پیش بینی هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد طی ۲۴ ساعت آینده | وضعیت آب و هوا کهگیلویه و بویراحمد فردا یکشنبه ۵ اسفند ماه ۱۴۰۳ + هواشناسی یاسوج

پیش بینی هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد طی ۲۴ ساعت آینده و وضعیت آب و هوا کهگیلویه و بویراحمد فردا یکشنبه ۵ اسفند ماه ۱۴۰۳ و هواشناسی یاسوج را در این خبر بخوانید.

پیش بینی هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد طی ۲۴ ساعت آینده | وضعیت آب و هوا کهگیلویه و بویراحمد فردا یکشنبه ۵ اسفند ماه ۱۴۰۳ + هواشناسی یاسوج
صفحه اقتصاد -

آب و هوای کهگیلویه و بویراحمد فردا چگونه است؟ فردا هوا بارانی است؟ فردا هوا یاسوج برفی است؟ فردا هوا آلوده است؟ فردا باران می بارد؟ فردا برف می بارد؟ آخرین خبر از هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد فردا؟ جدیدترین خبر از هواشناسی یاسوج امشب؟ خبر فوری از هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد فردا؟

سامانه بارشی وارد کهگیلویه وبویراحمد می شود

 رییس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد گفت:با ورود سامانه بارشی از اواخر وقت امروز شنبه چهارم اسفندماه به استان تا ساعت های پایانی روز دوشنبه ششم اسفند ماه بارش برف و باران این خطه را فرا می گیرد.

ولی بهره‌مند افزود: با توجه به ورود سامانه بارشی یاد شده به کهگیلویه وبویراحمد هواشناسی استان هشدار زرد صادر کرده است.

وی خاطرنشان کرد:در پی ورود این سامانه مناطق گرمسیری و سردسیری کهگیلویه وبویراحمد شاهد پدیده های جوی باران و برف،رعد و برق،وزش شدید باد، کاهش نسبی دما و مه خواهد بود .

وی تصریح کرد: بارش های مناطق مرتفع استان در این سامانه به صورت برف پیش بینی شده است.

بهره مند خاطرنشان کرد: آبگرفتگی معابر عمومی، احتمال آسیب به سازه های موقت، کاهش دید افقی،لغزندگی جاده ها و امکان انسداد محورهای برفگیر از مهم‌ترین خطرات این سامانه بارشی است.

رییس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد از شهروندان خواست تا در بازه زمانی فعالیت سامانه بارشی یاد شده از توقف در حاشیه مسیل‌ها و رودخانه‌ها خودداری و همچنین از انجام فعالیت‌های کوهنوردی پرهیز کنند.

بهره مند به عشایر هم توصیه کرد: در مدت زمان فعالیت سامانه بارشی یاد شده از چرای دام های خود در مناطق مرتفع و مسیر رودخانه ها خودداری کنند.

در آخرین سامانه بارشی که روزهای پایانی هفته گذشته استان را فرا گرفت در سرفاریاب ۱۳ ،سرآب تاوه ۱۲ ،تنگ سرخ ۱۲ ،ستنگان ۱۲ ،منصورخانی کاکان ۱۱ ،دیشموک ۱۱ ،وزگ ۱۰ ،باشت هشت، ممبی هشت، دشتروم هشت، قلعه رئیسی هفت، سوق هفت، سرآسیاب یوسفی هفت، گنجگان هفت، یاسوج۶.۲ ،درغک ۶ ،دشتک میمند ۶، بوستان ۶ ،مارگون پنج ،جاورده پنج، لنده پنج، سی سخت ۴.۷ برم سبز چهار، کریک سه، تنگ رواق سه، تنگ پیرزال سه، سینه نمک سه،موشمی زیلایی سه، امامزاده جعفر ۲.۹ ،چیتاب ۲.۶ لیکک ۲.۳، ماهورباشت ۲ ،تل گاه ۲،چرام ۲، کالوس ۱.۵، گنجه ای ۱.۵، دیل یک و در شهرهای دوگنبدان و دهدشت کمتر از یک میلیمتر باران گزارش شد.

بهره مند ابراز کرد: از ابتدای پاییز امسال تاکنون ۱۴۸.۲میلیمتر باران در کهگیلویه و بویراحمد گزارش شده که ۱۵۱میلیمتر کمتر از مدت مشابه پارسال است.

وی تاکید کرد: میانگین بلندمدت سالیانه باران در استان ۵۸۹ میلی متر است به عبارت بهتر ۲۴.۹درصد از بارندگی های امسال محقق شده است.

رییس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: میزان بارش بلند مدت سالانه در ایستگاه یاسوج ۷۹۵.۴، سی سخت ۶۹۴.۴، دوگنبدان ۴۴۲، دهدشت ۵۱۲، لیکک ۴۱۲ ، مارگون۶۴۲ و منطقه امامزاده جعفر ۴۴۹میلیمتر است.

پیش بینی هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد و یاسوج 

Screenshot_20250222-091202

کهگیلویه و بویراحمد با مساحتی حدود ۱۶ هزار و ۲۴۹ کیلومترمربع، سرزمینی مرتفع و کوهستانی با اقلیم سردسیری و گرمسیری در جنوب غربی ایران قرار دارد.

این استان با ۷۲۶ هزار نفر جمعیت یک درصد مساحت کشور را در اختیار دارد

هوای روز یکشنبه چگونه خواهد شد؟ هوای کهگیلویه و بویراحمد امروز صاف است؟ روز یکشنبه هوا سرد است؟ روز یکشنبه بارانی می شود؟ کهگیلویه و بویراحمد فردا یکشنبه بارانی می شود؟

سایر اخبار استان کهگیلویه و بویراحمد

حمایت ویژه از سرمایه‌گذاران و رونق تولید در کهگیلویه و بویراحمد

استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: ۱۰۰ طرح مهم در بخش‌های مختلف برای دریافت تسهیلات ارزی و ریالی به سازمان کمک‌های فنی و اعتباری وزارت امور اقتصادی و دارایی ارایه شد.

یدالله رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: این طرح‌ها در حوزه‌های گردشگری، کشاورزی، زیربنایی، خدمات و صنایع و معادن و نفت و پتروشیمی است.

رحمانی افزود: این طرح‌ها در صورت رفع مشکل و تأمین اعتبار و کمک‌های دولت و اجرایی شدن می‌تواند تحولات چشمگیری را در حوزه اقتصادی، افزایش میزان صادرات و رونق تجارت و بازرگانی ایجاد کند.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین اولویت‌های اقتصادی در استان رونق و توسعه بخش کشاورزی و افزایش راندمان تولید با بهره‌گیری از روش‌ها و ظرفیت‌های متنوع در سطح ملی و استانی است.

رحمانی گفت: هم اینک درصد اشتغال و شاغلان بخش کشاورزی در استان حدود ۱۴ درصد نسبت به میانگین کشوری است که رضایت بخش نیست و باید تلاش کنیم این رقم را افزایش دهیم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: همچنین سهم بخش استان از تولیدات بخش کشاورزی هم اینک ۷۵ صدم درصد نسبت به میانگین کشوری است و باید با اجرایی کردن طرح‌های در دست اجرا و توسعه تقویت زنجیره تولید این رقم را نیز افزایش داد.

وی گفت: یکی از اولویت‌ها و محور‌های اساسی توسعه این استان حمایت و تقویت سرمایه‌گذاری و رونق تولید در بخش‌های مختلف است که بسیاری از زیرساخت‌ها و زمینه لازم در این راستا نیز فراهم است.

رحمانی با بیان اینکه، نباید متقاضی و فردی که استان را برای سرمایه‌گذاری انتخاب کرده برای صدور مجوز شش ماه معطل و سرگردان باشد، ادامه داد: جایگاه استان در شاخص‌های کسب و کار نیازمند ارتقا بوده و تأکید بر تلاش شبانه روزی برای تسهیل در کار سرمایه‌گذاری به همین دلیل است.

استاندار کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به مشکلات برخی واحد‌های تولیدی با اشتغالزایی بالا در استان گفت: برخی از این طرح‌ها سرمایه‌گذاری خوبی دارند و اشتغال بالایی ایجاد کردند، اما به کارگروه حمایت قضایی ارجاع داده شدند که مسئولان تلاش کنند تا مشکل آنها رفع شود.

وی افزود: منابع دولتی برای سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال محدود است لذا با تأکید بر اینکه برای سرمایه‌ گذاران فرش قرمز پهن می‌کنیم از سرمایه‌گذارانی که طرح‌های تولیدی و خوب آنها با مشکلی مواجه شده است حمایت خواهیم کرد تا بدون دغدغه به فعالیت خود ادامه دهند.

رحمانی با اشاره به مشکل ایجاد شده در خصوص طرح‌های پرورش ماهی در حریم و بستر رودخانه‌ها، گفت: این موضوع را با ارائه راهکار به سازمان مدیریت بحران کشور ارجاع دادیم و قرار است حل و فصل شود.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه

آخرین اخبار