گامهای موثر سایپا در توسعه صنعت خودرو
همزمان با شصتمین سالروز تاسیس شرکت فنرسازی زر، مراسم رونمایی از پروژههای شرکت دانش بنیان فنرسازی زر با حضور عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع مجلس، محمدعلی تیموری مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا و تعدادی از مدیران عامل شرکتهای گروه سایپا برگزار شد.
در این مراسم عزت الله اکبری تالار پشتی، رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه فرزندان این مرز و بوم با مدیریت جهادی میتوانند در تمامی حوزهها در عرصههای بینالمللی سرآمد باشند، گفت: گروه خودروسازی سایپا با همت و توانایی مدیران توانمند خود، گامهای خوب و موثری در عرصه صنعت خودرو و قطعات خودرو برداشته شده است و خوشبختانه شاهد تحولی شگرف در حوزههای یاد شده هستیم که این امر جای تقدیر دارد.
به گزارش سایپانیوز، او با اشاره به اینکه با مدیریت جهادی شرکتهای خودروسازی امکان رشد و پیشرفت در صنعت خودروسازی فراهم شده است، افزود: برای ارتقاء و رشد در صنعت خودرو و قطعات خودرو باید در مسیر تولید صادرات محور گام برداشت؛ شرکت فنر سازی زر نمونه بارز یک شرکت تولیدی موفق و صادرات گرا است.
رئیس کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی بیان کرد: از تمام دست اندرکاران صنعت خودرو میخواهیم که بستر لازم برای حضور و فعالیت فرزندان کشور را در صنعت خودرو و قطعهسازی فراهم کنند؛ قطعا با تکیه بر دانش داخلی میتوان با سرعت بیشتری این صنعت استراتژیک را توسعه داد.
در این مراسم امید حیدری مدیرعامل شرکت فنر سازی زر گفت: در راستای استراتژیهای کلان تعریف شده جهت دستیابی به صنایع بالا دستی و پایین دستی در حوزه فنرهای تخت و با حمایتها و تأکیدات مدیرعامل گروه در خصوص تیروان شدن شرکت فنر سازی زر در سیستم های تعلیق و فرمان انواع خودروهای تجاری، خط مونتاژ اکسلهای جلو و عقب نیسان وانت طی مدت چهار ماه با ظرفیت ۲۴ هزار مجموعه در سال، در فضای ۱۸۰۰ مترمربع و با اشتغال زایی ۵۰ نفر به بهره برداری رسیده است.
او افزود: این پروژه با سرمایه گذاری اولیه کمتر از ۱۰ میلیارد تومان به انجام رسیده است که درآمدی بیش از ۸۵۰ میلیارد تومان در سال را ایجاد می کند.
مدیرعامل گروه فنرسازی زر تصریح کرد: در راستای استراتژی های سازمانی تدوین شده و به منظور تعهد به مدیریت تغییر و همچنین رشد و توسعه پایدار، این شرکت اقدام به احداث آزمایشگاه جامع در مدت ۵ ماه، در حوزه های متالورژی، متالوگرافی و آنالیز شیمیایی فولادهای آلیاژی با سرمایه گذاری بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال کرد که در ادامه این مسیر تجهیز آزمایشگاه خواص مکانیکی نیز با سرمایه گذاری ۳۰ میلیارد ریال در حال اجرا است و در این خصوص زمینه انجام انواع خدمات آزمایشگاهی تخصصی نیز به سایر شرکتهای گروه فراهم می شود.
او تأکید کرد: با راه اندازی این آزمایشگاه علاوه بر دوره بازگشت سه ساله از محل حذف هزینه آزمایشات و کاهش کالیبراسیونهای خارج از سازمان و حذف انبار قرنطینه مواد اولیه، قطع وابستگی گروه فنرسازی زر به آزمایشگاههای بیرونی و همچنین تسریع در صدور تأییدهای مواد اولیه ورودی و محصولات تولیدی، امکان انجام انواع پروژههای تحقیقاتی در حوزه متالورژی فراهم شده است.
نظر شما