پیش بینی هواشناسی ایران ۲۴ ساعت آینده | پیش بینی وضعیت آب و هوا استان ها فردا جمعه ۸ فروردین ماه ۱۴۰۴ | آب و هوای فردا
پیش بینی هواشناسی ایران ۲۴ ساعت آینده و پیش بینی وضعیت آب و هوا استان ها فردا جمعه ۸ فروردین ماه ۱۴۰۴ و آب و هوای فردا را در این خبر بخوانید.

رئیس مرکز پیشبینی و مخاطرات جوی سازمان هواشناسی از افزایش ابر و بارش پراکنده در برخی از استانهای کشور خبر داد.
ورود سامانه بارشی از هفته آینده به کشور/ افزایش ابر و بارش پراکنده در آخر هفته برای برخی استانها
صادق ضیائیان در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت جوی استانهای مختلف، گفت: امروز در غالب مناطق کشور جوی آرام پیش بینی میشود. تنها برای بخشهایی از مناطق شمالی شمال غرب و ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی، افزایش ابر و احتمال بارش پراکنده پیش بینی میشود.
وی با بیان اینکه جمعه در برخی نقاط در استانهای کردستان، زنجان، آذربایجان غربی، ارتفاعات البرز مرکزی و شنبه در برخی نقاط سواحل غربی دریای خزر و شمال غرب کشور افزایش ابر و بارش پراکنده رخ خواهد داد افزود: طی سه روز آینده افزایش نسبی دما برای غالب مناطق کشور پیش بینی میشود.
رئیس مرکز پیشبینی و مخاطرات جوی سازمان هواشناسی با بیان اینکه یکشنبه با ورود موج بارشی از شمال غرب کشور، بتدریج بارش در این مناطق آغاز خواهد شد ادامه داد: دوشنبه گستره بارشها علاوه بر مناطق شمال غرب، بخشهایی از غرب و ارتفاعات البرز مرکزی را نیز در بر خواهد گرفت.
ضیاییان گفت: پنج شنبه در شرق و جنوب شرق کشور در بعضی از ساعات، وزش باد شدید و در مناطق مستعد احتمال پدیده گردوخاک پیش بینی می شود.
ضیاییان در ادامه درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز گفت: آسمان تهران فردا (۸ فروردین)، کمی ابری تا نیمه ابری در بعضی ساعتها غبار رقیق با حداقل دمای ۱۰ و حداکثر دمای ۲۰ درجه سانتیگراد و طی روز شنبه (۹ فروردین)، صاف تا کمی ابری در بعضی ساعتها غبار رقیق با حداقل دمای ۱۲ و حداکثر دمای ۲۳ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود.
وی در پایان گفت: فردا جمعه (۸ فروردین)، شهرکرد با کمینه دمای ۲- درجه سانتیگراد سردترین و اهواز با دمای ۳۲ درجه گرمترین مراکز استانهای کشور هستند. همچنین طی روز شنبه (۹ فروردین)، شهرکرد با کمینه دمای ۱ سردترین و اهواز با ۳۳ درجه سانتیگراد گرمترین مراکز استانهای کشور هستند.
آب و هوای ایران
ایران با موقعیت جغرافیایی ویژه، دارای آب و هوایی متنوع است؛ از مناطق خشک و بیابانی در مرکز تا آب و هوای معتدل کوهستانی در شمال و غرب. سواحل شمالی ایران، با رطوبت بالا و بارش فراوان، آب و هوایی مرطوب و معتدل دارند، درحالیکه جنوب کشور، گرم و شرجی است. فصلها در ایران بهوضوح تفکیک میشوند، با زمستانهای سرد در برخی مناطق و تابستانهای بسیار گرم در نواحی کویری. تغییرات آبوهوایی اخیر، خشکسالی و کاهش بارندگی را به چالشی مهم برای ایران تبدیل کرده است.
نظر شما