آخرین هواشناسی اصفهان طی ۲۴ ساعت آینده | پیش بینی وضعیت آب و هوا اصفهان فردا یکشنبه ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳
پیش بینی وضعیت آب و هوا اصفهان فردا یکشنبه ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳ و هواشناسی اصفهان طی ۲۴ ساعت آینده را در این خبر بخوانید.
آب و هوای اصفهان فردا چگونه است؟ فردا هوا بارانی است؟ فردا هوا برفی است؟ فردا هوای آلوده است؟ فردا باران می بارد؟ فردا برف می بارد؟ آخرین خبر از هواشناسی فردا ؟ جدیدترین خبر از هواشناسی اصفهان امشب؟ خبر فوری از هواشناسی فردا؟ هوای روز یکشنبه چگونه خواهد شد؟ هوای امروز آلوده است؟ روز یکشنبه هوای آلوده است؟ روز یکشنبه بارانی می شود؟ باران فردا یکشنبه اصفهان را فرا می گیرد؟
بیشترین بارش استان اصفهان در دهاقان ثبت شد
کارشناس مرکز پیشبینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: بیشترین بارندگی استان در شبانهروز گذشته با ۱۲.۴ میلیمتر در شهرستان دهاقان ثبت شد.
محمدرضا رفیعی افزود: پس از دهاقان، ایستگاه های شهرضا با ۹.۶، مبارکه با ۳.۸، فولاد مبارکه با ۲.۱ و پادنا علیا (از توابع سمیرم) با ۳.۳ میلیمتر دارای بیشترین بارش ثبت شده در ۲۴ ساعت گذشته بودند.
وی با بیان اینکه بارشهای شبانه روز گذشته در سایر مناطق استان کمتر از یک میلیمتر گزارش شد، ادامه داد: میزان بارش دیروز در کلانشهر اصفهان ۲ دهم میلیمتر گزارش شد.
کارشناس پیش بینی اداره کل هواشناسی اصفهان با اشاره به فعالیت سامانه ناپایدار جوی از ۲ روز گذشته در استان، گفت: این شرایط به تناوب تا اواخر وقت امروز ادامه دارد و سبب افزایش ابر و بارش پراکنده برف و باران در مناطق غربی و مرکزی استان خواهد شد.
رفیعی با بیان اینکه موج ناپایدار جدیدی از یکشنبه (فردا) تا سهشنبه این هفته در استان فعال خواهد شد، افزود: فعالیت این سامانه بارشهای پراکنده و مه آلودگی را در بیشتر مناطق استان بهویژه در روز سهشنبه بههمراه دارد.
رفیعی خاطرنشان کرد: دمای کلانشهر اصفهان در گرمترین ساعت شبانهروز گذشته به ۱۲ و در سردترین ساعت به صفر درجه سانتیگراد رسید.
وی بیان کرد: زواره با دمای ۱۵ و بویین میاندشت با منفی ۱۲ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و سردترین نقاط استان در شبانهروز گذشته بودند.
رفیعی تصریح کرد: با توجه به ماندگاری هوای سرد، دمای هوا در بیشتر نقاط استان اصفهان فردا (یکشنبه) ۲ تا سه درجه سانتیگراد کاهش مییابد.
به گفته مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با وجود پیشبینی ها و صدور اطلاعیه هشدار سطح نارنجی هواشناسی، بارندگی ۴۸ ساعت اخیر در این استان پراکنده و ضعیف بود.
منصور شیشه فروش، نبود رطوبت مناسب در ابرها را عامل کاهش بارشهای موثر در استان در ۴۸ ساعت اخیر دانست و افزود: میانگین بارش از شروع سال زراعی جاری (از اول مهر) تاکنون در استان در مقایسه با میانگین بلند مدت حدود ۶۰ درصد کاهش داشته است.
کاهش ۶۰ درصدی میانگین بارش در اصفهان/بارندگیهای اخیر پاسخگو نبود
طبق آمار موجود، میانگین بارش ها از اول پاییز تاکنون در استان اصفهان در مقایسه با بلند مدت حدود ۶۰ درصد کاهش یافته است و درحالیکه امید می رفت با فعالیت سامانه ناپایدار جوی در ۲ روز گذشته این کمبود مقداری برطرف شود، اما سامانه مذکور ضعیف عمل کرد.
سامانه بارشی از اواخر وقت روز پنجشنبه (۲۷ دی) وارد اصفهان شد و پیش بینی های هواشناسی مبنی بر فعالیت این سامانه در بیشتر نقاط استان بهویژه در روز جمعه بود بهطوریکه هشدار سطح نارنجی برای آن صادر شد.
به گفته مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان، با وجود پیشبینی ها و صدور اطلاعیه هشدار سطح نارنجی هواشناسی، بارندگی ۴۸ ساعت اخیر در این استان پراکنده و ضعیف بود و فقط مناطق شمال، جنوب و غرب این دیار بارشهای پراکنده و ضعیفی را دریافت کردند.
منصور شیشه فروش، نبود رطوبت مناسب در ابرها را عامل کاهش بارشهای موثر در استان در ۴۸ ساعت اخیر دانست و گفت: بیشتر بارشها بهصورت پراکنده و ضعیف در مناطقی از استان گزارش شد.
وی اضافه کرد: در ٢ روز اخیر بیشترین بارش به میزان هفت سانتیمتر برف در شهرستان خوانسار و بین یک تا سه سانتیمتر بارندگی در بخشی از مناطق غربی و جنوبی استان به ثبت رسید.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان خاطرنشان کرد: میانگین بارش از شروع سال زراعی جاری (از اول مهر) تاکنون در این استان در مقایسه با میانگین بلند مدت حدود ۶۰ درصد کاهش داشته است.
شیشه فروش ادامه داد: کاهش چشمگیر بارندگی در سرشاخههای رودخانه زاینده رود سبب شده است که فقط ۱۳ درصد از سد زاینده رود آب داشته باشد و حجم آب پشت سد حدود ۱۵۶ میلیون متر مکعب است.
گنجایش سد زایندهرود ١.۴ میلیارد متر مکعب است.
ایرنا نوشت، خشکسالی و کمبود بارش از جمله چالشهای اساسی استان اصفهان در سالهای اخیر بوده که به همین دلیل بر خشکی مستمر رودخانه زاینده رود افزوده شده است.
کارشناسان و مسوولان، اجرای طرحهای تامین آب برای زایندهرود، مهار آبهای سطحی، تداوم اجرای طرحهای تعادلبخشی منابع آب، استانداردسازی پساب، احیا و مرمت قنوات و آبانبارها در مناطق شرق و شمال، اجرای طرحهای آبخیزداری، جمعآوی و هدایت آبهای سطحی، کنترل برداشت آب از منابع زیرزمینی، شناسایی و انسداد چاههای غیرمجاز، اجرای روشهای مصرف بهینه آب و اجرای طرح الگوی کشت سازگار با کمآبی را برای کنترل شرایط خشکسالی و کمبود منابع آبی ضروری می دانند.
نظر شما