قاضی مقیسه که بود؟/ محمدرضا مقیسه که ترور شد کیست؟
محمدرضا مقیسه، یکی از قضات سرشناس و تاثیرگذار قوه قضائیه ایران، در سالهای اخیر نقشهای کلیدی زیادی در سیستم قضائی کشور ایفا کرده است، صبح امروز ترور شد.
صبح امروز ۳ تن از قضات دیوان عالی کل کشور مقابل پارک شهر مورد سوء قصد قرار گرفتند که در پی آن ۲ قاضی دیوان با نامهای حجتالاسلام محمد مقیسه و حجتالاسلام علی رازینی به چشم میخورد.
رازینی سمتهای مهمی را در عرصه قضایی بر عهده داشت؛ از جمله دادستان انقلاب تهران، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح، رئیس کل دادگستری استان تهران از سال ۱۳۷۳ تا ۱۳۷۸، رئیس دیوان عدالت اداری از ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۸، نماینده استان همدان در دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری (۱۳۸۵–۱۳۹۵)، رئیس دادگاه ویژه روحانیت از ۱۳۶۶ تا ۱۳۹۱ و معاون حقوقی رئیس قوه قضائیه.
محمد مقیسه روحانی و قاضی ایرانی است. او رئیس شعبه ۵۳ و دادرس دیوان عالی کشور است.
او قاضی پرونده فعالان سیاسی و چهرههای رسانهای، چون قدیانی، تاجزاده و... بوده است. او در سال ۹۹ از دادگاه انقلاب به دیوان عالی کشور رفت.
محمد مقیسه متولد سال ۱۳۳۵ در روستای کوچک مقیسه در اطراف سبزوار است. او چند فرزند دارد.
قاضی مقیسه در کنار قاضی صلواتی، قاضی سراج و قاضی مسعودی مقام ۴ قاضی سرشناس قوه قضاییه در سالهای اخیر هستند که دادگاههای مهمی به ریاست آنها برگزار شده است. اما در این بین، نام قاضی مقیسه شاید بیش از دیگران، مورد توجه رسانههای داخلی و خارجی باشد. او بعدها از ریاست دادگاه انقلاب تهران به دیوان عالی کشور رفت.
دادیار شعبه ۳ زندان اوین، ناظر زندان قزل حصار، دادیار ناظر و سرپرست زندان گوهردشت، دادیار زندان اوین، رئیس شعبه دادگاه حجاب و ماهواره در تهران از جمله سمتهای قاضی مقیسه در ۲۰ سال اخیر محسوب میشود.
محمد مقیسه از اوایل انقلاب یعنی سال شصت، در دادسرای انقلاب اسلامی آغاز به کار کرد و در سال شصت و چهار به عنوان ناظر زندان قزل حصار منصوب شد.
محمد مقیسه همچنین یکی از قاضیان پرونده اعضای سازمان منافقین بوده است.
نظر شما