صفحه اقتصاد گزارش می دهد:

پیش بینی بورس فردا شنبه ۴ اسفند ماه ۱۴۰۳ | بورس شنبه حسابی به صعود بر می گردد؟

در این گزارش به پیش بینی بورس فردا شنبه ۴ اسفند ماه ۱۴۰۳ و وضعیت بورس هفته جاری پرداخته شده است.

پیش بینی بورس فردا شنبه ۴ اسفند ماه ۱۴۰۳ | بورس شنبه حسابی به صعود بر می گردد؟
صفحه اقتصاد -

در این گزارش به وضعیت بورس این هفته و آخرین وضعیت شاخص ها و نمادهای تاثیرگذار در بورس و پیش بینی بورس روز شنبه پرداخته شده است. 

ادامه روند سقوط بورس با کاهش ۵۷ هزار واحدی شاخص در روز شنبه

روز شنبه در جریان معاملات، شاخص کل بورس این روز کاهش ۵۷ هزار واحدی داشت و در تراز ۲ میلیون و ۷۲۶ هزار واحدی قرار گرفت.

همچنین، شاخص کل بورس در پایان معاملات شنبه، ۲۷ بهمن ماه سقوط ۵۷ هزار و ۸۱۴ واحدی داشت و در ایستگاه ۲ میلیون و ۷۲۶ هزار و ۵۲۸ واحد کاهش ۲.۰۸ درصدی در مقایسه با آخرین روز کاری بورس در هفته گذشته، ثابت شد.

در این روز، شاخص هم‌ وزن نیز ۱۳ هزار و ۴۴۵ واحد ریزش داشت و به رقم ۸۴۶ هزار و ۴۶۷ واحد سقوط کرد.

افت شاخص این روز بورس به علت تعطیلات متعدد بازار سرمایه در هفته گذشته، اتفاق افتاد.

روز شنبه، فارس، فولاد، فملی، نوری، وغدیر، شستا و پارسان از نمادهای مؤثر در کاهش شاخص بورس در معاملات این روز بودند.

نمادهای معاملاتی پرتراکنش نیز سیسکو، وبملت، فملی، شستا، فولاد و خودرو بودند که همگی تا مرز منفی سه درصد با افت ارزش سهام به کار خود پایان دادند.

گفتنی است که ارزش معاملات بازار سرمایه روز شنبه، ۱۲ هزار میلیارد تومان و ارز معاملات خُرد نیز ۴۷۰۰ میلیارد تومان بود. ۲ هزار میلیارد تومان پول حقیقی در این روز از بازار خارج شد و ارزش صف فروش به رقم عجیب چهار هزار میلیارد تومان رسید و تنها ۴۰۰ میلیارد تومان صف خرید ایجاد شد که ۱۰ برابر کمتر از صف فروش محسوب می شود.

در این روز بورسی، برترین گروه های صنعت شیمیایی‌ها با هزار میلیارد تومان، بانک‌ها با ۷۴۴ میلیارد تومان و فلزات اساسی با ۴۶۳ میلیارد تومان بودند. 

در معاملات روز شنبه، شاخص کل فرابورس ۳۷۲ واحد افت پیدا کرد و به تراز ۲۶ هزار و ۳۷۰ واحد ریزش کرد.

آخرین وضعیت شاخص کل بورس روز یکشنبه

روز یکشنبه در معاملات این روز، شاخص کل بورس با ریزش ۴۷ هزار واحدی به تراز ۲.۶ میلیون واحد سقوط آزاد کرد.

همچنین، شاخص کل بورس تهران روز یکشنبه، در پایان معاملات ۲۸ بهمن ماه، ۴۷ هزار و ۶۷۹ واحد افت کرد و به رقم ۲ میلیون و ۶۷۸ هزار و ۸۸۵ واحد رسید.

در این روز، شاخص هم‌ وزن هم ۱۱ هزار و ۶۴۵ واحد سقوط کرد و در تراز ۸۳۴ هزار و ۸۳۲ واحد ایستاد.

گفتنی است که ارزش کل بازار روز یکشنبه، ۸.۵ هزار همت بود ولی ارزش معاملات این روز ۱۱۰.۵ همت بود که ۵.۲ همت آن به معاملات خُرد اختصاص داشت. هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان هم خروج پول حقیقی اتفاق افتاد.

روز یکشنبه، فارس، فولاد، فملی، شستا، شپنا و وبملت از اثرگذارترین نمادهای معاملاتی این روز در کاهش شاخص بودند.

شاخص فرابورس نیز روز یکشنبه ۳۰۶ واحد منفی شد و به تراز ۲۶ هزار و ۶۳ واحد رسید. 

صعود ۲۲ هزار واحدی بورس روز دوشنبه

روز دوشنبه، شاخص کل بورس تهران با کمک خریداران حقوقی‌ توانست ۲۲ هزار واحد افزایش  پیدا کند.

در این روز، شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات ۲۹ بهمن ماه، با صعود ۲۲ هزار و ۱۵۸ واحدی به کف تراز ۲.۷ میلیون واحدی رسید و در ایستگاه ۲ میلیون و ۷۰۱ هزار واحد قرار گرفت.

همچنین در معاملات این روز، شاخص هم‌ وزن سه‌ هزار و ۳۰۷ واحد منفی شد و به رقم ۸۳۱ هزار و ۵۲۴ واحد بازگشت.

ارزش کل بازار روز دوشنبه، یک پله صعود کرد و از ۸.۵ هزار همت در پایان معاملات روز یکشنبه به ۸.۶ هزار همت در پایان معاملات این روز رشد یافت.

در این روز، ۶۱۰ هزار فقره معامله صورت گرفت که ارزش معاملات بورس و فرابورس ۵۸.۷ همت و معاملات بازار سرمایه بود ارزش معاملات خرد این روز بورس و فرابورس پنج همت و با مجموع صندوق‌ها ۹.۱ همت بود.

در معاملات این روز بورسی، گروه خودرو با ۶۵۳ میلیارد تومان، فلزات اساسی با ۵۴۳ میلیارد تومان و شیمیایی با ۴۹۱ میلیارد تومان، گروه‌های برتر صنعت در معاملات این روز بورس تهران بودند. و فرابورس هم ۲۱ واحد مثبت شد و به عدد ۲۶ هزار و ۸۵ واحد رسید.

روز دوشنبه، در بورس کالا نیز ارزشمندترین گروه‌ها، صندوق‌ های طلا بودند و در بورس انرژی در رینگ معاملات نفت، گاز و حامل‌های انرژی ۷۳ معامله به ارزش ۱۰۶ هزار همت و در رینگ معاملات بازار فیزیکی برق ۱۰ فقره معامله به ارزش ۲۵ هزار همت ثبت شد.

صعود ۱۸ هزار واحدی شاخص بورس روز سه شنبه

در آخرین روز بهمن ماه در معاملات این روز بازار سرمایه، شاخص کل ۱۸ هزار و ۳۳۷ واحد صعود کرد و به ۲ میلیون و ۷۱۹ هزار واحد رسید.

در این روز، شاخص هم‌ وزن در معاملات سی بهمن ماه، با رشد ۸۷۷ واحدی به۸۳۲ هزار و ۴۰۱ واحد رسید.

در این روز، بیش از ۳۷۷ هزار فقره معامله در بورس تهران ثبت شد ارزش کل معاملات نیز حدود ۱۳۰ همت و ارزش معاملات خرد حدود ۵.۵ همت بود.

همچنین، فلزات اساسی با ۴۴۳، بانک‌ها با ۳۹۰ و شیمیایی‌ها با ۳۸۲ میلیارد تومان ارزش معاملات، برترین گروه‌های معاملات بازار سهام بورس تهران بودند.

گفتنی است که فرابورس در این روز ۳۲ واحد منفی شد و ۲۶ هزار و ۴۵ واحد افت پیدا کرد.

همچنین، ارزش معاملات بازار سهام در فرابورس، روز سه شنبه هزار و ۱۸۰ میلیارد تومان، بازار اوراق مالی اسلامی ۳۷۴ و عملیات بازار باز ۱۱۵۷ میلیارد تومان بود.

صعود ۱۲ هزار واحدی بورس در روز چهارشنبه

در نخستین روز اسفند ماه، شاخص بورس ۱۲ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۲ میلیون و ۷۳۲ هزار واحد رسید.

در پایان معاملات نخستین روز اسفند، شاخص کل بورس ۱۲ هزار و ۸۸۹ واحد مثبت شد و به تراز ۲ میلیون و ۷۳۲ هزار و ۲۲۸ واحد دست پیدا کرد. و شاخص هم‌ وزن نیز یک‌ هزار و ۲۶۹ واحد صعود کرد و در جایگاه ۸۳۳ هزار و ۶۵۹ واحد ایستاد.

در این روز بورسی، نمادهای نوری، وغدیر، فملی، پارس، شپدیس و پارسان جزو نمادهای تاثیرگذار در رشد شاخص بورس تهران بودند و نماد معاملاتی محتشم پرتراکنش‌ ترین نماد معاملاتی این روز بورس تهران بود.

در این روز، ارزش معاملات بورس تهران و فرابورس ۱۳۹ همت و معاملات خُرد ۳.۷ همت بود، و ۳۱۲ میلیارد تومان پول حقیقی از بورس های تهران و فرابورس خارج شد. و ارزش کل معاملات بازار وارد کانال ۸.۷ هزار همت شد. 

همچنین، گروه های شیمیایی با ۳۹۰، خودرویی با ۳۵۶ و فلزات اساسی با ۳۵۴ میلیارد تومان برترین گروه‌های صنعت در معاملات روز نخست اسفند ماه به بودند.

در این روز، فرابورس نیز ۴۴ واحد مثبت شد و به تراز ۲۶ هزار و ۹۰ واحد رسید.

پیش‌ بینی بورس روز شنبه ۴ اسفند ماه ۱۴۰۳

به گزارش پایگاه خبری صفحه اقتصاد، با توجه به شرایط کنونی، پیش‌ بینی می‌شود که بازار سرمایه در روز شنبه ۴ اسفند ماه نیز تحت تأثیر اخبار سیاسی به سمت رشد تمایل نشان دهد.

آیا شاخص کل بورس روز شنبه صعود می کند؟ 

اگر وضعیت فضای سیاسی بهبود یابد و نگرانی‌ ها درباره تحریم‌ ها کاهش یابد، شاخص کل می‌تواند به سطوح مقاومتی بالاتر صعود کندـ

آیا روز شنبه بازار سرمایه در نوسان است؟ 

اگر اخبار مثبت قابل توجهی منتشر نشود، بازار احتمالاً در محدوده فعلی نوسان خواهد کرد و سرمایه‌گذاران همچنان محتاطانه عمل خواهند کرد.

بورس روز شنبه سقوط می کند؟ 

ممکنی است که در صورت تشدید تنش‌های اخبار سیاسی درباره تحریم‌ ها، بازار سرمایه دچار تغییراتی شود. اما باتوجه به سفر امیر قطر به ایران خبرهای خوشی در راه است.

امیر قطر عصر چهارشنبه در حالی در مجموعه سعدآباد مورد استقبال رسمی رئیس‌جمهور ایران قرار گرفت که این سفر از جنبه‌های مختلف سیاسی، منطقه‌ای و همچنین اقتصادی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و به مناسبات تهران دوحه رونق روزافزونی می‌بخشد.

روابط ایران و قطر طی سال‌های اخیر به‌صورت مستمر رو به توسعه بوده‌است و دوطرف همواره در مسیر توسعه بیش از پیش مناسبات در عرصه‌های چندوجهی گام برداشته‌اند و اکنون حضور شیخ تمیم بن‌حمد آل‌ثانی در تهران گام تازه‌ای به‌منظور اجرایی‌سازی توافق‌های دوجانبه به‌حساب می‌آید.

اگرچه مناسبات تهران و دوحه، اصلی‌ترین محور رایزنی‌های امیر قطر را در تهران تشکیل می‌دهد، اما تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی اخیر، اهمیت این سفر را دوچندان و گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای پیرامون آن را افزایش داده‌است. در چنین شرایطی هم بود که طی روزهای اخیر برخی رسانه‌ها و ناظران تحولات منطقه‌ بر این اعتقاد بودند که یکی از دستورکارهای مهم بن‌حمد آل‌ثانی در تهران، احتمالا پیگیری پرونده میانجیگری دوحه میان تهران و واشنگتن است.

گمانه‌زنی‌ها درباره یک سفر مهم

از چند روز قبل که اعلام شد امیر قطر راهی تهران است، گمانه‌زنی‌ها درباره «اهداف خاص» این سفر، از سوژه‌های مورد توجه رسانه‌ها بوده‌است که در ادامه به برخی از آنها اشاره می‌شود.

پیامی رسیده است؟ : اگرچه مقام‌های دستگاه دیپلماسی ایران طی روزهای اخیر درباره اینکه امیر قطر احتمالا حامل پیامی برای ایران ازسوی طرف‌های غربی و به‌ویژه آمریکا باشد، «پاسخ منفی» داشته‌اند، اما این موضوع سبب نشد گمانه‌زنی‌ها دراین باره فروکش کند. برخی براین اعتقادند که یکی از محورهای سفر امیر قطر به تهران، معطوف به ایفای نقش دوحه در مناسبات ایران و غرب است.

میانجیگری میان ایران و آمریکا: بسیاری از کارشناسان معتقدند با توجه به نقش‌آفرینی‌های اخیر قطر در تحولات منطقه‌ای، به‌ویژه در حوزه سوریه، اکنون دوحه آماده‌ است برای «مذاکره» یا حداقل «تنش‌زدایی» میان ایران و غرب و به‌ویژه تهران واشنگتن ایفای نقش کند. براین اساس هم بود که در میانه‌های بهمن‌ماه گذشته سخنگوی وزارت امورخارجه قطر از آمادگی دوحه به‌منظور میانجیگری میان آمریکا و ایران برای حل اختلافات بر سر برنامه هسته‌ای خبر داده بود؛ ابزار تمایلی که گفته می‌شود ازسوی مقام‌های سعودی نیز اعلام شده‌است.

تحولات سوریه: یکی دیگر از موضوع‌هایی که در روزهای اخیر مورد توجه قرار داشته، معطوف به گمانه «رایزنی دوحه درباره مناسبات ایران و سوریه» بوده‌است. با توجه به اینکه امیر قطر نخستین حاکم عربی بود که پس از سقوط دولت بشار اسد، در روزهای اخیر به دمشق سفر کرده‌است، برخی معتقدند دوحه احتمالا درحال نقش‌آفرینی در حوزه مناسبات ایران و حاکمان جدید سوریه است و دور از انتظار نیست که شیخ تمیم بن‌حمد آل‌ثانی دراین باره با مقام‌های ایرانی بحث و تبادل‌نظر کند و حتی پیامی از دمشق برای تهران آورده باشد.

پرونده‌های روی میز

اجرایی‌سازی توافق‌های دوجانبه:در جریان سفر ۱۱ مهرماه گذشته رئیس‌جمهور ایران به قطر، مقام‌های عالی‌رتبه دو کشور ۶ سند همکاری مشترک در حوزه‌های مختلف امضاء کردند. اکنون به‌نظر می‌رسد پیگیری اجرایی‌سازی این تفاهم‌ها و همچنین تفاهم‌های گذشته از مهم‌ترین محورهای سفر است.

وضعیت غزه: از زمانی که جنگ در غزه آغاز شد، تهران و دوحه دیدگاه‌های مشترکی درباره تحولات این حوزه داشته‌اند و گام‌های مشترکی هم برای مهار جنایت‌های رژیم‌صهیونیستی برداشته‌اند. اکنون با توجه به وضعیت جاری در منطقه‌ و تداوم تجاوزکاری‌ها، بررسی وضعیت آتش‌بس در غزه یکی از محورهای رایزنی امیر قطر در تهران خواهد بود.

توسعه مبادلات تجاری: یکی از مهم‌ترین محورهای رایزنی‌های تهران و دوحه، تلاش برای گسترش بیش از پیش مناسبات تجاری است. توسعه همکاری‌ اتاق‌های بازرگانی دو طرف و مناطق آزاد تجاری و تلاش برای افزایش حجم مبادلات تجاری از رویکردهای مشترکم دوطرف به‌شمار می‌رود.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه

آخرین اخبار