کارنامه ۹ ماهه بیمه آسیا

درآمد ۲۰.۴ هزار میلیاردی بیمه آسیا در آخر پاییز۱۴۰۲

پرتفوی بیمه آسیا در پایان پاییز ۱۴۰۲ به رقم ۲۰ هزار و ۳۹۵ میلیارد تومان رسید که نسبت به ۹ ماه نخست سال گذشته نشان از رشد ۵۲ درصدی دارد. به این ترتیب این بیمه‌گر با سرمایه ثبت شده ۳۱ هزار میلیارد ریالی به جایگاه دوم از حیث میزان فروش بیمه در بین شرکت‌های بیمه‌گر غیردولتی برگشت و انتظار می‌رود که درآمد آسیا در پایان سال با رکورد تازه مواجه شود.

درآمد 20.4 هزار میلیاردی بیمه آسیا در آخر پاییز1402
صفحه اقتصاد -

شرکت بیمه آسیا در سال گذشته از محل صدور بیمه به درآمدی بالغ بر ۱۹۴ هزار و ۷۲۸ میلیارد و ۳۳۷ میلیارد ریال رسیده بود و در ۹ ماهه نخست امسال از این رقم عبور کرد و به نظر می‌رسد تا رسیدن به بودجه پیش‌بینی شده یعنی میزان درآمد از محل فروش بیمه‌نامه به میزان ۳۴۴ هزار میلیارد ریال تا پایان امسال با مشکلی مواجه نخواهد شد.

این شرکت بیمه می‌گوید: با توجه ویژه به روند افزایشی حق بیمه در سالهای اخیر و آینده، جهت استفاده بهینه و کارآمد از منابع و ذخایر مالی برنامه‌ریزی کرده و  افزایش تولید از طریق حفظ بیمه‌گذاران فعلی و جذب بیمه‌گذاران جدید، دستیابی به ترکیب پرتفوی مناسب، طراحی و استفاده از روش‌های نوین در صدور بیمه‌نامه‌ها، افزایش فروش بیمه‌نامه ترکیبی، افزایش سهم بازار، افزایش سهم بیمه‌نامه‌های زندگی و افزایش سهم بیمه‌نامه‌های خرد را هدف‌گذاری کرده است.

رشد فروش بیمه آسیا و سرعت و دقت در پرداخت خسارت‌ها با توجه به بروز آتش‌سوزی بیمه‌گذاران بزرگ طرف قرارداد، باعث شده تا روند اعتماد و سطح اطمینان نسبت به این بیمه‌گر در ایفای تعهدات‌اش بهبود یابد. رشد فروش این شرکت در ۹ ماهه اخیر یک نشانه آشکار از حسن اعتماد بیمه‌گذاران بزرگ به بیمه آسیاست.

فروش آسیا در آخرین ماه پاییز

بیمه آسیا در آذرماه سال جاری موفق شده تا فروش خود را با 72 درصد افزایش نسبت به آذر سال گذشته به رقم 28 هزار و 201 میلیارد و 745 میلیون ریال برساند. میزان خسارت پرداخت شده و ایفای تعهدات شرکت نسبت به بیمه‌گذاران بالغ بر 15 هزار و 594 میلیارد و 352 میلیون ریال بوده است.

نتیجه اینکه شرکت یادشده در آذرماه امسال تراز مثبت 81 درصدی را ثبت کرده است.

کارنامه ۹ ماهه بیمه آسیا

بررسی‌های دنیای بیمه نشان می‌دهد که میزان درآمد شرکت بیمه آسیا از محل فروش بیمه‌نامه در 9 ماه ابتدایی سال جاری به رقم 203 هزار و 595 میلیارد و 307 میلیون ریال رسیده که نسبت به مدت مشابه پارسال با رشد 52 درصدی مواجه شده است. این شرکت در همین بازه زمانی بالغ بر 119 هزار و 171 میلیارد و 489 میلیون ریال خسارت پرداخت کرده که نتیجه آن ثبت تراز تجمیعی 71 درصدی است.

سبد متنوع با چاشنی ریسک بهینه

سبد بیمه آسیا در پایان 9 ماهه نخست امسال، متنوع با ریسک کم و بهینه به نظر می‌رسد؛ چه اینکه از کل حق بیمه صادر شده 23 درصد به رشته درمان، 40 درصد به رشته ثالث و حوادث سرنشین، 14 درصد به بیمه خودرو، 7 درصد به رشته بیمه بدنه خودرو و 16 درصد سهم سایر رشته‌ها اختصاص دارد.

پراکندگی پرونده‌های خسارت بیمه آسیا

بیمه آسیا البته در پرداخت خسارت هم متمایز عمل می‌کند و تلاش دارد تا رضایت بیمه‌گذاران را با دو شاخص سرعت و دقت در ایفای تعهداتش حفظ کند. در 9 ماه نخست امسال از کل خسارت‌های پرداخت شده توسط این شرکت 30 درصد به پرونده‌های رشته درمان، 38 درصد به رشته شخص ثالث و حوادث سرنشین خودرو، 17 درصد به بیمه‌های بدنه، 4 درصد به رشته بیمه زندگی و 11 درصد سایر رشته‌ها اختصاص داشته است.

تولید با بیمه آسیا متوقف نمی‌شود

ذخیره‌گیری مناسب، برخورداری از استحکام مالی بالا و ترکیب سپرده‌ها و نقدینگی مطلوب بیمه آسیا باعث شده تا این شرکت در پرداخت خسارت‌های بزرگ کارنامه موفقی از خود به جا بگذارد و اجازه ندهد تا خط تولید واحدهای صنعتی بزرگ تحت پوشش آسیب دیده متوقف شود؛ حتی اگر این کار باعث کاهش فصلی سود شرکت شود. از جمله حمایت‌های قابل توجه بیمه آسیا از بیمه‌گذاران بزرگ در سال جاری می‌توان به پرداخت دقیق و به موقع خسارت شرکت الکترواستیل اشاره کرد که هرچند سهم نگهداری این شرکت 37 میلیارد تومان برآورد شده بود اما این بیمه‌گر در چارچوب مقررات حاکم بر صنعت بیمه 550 میلیارد تومان خسارت برآورد شده را پرداخت کرد تا خط تولید این کارخانه فعال شود و کارگران بیکار نمانند و پس از آن اقدام به تسویه حساب با بیمه‌گران اتکایی کرد. اقدامی که البته با تحسین مدیرعامل کارخانه یادشده مواجه شد که اعلام کرد: پرداخت به موقع و دقیق خسارت توسط بیمه آسیا، حرکتی حرفه ای، ارزشمند و فراوظیفه ای بود و به واسطه دریافت مبلغ خسارت از بیمه آسیا، سالن های تولید کارخانه بازسازی و راه اندازی شده و فعالیت آن آغاز شده است.

البته این شرکت با پرداخت به موقع خسارت شرکت داروسازی امین به ارزش 67 میلیارد تومان بازهم سرآمد ظاهرشد تا خللی در تولید بیش از 370 محصول دارویی ایجاد نشود. در تازه‌ترین اتفاق هم مسعود بادین، مدیرعامل بیمه آسیا با اشاره به وقوع حریق و انفجار در شرکت پتروپالایش آذران صنعت بار ثاوا اعلام کرد که کارشناسان در حال ارزیابی دلایل و میزان خسارت وارد شده هستند و سهم بیمه آسیا حداکثر 185 میلیارد تومان خواهد بود.

راز استحکام مالی بیمه آسیا

راز استحکام مالی بیمه آسیا و رضایت بیمه‌گذاران از این شرکت از کجا نشات می‌گیرد؟ مدیر عامل بیمه آسیا می‌گوید:  بیمه آسیا در حال حاضر در صنعت بیمه در وضعیت مطلوبی از لحاظ عملکرد فنی و توانمندی مالی قرار دارد و به عنوان یکی از شاخص های ارزشمند، از بالاترین شفافیت مالی و فنی  در صنعت بیمه در سال های اخیر برخوردار است. او می‌افزاید: پرداخت خسارت به حق و در زمان مقرر، یکی از مهم ترین وظایف و ویژگی های هر شرکت بیمه است و در همین راستا، بیمه آسیا با برخورداری از این ویژگی ارزشمند، توانسته است همواره در پرداخت خسارت به مردم و بیمه گذاران در سراسر کشور ، به خوبی و به موقع عمل کند .

تبدیل سود انباشته به سرمایه بیمه آسیا

بیمه آسیا با سرمایه انباشته بیش از 7 هزار میلیارد ریالی تصمیم دارد برای محکم کردن ساختار مالی‌اش بخشی از این سود تایید شده در نیمه نخست امسال را به سرمایه‌اش بیافزاید. پیشنهاد هیات مدیره بیمه آسیا برای افزایش سرمایه از 31 هزار میلیارد ریال به 35 هزار میلیارد ریال به تایید حسابرس و بازرس قانونی شرکت رسیده که نویدبخش استمرار سودسازی و افزایش سهم شرکت یادشده از بازار بیمه در آینده خواهد بود. دنیای بیمه

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه

اخبار مرتبط سایر رسانه‌ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت صفحه اقتصاد هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت صفحه اقتصاد هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد