صفحه اقتصاد گزارش می دهد:

پیش بینی بورس فردا شنبه ۶ بهمن ماه ۱۴۰۳ | بورس شنبه به اوج قله می رسد؟

در این گزارش به پیش بینی بورس فردا شنبه ۶ بهمن ماه ۱۴۰۳ و وضعیت بورس در هفته اول بهمن ماه پرداخته شده است.

پیش بینی بورس فردا شنبه ۶ بهمن ماه ۱۴۰۳ | بورس شنبه به اوج قله می رسد؟
صفحه اقتصاد -

جزئیات آخرین وضعیت بازار سرمایه و شاخص کل بورس هفته اول بهمن ماه و پیش بینی بورس فردا شنبه ۶ بهمن ماه ۱۴۰۳ در این گزارش بخوانید. 

ریزش ۵۰ هزار واحدی شاخص کل بورس در روز شنبه

در روز نخست بورسی این هفته، شاخص کل بورس تهران در معاملات شنبه، ۲۹ دی ماه ۱۴۰۳ با ۵۰ هزار و ۵۷۸ واحد ریزش، در ارتفاع ۲ میلیون و ۸۱۵ هزار و ۶۴۳ واحدی ایستاد.

روز شنبه، شاخص هم‌ وزن در جریان معاملات با ۱۲ هزار و ۵۵۸ واحد سقوط به ۸۹۱ هزار و ۴۳۲ واحد و شاخص قیمت هم‌وزن با ۶ هزار و ۶۵۳ واحد افت به ۴۷۳ هزار و ۲۴۹ واحد رسید.

در جریان معاملات این روز، معامله‌گران در بورس تهران بیش از ۱۳ میلیارد و ۳۰۵ میلیون سهم و اوراق مالی را با انجام بیش از ۴۲۸ هزار و ۲۸۸ معامله به ارزش ۱۰۱ هزار و ۳۳۲ میلیارد ریال خرید و فروش کردند.

به گزارش پایگاه خبری صفحه اقتصاد، نمادهای فارس، فملی، فولاد، پارسان، وغدیر، ویملت و شستا بالاترین اثر منفی را بر شاخص بورس در روز شنبه داشتند.

آخرین وضعیت شاخص کل فرابورس در روز شنبه

در این روز، شاخص کل فرابورس ایران نیز با ۲۴۳ واحد ریزش به ۲۶ هزار و ۷۶۴ واحد رسید. و معامله‌گران در فرابورس بیش از ۶ میلیارد و ۲۶۱ میلیون سهم و اوراق مالی با انجام ۳۲۷ هزار و ۸۶۳ معامله خرید و فروش کردند.

بورس شنبه به کدام سو می رود؟ بازار سرمایه سقوط می کند؟ شنبه بورس اوج می گیرد؟ 

گفتنی است که نمادهای ومپنا و نیشکر بالاترین اثر مثبت و نمادهای وسپهر، بپاس، هرمز، فصبا و فزر بالاترین اثر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند.

تثبیت شاخص بورس در ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار واحد در روز یکشنبه

روز یکشنبه، شاخص کل بورس در پایان معاملات این روز با افت ۱۴ هزار واحدی به کف کانال ۲.۸ میلیون واحدی رسید.

در دومین روز بورسی این هفته، شاخص کل بورس در پایان معاملات روز یکشنبه ۱۴ هزار و ۶۷۳ واحد ریزشی شد و در کف کانال ۲.۸ میلیون واحدی با رقم ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار و ۹۶۸ ایستاد.

در این روز بورسی، شاخص هم‌ وزن هم سه‌هزار و ۹۷۵ واحد کاهش یافت و به رقم ۸۸۷ هزار و ۴۵۴ واحد رسید. ارزش کل بازار در پایان معاملات این روز به ۸.۹ هزار همت رسید. و حدود ۹۵۷ هزار فقره معامله انجام شد که ارزش آنها ۱۳.۶ همت بود.

در این روز، نمادهای فملی و وغدیر در سقوط و تاپیکو در افزایش شاخص مؤثر بودند و نمادهای سیسکو، ذوب و غانیزان پرتراکنش‌ ترین نمادهای معاملات این روز بودند. 

روز یکشنبه ارزش معاملات خرد در بازار حدود ۶ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان بود اما ۳۰ میلیارد تومان خروج پول حقیقی رقم خورد. تا حدودی ارزش صفوف خرید و فروش به سود صف خرید بود؛ ۴۸۳ میلیارد تومان ارزش صفوف خرید و ۴۲۶ میلیارد تومان ارزش صفوف فروش بود.

گفتنی است در معاملات روز دوم بورسی این هفته، فرابورس هم ۶۵ واحد منفی بود و به ۲۶ هزار و ۶۹۸ واحد رسید؛ ۳۶۲ هزار معامله در فرابورس انجام شد که ارزش آنها ۸.۴ همت بود.

کاهش دوباره شاخص کل بورس در روز دوشنبه

در روز سوم بورسی این هفته، شاخص کل بورس در پایان معاملات روز اول بهمن ماه با کاهش بیش از ۴۲ هزار واحدی به ۲ میلیون ۷۵۸ هزار واحد ایستاد.

آخرین وضعیت شاخص کل بورس روز دوشنبه

در این روز، شاخص کل بورس در پایان معاملات افت ۴۲ هزار و ۴۳ واحدی را تجربه کرد و در رقم ۲ میلیون و ۷۵۸ هزار و ۹۱۱ واحد ایستاد.

روز دوشنبه، شاخص هم‌ وزن ۸ هزار و ۶۴۵ واحد ریزشی شد و به رقم ۸۷۸ هزار و ۷۹۵ واحد رسید به طوری که ارزش کل بازار نیز به کانال ۸.۷ هزار همت سقوط پیدا کرد.

در این روز، ۵۲۸ هزار فقره معامله به ارزش حدود ۴۷۹ همت امروز به ثبت رسید و همچنین همه نمادهای اثرگذار در بازار شامل شستا، فارس، فولاد فملی و وغدیر در کاهش شاخص تعیین‌ کننده بودند و گفتنی است که نماد فولاد امروز دوشنبه بازگشایی شد که در نخستین قدم ۲.۶ درصد از ارزش سهام این شرکت کم شد.

طبق آخرین بررسی ها، ارزش معاملات خرد روز دوشنبه اندکی بیش از ۶ همت بود و ۸۶۵ میلیارد تومان پول حقیقی‌ها از بازار خارج شد.

در این روز بورسی، ارزش صفوف فروش نیز با ۱۱۲۰ میلیارد تومان تقریبا ۳ برابر صفوف خرید به ارزش ۴۸۷ میلیارد تومان بود که تراز فروش به خرید را منفی کرد.

روز دوشنبه، رکورد بالاترین ورود پول حقیقی‌ها هم به ۱۵ دی ماه با حدود هزار میلیارد تومان و بالاترین میزان خروج پول حقیقی به ۲۳ دی ماه با بیش از یک هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان تعلق دارد.

سبزپوشی بورس روز سه شنبه بعد از شک وزیر اقتصاد به بازارها

در روز چهارم بورسی این هفته، فعالیت بازار سرمایه با روند منفی شروع شد ولی در لحظات پایانی با افزایش اندک ۲ هزار و ۱۰۵ واحدی به کار خود خاتمه داد.

روز سه شنبه، آغاز شاخص کل بورس با ۲ میلیون و ۷۵۹ هزار واحد انجام و در نیمه معاملات به ۲ میلیون و ۷۴۲ هزار واحد سقوط کرد اما بار دیگر در نیمه دوم فعالیت بازار سرمایه افزایش یافت و از رقم ۲ میلیون و ۷۶۱ هزار واحد عبور کرد.

همچنین، شاخص هم‌وزن ۲ هزار و ۷۸۵ واحد کاهشی شد و به ۸۷۶ هزار واحد رسید. ارزش بازار از ۸.۸ هزار هزار میلیارد تومان(همت) عبور کرد. و روز سه شنبه حدود ۶۰۰ هزار فقره معامله به ارزش بیش از ۱۰۱ همت ثبت شد که حدود ۵.۵ همت آن ارزش معاملات خُرد بود ولی ۲۷۵ میلیارد تومان خروج پول حقیقی رقم خورد. و ارزش صفوف خرید با ۷۵۴ میلیارد تومان از صوفوف فروش ۵۸۳ میلیارد تومان سرعت گرفت.

در معاملات روز سه شنبه، نمادهای وبملت و فارس در مثبت شدن افزایش شاخص و کگل و شبندر در ریزشی شدن آن اثرگذار بودند؛ و در این میان سیسکو، بپویا، ذوب و خودرو در صدر صف فروش و نمادهای غانیزان، وبملت و فولاد صدرنشین صفوف خرید بودند.

روز سه شنبه، فرابورس نیز ۳۴ واحد منفی شد و به عدد ۲۶ هزار و ۵۵۷ واحد رسید.

براساس اظهارات تلویزیونی دوشنبه شب وزیر اقتصاد مبنی بر اعلام حمایت دولت چهاردهم از بازار سرمایه، این اظهارات در بازگشت صفوف خرید به فعالیت بازار و صعود شاخص در معاملات سه شنبه تأثیر گذار بود.

اوج‌ گیری بازار با افزایش ۵۳ هزار واحدی در روز چهارشنبه

روز چهارشنبه، شاخص کل بورس با افزایش ۵۳ هزار واحدی به رقم ۲ میلیون و ۸۱۴ هزار واحد صعود کرد.

در روز آخر بورسی این هفته، در پایان معاملات بازار سرمایه، افزایش ۵۳ هزار و ۳۲۱ واحدی در شاخص رخ داد و شاخص کل بورس با پس گرفتن کانال ۲.۸ میلیونی، به عدد ۲ میلیون و ۸۱۴ هزارو ۳۲۷ واحد رسید.

در این روز، شاخص هم‌ وزن نیز حدود ۱۲ هزار (۱۱ هزار و ۹۳۳) واحد مثبت شد و به جایگاه ۸۸۷ هزار و ۹۳۸ واحد ایستاد.

روز چهارشنبه ارزش کل بازار در سقف کانال ۸.۹ هزار همت ایستاد. تعداد معاملات این روز ۳۸۶ هزار فقره با ارزش ۹.۷ هزار میلیارد تومان بود که اندکی بیش از ۵ همت، ارزش معاملات خرد بود؛ ۷۵۵ میلیارد تومان ورود پول حقیقی رقم خورد و ارزش صف خرید با ۱۲۰۰ میلیارد تومان، دو و نیم برابر صف فروش با ۵۱۴ میلیارد تومان بود.

گفتنی است که در معاملات این روز، همه نمادهای پرطرفدار شامل فارس، فملی، فولاد، پارسان، وغدیر، شستا و وبملت در افزایش شاخص مؤثر بودند.

همچنین فرابورس نیز ۲۱۱ واحد مثبت بود و در ایستگاه ۲۶ هزار و ۷۶۸ واحد قرار گرفت. نمادهای نیشکر، فزر و سامان از نمادهای اثرگذار در افزایش شاخص فرابورس بودند.

پیش بینی بورس روز ۶ بهمن ۱۴۰۳

براساس گزارش پایگاه خبری صفحه اقتصاد و با توجه به وضعیت صعود بورس در روزهای پایانی هفته اول بهمن ماه و روند افزایشی که در پیش گرفت با سیگنال همتی به بورس، صعودی شدن بورس روز شنبه دور از انتظار نخواهد بود و این احتمال وجود دارد. 

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه

آخرین اخبار