صفحه اقتصاد گزارش می دهد:

پیش بینی بورس امروز شنبه ۱۴ بهمن ماه ۱۴۰۲ | بورس شنبه صعود می کند یا سقوط؟

در این خبر به توضیحاتی درباره پیش بینی بورس امروز شنبه ۱۴ بهمن ماه ۱۴۰۲ پرداخته شده است. بورس شنبه سقوط می کند؟

پیش بینی بورس امروز شنبه ۱۴ بهمن ماه ۱۴۰۲ | بورس شنبه صعود می کند یا سقوط؟
صفحه اقتصاد -

آسیه کرمی: در این گزارش به بیان وضعیت بورس در هفته دوم بهمن ماه ۱۴۰۲ و روند سقوط آن و همچنین پیش بینی بورس روز شنبه ۱۴ بهمن ماه ۱۴۰۲ براساس وضعیت بورس در این هفته پرداخته شده است.

در نخستین روز هفته دوم بهمن ماه ۱۴۰۲: در پایان معاملات روز شنبه شاخص کل بورس تهران با ۳ هزار و ۳۶۳ واحد رشد، به ۲ میلیون و ۱۲۶ هزار و ۸۵۵ واحد رسید و همچنین شاخص هم وزن ۵ هزار و ۲۶۸ واحد صعود کرد و به ۷۳۳ هزار و ۲۳۳ واحد رسید.

در این روز نمادهای فملی، فولاد و ثفارس بیشترین تاثیر مثبت و نمادهای حکشتی، پارس و صبا بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس گذاشتند.

روز شنبه، در پایان معاملات شاخص فرابورس با ۲۱۴ واحد رشد به ۲۵ هزار و ۴۹۴ واحد رسید.

روز ۷ بهمن ماه ۱۴۰۲ نمادهای هرمز، ارفع، انتخاب، وهور، کزغال، حسینا و حخزر بیشترین تاثیر را بر شاخص فرابورس داشتند و همگی موجب افزایش شاخص بورس شدند.

روز دوم بورسی هفته دوم بهمن ماه ۱۴۰۲: در پایان معاملات روز یکشنبه ۸ بهمن ماه ۱۴۰۲ شاخص کل بورس تهران با یک هزار و ۲۰۵ واحد افزایش، به ۲ میلیون و ۱۲۸ هزار و ۳۶ واحد رسید و همچنین شاخص هم وزن ۷ هزار و ۱۲۲ واحد صعود کرد و به ۷۴۰ هزار و ۴۴۸ واحد رسید.

در این روز نمادهای سدشت، ثشاهد و شپدیس بیشترین تاثیر مثبت و نمادهای شستا، شپنا، کگل و فملی بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس گذاشتند.

روز یکشنبه در پایان معاملات شاخص فرابورس هم با ۱۶۶ واحد افزایش به ۲۵ هزار و ۶۶۱ واحد رسید.

در این روز نمادهای هرمز، شگویا، آریا، سامان، خاور و زاگرس بیشترین تاثیر را بر رشد شاخص داشتند.

روز سوم بورسی هفته دوم بهمن ماه ۱۴۰۲: در پایان معاملات روز دوشنبه ۹ بهمن ماه ۱۴۰۲ شاخص کل بورس تهران با ۷ هزار و ۷۳۳ واحد کاهش، به ۲ میلیون و ۱۲۰ هزار و ۲۹۳ واحد رسید و همچنین شاخص هم وزن با یک هزار و ۷۸۳ واحد افت به ۷۳۸ هزار و ۶۵۴ واحد رسید.

در این روز نمادهای فولاد، شپنا، وغدیر، شستا، وبملت، رمپنا و فملی بیشترین تاثیر را بر شاخص گذاشتند و همگی موجب سقوط شاخص بورس شدند.

روز دوشنبه، در پایان معاملات شاخص فرابورس با ۱۱۴ واحد سقوط به ۲۵ هزار و ۵۴۷ واحد رسید.

در این روز نمادهای بپاس، وسپهر، هرمز، ارفع و شاوان بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند.

روز چهارم بورسی هفته دوم بهمن ماه ۱۴۰۲: در پایان معاملات روز سه شنبه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۲ شاخص کل بورس تهران با ۹ هزار و ۹۳۱ واحد افت، به ۲ میلیون و ۱۱۰ هزار و ۳۳۶ واحد رسید و همچنین شاخص هم وزن با ۴ هزار و ۱۸۴ واحد سقوط به ۷۳۴ هزار و ۳۹۷ واحد رسید.

در این روز نمادهای شپنا، شستا، وبملت، پارسان، میدکو، خودرو و وغدیر بیشترین تاثیر را بر شاخص داشتند و همگی موجب سقوط شاخص بورس شدند.

روز سه شنبه، در پایان معاملات شاخص فرابورس با ۵۹ واحد ریزش به ۲۵ هزار و ۴۸۸ واحد رسید.

در این روز نمادهای بپاس، خاور، مارون، هرمز و وسپهر بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص فرابورس گذاشتند.

روز پنجم بورسی هفته دوم بهمن ماه ۱۴۰۲: در پایان معاملات روز چهارشنبه ۱۱ بهمن ماه ۱۴۰۲، شاخص کل بورس با ۳ هزار و ۳۷ واحد ریزش، به ۲ میلیون و ۱۰۷ هزار و ۳۰۱ واحد رسید و همچنین شاخص هم وزن با یک هزار و ۶۹۸ واحد افت به ۷۳۲ هزار و ۷۱۵ واحد رسید.

در این روز نمادهای فولاد، پارسان، وبملت و پارس بیشترین تاثیر منفی و نمادهای فخوز، سدشت و شپنا بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص داشتند.

روز چهارشنبه، در پایان معاملات شاخص فرابورس با ۷۱ واحد سقوط به ۲۵ هزار و ۴۱۷ واحد رسید.

در این روز نمادهای بپاس، هرمز، انتخاب، شگویا، فصبا و وهور بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص فرابورس گذاشتند.

براساس بررسی ها، بورس ایران تقریبا از بهمن ماه ۱۳۴۵ فعال است و در کل این دوره بازار همواره فعال بوده و گسترش بسیار قابل توجهی هم پیدا کرده است، و در حال حاضر در حوزه اوراق بهادار و سهام شرکت ها دو تا بورس اوراق بهادار تهران و فرابورس ایران در حال فعالیت می باشنذ که شرکت های مختلف در این دو بورس پذیرش شده اند و سهام شان در حال خرید و فروش می باشد.

همانطور که می دانید، یکی از ویژگی های بورس به عنوان یک بازار متشکل بحث نوسانات است و سهام شرکت ها با سرعت نسبت به اخبار و رویدادهایی که رخ می دهد و پیش بینی هایی از آینده، واکنش نشان می دهند.

بازدهی بورس هفته / سهامداران چقدر ضرر کردند؟

در این هفته شاخص کل بورس تهران در مجموع بیش از 16 هزار واحد ریزش کرد و رکورد 3 روز خروج پول حقیقی مداوم را ثبت کرد.
بازدهی بورس هفته / سهامداران چقدر ضرر کردند؟

به گزارش اکوایران، در هفته اخیر، شاخص کل بورس تهران در روز شنبه رشد 3 هزار و 363 واحدی داشت و روز یکشنبه هزار و 205 واحد بالا آمد.

اما روز دوشنبه شاخص 7 هزار و 733 واحد افت کرد. روز سه‌شنبه نیز شاخص 9 هزار و 931 واحد ریزش کرد. در آخرین روز معاملاتی هفته شاخص کل برای سومین روز ریزش کرد و 3 هزار و 36 واحد پایین آمد. 

بازدهی هفته

شاخص کل در آخرین روز کاری هفته به رقم 2 میلیون و 107 هزار و 303 واحد رسید و نسبت به آخرین روز معاملاتی هفته قبل 16 هزار و 161 واحد پایین‌تر ایستاد و بازدهی هفته شاخص بورس منفی 0.7 درصد شد. 

شاخص هم وزن نیز در پایان هفته نسبت به هفته پیشین 4 هزار و 754 واحد بالاتر ایستاد و بازدهی مثبت 0.6 درصدی را ثبت کرد.

021111

افت ارزش معاملات خرد سهام

در این هفته، میانگین ارزش معاملات بازار سهام 75 هزار و 219 میلیارد تومان بود که نسبت به هفته پیشین 7 درصد افزایش یافته است. اما میانگین ارزش معاملات خرد بورس نیز 4 هزار و 759 میلیارد تومان بود که نسبت به رقم 5 هزار و 86 میلیاردی هفته پیشین، کاهش 6 درصدی داشته است. 

کاهش میانگین هفتگی ارزش صف‌های فروش

میانگین ارزش صف‌های فروش در هفته اخیر 241 میلیارد تومان بود که از میانگین هفته‌ پیشین 185 میلیارد تومان کمتر بود و افت 43 درصدی داشته است. بالاترین رقم هفته 306 میلیارد تومان بود که در روز ‌دوشنبه ثبت شد و کمترین رقم 200 میلیارد تومان بود که در روز چهارشنبه ثبت شد. 

رشد میانگین هفتگی ارزش صف‌های خرید

میانگین ارزش صف‌های خرید در هفته اخیر 273 میلیارد تومان بود که از میانگین هفته گذشته 166 میلیارد تومان بیشتر بود. در این هفته، میانگین ارزش صف‌های خرید 155 درصد افزایش یافته است. بالاترین رقم هفته 346 میلیارد تومان بود و در روز چهارشنبه ثبت شد. پایین‌ترین رقم به روز دو‌شنبه برمی‌گردد که 173 میلیارد تومان بود.

خروج سرمایه حقیقی

در اولین روز معاملاتی هفته، 97 میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد. روز یکشنبه 29 میلیارد تومان وارد شد. روز دوشنبه نیز 359 میلیارد تومان خارج شد و در روز سه‌شنبه 459 میلیارد تومان خارج شد.

در آخرین روز معاملاتی هفته برای 3 روز پول حقیقی خارج شد که ارزش آن 230 میلیارد تومان بود.

در مجموع کل هفته هزار و 116 میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد و میانگین روزانه خروج پول حقیقی 223 میلیارد تومان بود که نسبت به هفته پیشین افت 64 درصدی داشته است.

پیش بینی بورس روز شنبه ۱۴ بهمن ماه ۱۴۰۲

در این هفته نمادهای نمادهای فملی، فولاد، ثفارس، سدشت، ثشاهد، شپدیس فخوز و شپنا بیشترین تاثیر مثبت و نمادهای حکشتی، پارس، صبا، شستا، شپنا، کگل، فملی فولاد، وغدیر، وبملت، رمپنا، پارسان، میدکو و خودرو بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس گذاشتند. 

بورس شنبه ۱۴ بهمن ماه ۱۴۰۲ به کدام سو می رود؟ صعود یا سقوط؟ 

همچنین نمادهای هرمز، ارفع، انتخاب، وهور، کزغال، حسینا، حخزر هرمز، شگویا، آریا، سامان، خاور و زاگرس بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص فرابورس بپاس، وسپهر، هرمز، ارفع، شاوان، خاور، مارون، انتخاب، شگویا، فصبا و وهور بیشترین تاثیر منفی را بر این شاخص داشتند.

بورس این روزها عقبگرد می رود! 

با توجه به اینکه شاخص کل بورس در آخرین روز بورسی این هفته یعنی روز چهارشنبه ۱۱ بهمن ماه با ۳ هزار و ۳۷ واحد ریزش، به ۲ میلیون و ۱۰۷ هزار و ۳۰۱ واحد و همچنین شاخص هم وزن با یک هزار و ۶۹۸ واحد افت به ۷۳۲ هزار و ۷۱۵ واحد رسید. بنابر این احتمال ریزش بورس روز شنبه با توجه به اوضاع وخیم بورس که چند وقتی است ساز مخالف می زند،  دور از انتظار نیست، البته باید منتظر بمانیم و ببینیم که آیا بورس روند صعود را در پیش می گیرد یا سقوط؟. آیا بورس هفته سوم بهمن ماه قرمزپوش می شود؟ 

همانطور که بارها نیز گفته ایم و می دانیم بورس بیشتر اوقات رفتار دوگانه ای دارد و احتمال اینکه در اوایل هفته سوم بهمن ماه ۱۴۰۲ شاخص کل بورس نیز وضعیت خوبی نداشته باشد، وجود دارد و اخبار متفاوت می تواند بر این شاخص تاثیر بگذارد.

بورس شنبه چه می شود؟ بورس شنبه به سمت صعود می رود یا سقوط؟ با این رفتار دوگانه بورس به سمت صعود پیش می رود یا سقوط؟ 

آیا بورس هفته سوم بهمن ماه سبزپوش می شود؟  

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار مرتبط سایر رسانه‌ها
    اخبار از پلیکان
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان