط به شهرستان ایوان با ۴۱۷.۱ میلیمتر و کمترین بارندگی مربوط به شهرستان مهران با ۸۱.۶ میلیمتر بوده است.
میزان بارشهای دریافتی در شهر ایلام نیز ۳۷۶.۴ میلیمتر ثبت شده است.
آب و هوا یکی از مهمترین عوامل تأثیرگذار بر زندگی انسان، کشاورزی، صنعت و محیط زیست است. تغییرات آب و هوایی میتوانند اثرات گستردهای بر اقتصاد، سلامت و اکوسیستمهای طبیعی داشته باشند.
آب و هوا به شرایط جوی یک منطقه در طولانیمدت گفته میشود و تحت تأثیر عوامل مختلفی قرار دارد.
تغییرات آب و هوایی یکی از بزرگترین چالشهای قرن حاضر است. افزایش گازهای گلخانهای مانند دیاکسید کربن باعث گرم شدن زمین شده که پیامدهای مانند، ذوب یخهای قطبی و افزایش سطح آب دریاها، تغییر الگوهای بارش و افزایش خشکسالی یا سیل، تأثیر بر کشاورزی و کاهش محصولات غذایی، انقراض گونههای جانوری و گیاهی به دلیل تغییر زیستگاهها، افزایش بیماریهای مرتبط با گرما و آلودگی هوا دارد.
برای کاهش اثرات تغییرات آب و هوایی، اقداماتی مانند، کاهش مصرف سوختهای فسیلی و توسعه انرژیهای تجدیدپذیر، حفظ جنگلها و افزایش پوشش گیاهی برای جذب دیاکسید کربن، بهینهسازی مصرف آب و مدیریت منابع طبیعی، آگاهیبخشی عمومی درباره تأثیرات تغییرات اقلیمی تاثیرگذار است.
آب و هوا نقش اساسی در زندگی انسان و محیط زیست دارد. با توجه به تغییرات اقلیمی سریع، ضروری است که دولتها، صنایع و افراد در حفظ تعادل آب و هوایی کوشا باشند. با اقدامات صحیح میتوان از اثرات مخرب تغییرات آب و هوایی کاست و آیندهای پایدار برای نسلهای آینده ساخت.
نظر شما