پیش بینی وضعیت آب و هوا مازندران فردا ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۳ | پیش بینی هواشناسی مازندران فردا یکشنبه ۲۸ بهمن

پیش بینی وضعیت آب و هوا مازندران فردا ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۳ و پیش بینی هواشناسی مازندران فردا یکشنبه را در این خبر بخوانید.

پیش بینی وضعیت آب و هوا مازندران فردا ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۳ | پیش بینی هواشناسی مازندران فردا یکشنبه ۲۸ بهمن
صفحه اقتصاد -

آسمان استان از اواخر وقت امروز تا اواسط وقت دوشنبه آفتابی و با افزایش دما پیش بینی می‌شود.

پایداری جوی تا دوشنبه در مازندران

کارشناس اداره کل هواشناسی مازندران گفت: آسمان استان امروز به تدریج از سمت غرب استان از شدت ناپایداری‌ها کاسته می‌شود.

پیش بینی وضعیت هوای مازندران فردا

نوروزیان با اشاره به اینکه از اواخر وقت امروز تا اواسط وقت دوشنبه آسمان استان صاف و با افزایش نسبی دما پیش بینی می‌شود؛ افزود: بعد ازظهر دوشنبه و سه شنبه در ارتفاعات غربی استان با بارش باران همراه است.

وی در ادامه گفت: دیروز پل سفید با ۱۸ درجه گرمترین و صبح امروز بلده و دلیر چالوس با ۱۰ درجه سانتی گراد زیر صفر سردترین مناطق استان بودنند.

به گفته نوروزیان دریا امروز با موج کوتاه همراه است.

آب و هوای مازندران فردا چگونه است؟ فردا هوا بارانی است؟ فردا هوا برفی است؟ فردا هوا آلوده است؟ فردا باران می بارد؟ فردا برف می بارد؟ آخرین خبر از هواشناسی مازندران فردا ؟ جدیدترین خبر از هواشناسی مازندران امشب؟ خبر فوری از هواشناسی فردا؟ هوای روز یکشنبه چگونه خواهد شد؟ هوای مازندران امروز صاف است؟ روز یکشنبه هوا سرد است؟ روز یکشنبه بارانی می شود؟ مازندران فردا یکشنبه بارانی می شود؟

جاده‌های مازندران بارانی و لغزنده است

سرپرست پلیس راه مازندران با اشاره به ورود سامانه ناپایدار جوی، گفت که جاده های این استان به علت بارندگی و بارش برف لغزنده است و رانندگان وسایل نقلیه هنگام تردد جوانب احتیاط را رعایت کنند.

سرهنگ هادی عبادی افزود: طبق پیش بینی هواشناسی مازندران با شمالی شدن جریان هوا و عبور موج از تراز میانی جو، ناپایداری‌های جوی این استان تا صبح یکشنبه هفته آینده تداوم دارد.

عبادی وضعیت ترافیک در محورهای ارتباطی مازندران را در زمان حاضر عادی و روان اعلام و خاطرنشان کرد: با توجه به تردد روان خودرویی در محور کندوان، اجرای طرح یکطرفه در این مسیر در دستور کار نیست و درصورت پر حجم بودن ترددها در شب، به احتمال این طرح عملیاتی و اجرایی خواهد شد.

سرپرست پلیس راه مازندران ادامه داد: در زمان حاضر محورهای مواصلاتی استان با بارندگی و لغزندگی مواجه است.

مرکز کنترل ترافیک پلیس راه استان با شماره ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ و با پیش شماره ۰۱۱ به طور شبانه روز آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راه‌های استان است.

برابر آمار، سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون دستگاه خودرو در محورهای مازندران تردد دارند که ۱۱ درصد از این ترددها در محورهای اصلی و بقیه درون شهری است. مازندران ۱۰ هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد که حدود سه هزار کیلومتر از آن جاده اصلی و بقیه محور روستایی است.

هراز، کندوان، سوادکوه، کیاسر، کناره و جاده گلوگاه ۶ محور اصلی مازندران است که این استان را به استان‌های تهران، البرز، سمنان، گیلان و گلستان متصل می کند.

مسافران و رانندگان می‌توانند جهت آگاهی از آخرین وضعیت راه‌ها، انسدادها یا محدودیت‌های احتمالی تردد و شرایط جوی به سایت www.۱۴۱.ir مراجعه کرده و یا با تلفن گویای ۱۴۱ تماس حاصل کنند.

سایر اخبار استان مازندران

دولت چهاردهم برای توسعه صنایع مازندران چه برنامه‌ای دارد؟

مازندران، ‌ زمانی اندر خم ورود به گردونه استان های صنعتی کشور قرار داشت و به واسطه گردشگرپذیر بودنش و حفظ محیط زیست همواره دست رد برای استقرار واحدهای تولیدی در آن زده می شد اما در دولت چهاردهم با برنامه ریزی های حمایتی نه تنها صنعت در این استان رونق گرفته بلکه با اشتغال جدید به وجود آمده مسوولان امر حامی کارگران این بنگاه ها شده‌اند.

ایرنا نوشت، ‌ حمایت مستمر از واحدهای‌ صنعتی با وجود فشارهای‌ خارجی در دوره‌های مختلف مطالبه جدی تولیدکنندگان از دولتمردان است که با اتخاذ راهکارهای‌ عملی و رفع موانع‌ تولید نباید این دغدغه‌ها بی‌پاسخ بماند. فشارهای خارجی در سال های گذشته بخش صنعت و تولید کشور و مازندران را با چالش های جدی روبه رو کرد اما اکنون با اتخاذ راهبردهای اصولی از سوی دولتمردان تاحدودی این فشارها از دوش تولیدکنندگان برداشته شده است.

نوسان قیمت ارز، ترخیص نشدن کالا در گمرک، صادرات کالا بدون بازگشت ارز و کمبود مواد اولیه برای تولید کالا، از جمله چالش هایی بود که ماه های گذشته واحدهای صنعتی را در آستانه بحران قرار داد.

از سوی دیگر تدوین نشدن آیین نامه های حمایت از واحدهای صنعتی و تولیدی متناسب با شرایط حاکم بر جامعه به گرفتاری بنگاه های اقتصادی افزود؛ اما اجرای رویه های مثبت و طرح های زودبازده در ماه های گذشته رونق تولید در بخش صنعت را با وجود فشارهای خارجی تا حدودی ارمغان آورد.

همچنین دیوان سالاری اداری و کاغذبازی های اداری مشکل اساسی و همیشگی واحدهای صنعتی کشور است که برنامه جامع برای لغو این قوانین مخل در کشور وجود ندارد و به گفته فعالان اقتصادی خسارت این خودتحریمی ها به بخش تولید بیشتر از بخش تحریم و فشارهای خارجی است.

از مجموع ۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی استان، ۴۶۱ واحد در بخش ماشین‌آلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول فعالیت هستند.

طی سال‌ها به دلایل زیست محیطی و حفظ منابع طبیعی از استقرار واحدهای صنعتی در مازندران جلوگیری شد و این روند باعث شد تا استان از قافله پیشرفت‌های صنعتی در زمینه استقرار و فعالیت‌های صنایع عقب بماند. اما با اقدامات صورت گرفته برای احیای واحدهای صنعتی و معدنی راکد و مشکل دار این مساله رو به افول و چرخ صنعت مازندران در حال روغنکاری است.

دولت چهاردهم با توسعه زیرساخت‌ شهرک‌های صنعتی و اعطای تسهیلات هدفمند باهدف سرمایه گذاری فعالان اقتصادی در مازندران، درصدد رونق تولید و صادرات به همراه ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان تحصیل کرده این خطه از شمال کشور است. در این میان صنایع مهم و استخوان داری همچون کارخانه های نساجی مازندران که سالها زیر بار بی تدبیری های مدیریتی ضربه خورده است اکنون با تزریق اعتبارات مورد نیاز پس از طی کردن مراحل نوسازی و احیا به دنبال افزایش ظرفیت اشتغال می باشد.

یکی از اعضای هیات مدیره و مدیران اجرایی کارخانه نساجی مازندران روز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: روند احیای کارخانه نساجی مازندران واقع در قائمشهر یکی از سه کارخانه موجود نساجی استان که فعال است و روند احیا و بازسازی آن طی سالهای اخیر نیز پیگیری شده است.

عبدالسعید نجفی افزود: براساس برنامه زمانبندی شده روند احیای این کارخانه در کمتر از یک دهه اخیر در دست اجرا است و خوشبختانه نتایج خوبی در این زمینه بدست آمد که از آن جمله خروج این واحد صنعتی از وضعیت رکود و زیاندهی می باشد.

وی ادامه داد: کارخانه نساجی قائمشهر که با نام نساجی مازندران هم شناخته می‌شود، از نخستین واحدهای صنعتی بزرگ کشور محسوب می‌شد که کلنگ آن در سال ۱۳۰۷ در زمینی به زمین زده شد سال ۱۳۱۳ به بهره برداری رسید. بعدها تعداد کارخانه نساجی در قائمشهر به سه واحد رسید تا چرخه ریسندگی کامل شود.

این عضو هیات مدیره و مدیران اجرایی کارخانه نساجی مازندران اظهار داشت: دردولت های گذشته گام‌هایی برای رفع مشکلات کارخانه نساجی مازندران واقع در جاده نظامی قائمشهر برداشته شد که از آن جمله ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ در سفر استانی رئیس‌جمهور شهید و اعضای هیئت دولت به مازندران یکی از مصوبه‌های در نظر گرفته شده برای استان، کمک اعتباری دولت برای نوسازی و بازسازی کارخانه نساجی مازندران بود که به احیای این کارخانه منجر شد.

وی عنوان کرد: از اوایل سال ۱۴۰۱ مدیریت کارخانه و امور مربوط آن به هیات حمایت از صنایع کشور سپرده شد و با انجام برنامه‌های حمایتی زمینه بازگشت کارگران به عرصه تولید در این کارخانه فراهم شد.

نجفی اظهار داشت: در حال حاضر تمام بخش های تولید شامل ریسندگی، ‌دولاب تاب، ‌بافندگی این کارخانه مشغول به فعالیت و تولید است و ۶۰۰ نفر در این بخش ها مشغول به فعالیت هستند.

وی ادامه داد:‌ همسو با اجرای روند احیا و بازسازی بخش های در حال کار کارخانه، راه اندازی دیگر بخش های تولید نیز در دستور کار مدیران قرار دارد که از آن جمله بخش رنگرزی و دوخت و خیاطی است.

به گفته عضو هیات مدیره کارخانه نساجی مازندران در حال حاضر پیمانکار واحد رنگریزی کارخانه مشخص شده است و با رفع ایرادات تجهیزات و دستگاه های این واحد زمینه جذب نیروهای بیشتر فراهم خواهد شد.

وی افزود: برای اجرای این طرح به تزریق ۱۸۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است تا با راه اندازی آن برای ۲۰۰ نفردیگر اشتغالزایی فراهم شود.

نجفی افزود: در خصوص راه اندازی واحد دوخت و خیاطی این مجموعه گفت که به دنبال جذب پیمانکار و تاجر هستیم تا به صورت مشارکتی این روند اجرا شود که با راه اندازی آن برای ۲۰۰ نفر اشتغال فراهم می شود.

وی مدت زمان جذب ۴۰۰ نیروی جدید در کارخانه نساجی مازندران را ظرف ۲ سال آینده برشمرد و گفت‌:‌ در حال حاضر حدود ۴۰۰ نفر متقاضی کار در این کارخانه هستند که مدارک و درخواست های خود را به واحد کارگزینی این واحد صنعتی تحویل داده اند و به مرور با راه اندازی واحدهای جدید جذب این افراد پس از طی کردن مصاحبه انجام خواهد شد.

بنا به گفته سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری بازدیدهای سرزده از این واحدها آغاز شده تا از نزدیک در جریان وضعیت فعالیت و موضوعات صنفی کارگران قرار بگیرند.

رضا گنجی افزود: این بازدیدها در راستای پیگیری های ویژه از مجموعه های سرمایه گذاری و تولیدی در سطح استان مازندران به صورت سرزده و بدون هماهنگی قبلی در حال انجام است.

وی ادامه داد:‌ استاندار مازندران و به همراه مسوولان و تیم اقتصادی وی با حضور در واحدهای صنعتی مازندران با شنیدن صحبت کارکنان از نحوه وضعیت کارگری و حقوق و و بعضا شنیدن مشکلات از زبان سرمایه گذار را انجام خواهند داد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری اضافه کرد: این برنامه بازدید از واحدهای تولیدی در جهت تقویت و حمایت از آنها در دستور کار قرار دارد و به صورت مستمر ادامه خواهد داشت.

وی گفت: در احیای واحد های تولیدی و صنعتی به گزارش های جلسات اکتفا نمی کنیم و برای بررسی دقیق و آشنایی با واقعیت های ملموس به صورت سرزده و به دور از تشریفات مرسوم شخصا در واحدهای صنعتی و تولیدی حضور پیدا می کنیم.

گنجی ادامه داد: احیای واحدهای تولیدی و رفع موانع تولید از اولویت های مهم دولت چهاردم بوده و با تمام ظرفیت به رونق تولید کمک خواهیم کرد.

وی گفت:‌ روزهای اخیر و در راستای انجام این امر از کارخانه نساجی قائمشهر به عنوان یکی از واحدهای صنعتی بزرگ و مهم مازندران بازدید از بخش های مختلف این واحد انجام شد.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه

آخرین اخبار