خبر فوری پیش بینی هواشناسی رشت فردا ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۳ | پیش بینی وضعیت آب و هوا گیلان فردا دوشنبه ۲۹ بهمن ماه + هواشناسی گیلان

پیش بینی هواشناسی رشت فردا ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۳ و پیش بینی وضعیت آب و هوا گیلان فردا دوشنبه ۲۹ بهمن و هواشناسی گیلان را در این خبر بخوانید.

خبر فوری پیش بینی هواشناسی رشت فردا ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۳ | پیش بینی وضعیت آب و هوا گیلان فردا دوشنبه ۲۹ بهمن ماه + هواشناسی گیلان
صفحه اقتصاد -

کارشناس هواشناسی گیلان گفت: نقشه‌های هواشناسی بیانگر عبور موجب بارشی زودگذر کمتر از ۲۴ ساعته در استان است.

موج بارشی زودگذر در راه گیلان؛ دریا متلاطم می‌شود

سمانه نگاه اظهار کرد: بر اساس نقشه‌های هواشناسی با نفوذ هوای ناپایدار به گیلان فردا (دوشنبه) شرایط برای ابرناکی و مه آلودگی هوا، کاهش نسبی دما و در برخی مناطق بارندگی توام با وزش باد موقتی شدید، احتمال رعد و برق و در ارتفاعات و بارش برف مورد انتظار است؛ این موج بارشی زودگذر بوده و اواخر وقت فردا از استان خارج می‌شود.

هواشناسی گیلان طی ۲۴ ساعت آینده

Screenshot_20250216-094004

وی بیان کرد: با عبور این سامانه بارشی زودگذر طی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه هفته جاری وضعیت جوی گیلان پایدار پیش بینی شده اما از پنجشنبه موج بارشی دیگری وارد استان خواهد شد که بر اساس نقشه‌های جدید اطلاع‌رسانی می‌شود.

پیش بینی هوای گیلان فردا

کارشناس هواشناسی گیلان با بیان اینکه دریا فردا برای فعالیت‌های دریانوردی و صید و صیادی مناسب نیست، اضافه کرد: ارتفاع موج فردا به یک متر خواهد رسید، بر این اساس برای بازه زمانی از دوشنبه تا صبح سه‌شنبه هشدار زرد دریایی صادر شده‌ است.

وی اظهار کرد: دیلمان با سه درجه زیر صفر سردترین و رودبار با ۱۶ درجه بالای صفرگرمترین شهر استان در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

آسمان گیلان هم‌اینک صاف تا نیمه ابری است.

آب و هوای گیلان فردا چگونه است؟ فردا هوا بارانی است؟ فردا هوا برفی است؟ فردا هوا آلوده است؟ فردا باران می بارد؟ فردا برف می بارد؟ آخرین خبر از هواشناسی گیلان فردا ؟ جدیدترین خبر از هواشناسی گیلان امشب؟ خبر فوری از هواشناسی گیلان فردا؟ هوای روز دوشنبه چگونه خواهد شد؟ هوای امروز صاف است؟ روز دوشنبه هوا رشت سرد است؟ روز دوشنبه بارانی می شود؟ گیلان فردا دوشنبه بارانی می شود؟

سایر اخبار استان گیلان

پیشنهاد استاندار گیلان برای ‌بلندمرتبه‌سازی در شمال

استاندار گیلان پیشنهاد کرد با توجه به اینکه در استان با محدودیت زمین مواجه هستیم، به بلندمرتبه‌سازی روی آورده شود.

تسنیم نوشت، هادی حق شناس، استاندار گیلان امروز در آئین تخصیص زمین به 200 خانوار گیلانی بر اساس ماده چهار قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت با تبریک اعیاد شعبانیه و میلاد امام عصر (عج)، اظهار کرد: ان شالله که همه ما از پیروان واقعی و منتظران حضرت امام عصر باشیم.

وی با اشاره به مشکلات تامین مسکن در گیلان گفت: «به هر دلیلی هزینه تامین مسکن بسیار گران است و در برخی از شهرها، گاهی اوقات 70 تا 80 درصد درآمدها صرف تامین هزینه می‌شود و تا زمانی که مشکل مسکن و هزینه آن حل نشود، انتظار داشتن ازدواج بیشتر یا افزایش تعداد فرزندان غیرممکن است و باید هم مشکل مسکن و هم هزینه ساخت آن را حل کنیم.» 

استاندار گیلان به متغیرهای کلان اقتصادی اشاره کرد و افزود: «بخش عمده‌ای از این مشکل به متغیرهای کلان اقتصادی برمی‌گردد. اما ما باید به تامین زمین برای مسکن نیز توجه کنیم.»

به گفته حق شناس، «قانون جوانی به ما می‌گوید که برای سه نفر به بالا قابل تامین است، اما باید راهی پیدا کنیم که برای خانواده‌های با یک یا دو فرزند نیز این مسئله حل شود.» 

وی پیشنهاد کرد که در استان گیلان، که با محدودیت زمین مواجه است، به بلندمرتبه‌سازی روی آورد و بیان کرد: "باید به جای ساخت ویلاهای هزارمتری، زمین‌های موجود را به صورت بهینه‌تر استفاده کرد. به عنوان مثال، یک هزار متر زمین می‌تواند به جای ساخت یک ویلا، مکانی برای 10 خانوار باشد."

استاندار گیلان با بیان اینکه ما می‌توانیم 20 نقطه در گیلان پیدا کنیم که بلندمرتبه‌سازی در آنجا مرسوم شود، افزود: باید به جای اینکه زمین‌های گیلان به هزار متری برای ویلاسازی تبدیل شود، به سمت بلندمرتبه‌سازی برویم.» 

حق شناس پیشنهاد کرد که زمین‌های مسکونی به صورت رایگان یا با قیمت مناسب به خانواده‌های جوان واگذار شود، به خصوص برای زوج‌هایی که دو یا سه فرزند دارند. این راهکار می‌تواند انگیزه‌بخش برای افزایش نرخ تولد باشد.

وی همچنین با تاکید بر لزوم توجه به نرخ تولد در استان تصریح کرد: «نرخ تولد در گیلان به دلیل مشکلات مسکن به شدت کاهش یافته و اگر تدبیری اندیشیده نشود، رشد جمعیت به سمت منفی خواهد رفت و ما باید فکری برای تامین مسکن خانواده‌ها، به ویژه خانواده‌هایی با فرزندان بیشتر، انجام دهیم.» 

به گفته استاندار گیلان، «تولید مسکن بیشتر می‌تواند به کاهش هزینه‌ها و بهبود کیفیت زندگی خانوارها کمک کند و در نهایت به افزایش نرخ رشد جمعیت منجر شود.»

حق شناس به آماری اشاره کرد که نشان می‌دهد در کل کشور، تقریباً شش و نیم میلیون خانوار مستاجرند و گفت: "این وضعیت نشان می‌دهد که بیشتر خانوارها به مسکن نیاز دارند. فقر مسکن شامل متراژ کم، استاندارد نبودن مسکن، و عدم دسترسی به امکانات است."

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه