در میز صنعت سرمایهگذاری تشریح شد:
اهمیت ارزیابی مولفههای تاثیرگذار بر صنایع
در بیستمین نشست میز صنعت سازمان بورس و اوراق بهادار بر بررسی تمام مولفههای تاثیرگذار بر شرکتهای سرمایهگذاری و همکاری با کانون نهادهای سرمایهگذاری به منظور رفع مشکلات و مسائل شرکتهای سرمایهگذاری تاکید شد.
بیستمین نشست میز صنعت سازمان بورس و اوراق بهادار با موضوع صنعت سرمایهگذاری به همت مدیریت نظارت بر ناشران و اداره میزهای صنعت و رتبهبندی ناشران این سازمان و با حضور علیرضا ناصرپور، عضو هیأت مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار، رضا عیوضلو، معاون نظارت بر بورسها و ناشران سازمان بورس،رسول سعدی دبیر کل کانون نهادهای سرمایهگذاری، ولیاله جعفری،مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و جمعی از مدیران و فعالان این صنعت برگزار شد.
به گزارش سنا؛ علیرضا ناصرپور، عضو هیأت مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار در این نشست با اشاره به اینکه موارد موثری در بیستمین میز صنعت مطرح شد، گفت: به طور حتم برخی موارد مطرح شده در میز صنعت نیازمند پیگیری و تصمیمگیری از سوی سازمان بورس و اوراق بهادار و مراجع ذی صلاح است.
وی افزود: در حال حاضر هلدینگها باید ماده ۵۸ اساسنامه را رعایت کنند اما در برخی موارد این ماده از سوی هلدینگها رعایت نمیشود و در عین حال، ناشر صورت جلسه برگزاری مجمع را برای تایید ارائه میکند که در این وضعیت سازمان آن را تایید نکرده و به همین دلیل نماد ناشر بسته باقی میماند.
ناصرپور عنوان کرد: از سویی دیگر، نیاز مالی شدیدی که در عمده هلدینگها وجود دارد، مستقیم و یا غیر مستقیم مرتبط به صندوقهای بازنشستگی است که نیاز مبرم به نقدینگی در شرایط خاص دارند.
متغیرهای تاثیرگذار بر بازار سرمایه، دغدغه شرکتهای سرمایه گذاری
در ادامه رضاعیوضلو، معاون نظارت بر بورسها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار نیز بررسی مسائل و مشکلات صنایع کشور را از اهداف برگزاری میز صنعت در حوزههای مختلف، ذکر کرد و گفت: پس از برگزاری این جلسات، همکاران میز صنعت به صورت اجمالی گزارشی از مسائل اساسی و مشکلات صنایع تهیه کرده و به نهادهای ذیربط برای رسیدگی به مشکلات آنان ارسال میکنند.
رضا عیوضلو افزود: تاکنون گزارشهای مدونی از حوزههای مربوط به صنایع مختلف تهیه شده و از مراجع مختلف پیگیریهای لازم به منظور رفع مشکلات و مسائل مختلف صورت گرفته است.
وی در ادامه با اعلام اینکه مسائل به صورت اثربخشتر پیگیری میشود، افزود: خروجی سیاستگذار اقتصادی این است که ضمن تهیه متغیرهای اقتصادی اثرگذار بر فعالیت شرکتها، منافع ذینفعان به ویژه سهامداران را نیز بیش از پیش مورد توجه قرار دهد.
به گفته این مقام مسئول؛ انتظار میرود مسائل و مشکلات صنایع به سیاستگذاران اقتصادی منعکس و راهکارهای مربوط به آن ارائه و اجرا شود.
عیوضلو تصریح کرد: تمام متغیرهای تاثیرگذار بر بازار سرمایه مساله و دغدغه شرکتهای سرمایه گذاری است،از این رو، با همکاری کانون نهادهای سرمایهگذاری، به مشکلات و مسائل و دریافت نقطه نظرهای شرکتهای سرمایهگذاری رسیدگی خواهد شد.
متغیرهای تاثیرگذار بر صنایع
وی تاکید کرد: بهتر است قبل از برگزاری میز صنعت متغیرهای تاثیرگذار در صنایع که دغدغه شرکتها است از سوی کانون نهادهای سرمایهگذاری دریافت و در اختیار سازمان بورس گذاشته شود.
معاون نظارت بر بورسها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار از استقبال سازمان درباره الزامات گزارشگری خبر داد و افزود: برگزاری جلسه با شرکتهایی که ایده در حوزه گزارشگری دارند بسیار مهم است و همکاران سازمان بورس به خصوص در بخش ناشران از ایدههای موجود در حوزه الزامات گزارشگری برای شرکتهای سرمایهگذاری استقبال میکنند.
به گفته این مقام مسئول؛ یکسری مشکلات اجرایی وجود دارد که به اداره ثبت شرکتها برمیگردد که با ابلاغ قانون جهش تامین مالی، مشکلات موجود رفع خواهد شد.
وی تاکید کرد: به نظر میرسد میتوان برای نهادهای مالی تحت نظارت این امکان را فراهم کرد که بین سرمایهگذاران نهادی و نهادهای مالی تمایزی قائل شد.
آمادگی کانون نهادهای سرمایه گذاری برای حل مسائل منطقی
در ادامه این نشست؛ رسول سعدی، دبیر کل کانون نهادهای سرمایهگذاری نیز با بیان اینکه گزارشهای قابل توجه، جامع و کارشناسی شده در میزهای صنعت مطرح میشود، گفت: برگزاری جلسات میز صنعت نشان دهنده این است که سازمان بورس نگاه کاملا کارشناسی به مسائل صنعت دارد و در صورت وجود هر مشکلی، درصدد رفع آن است.
وی عنوان کرد: کانون نهادهای سرمایهگذاری صدای مدیران شرکتها را در حوزههای مختلف شنیده و آماده پیگیری مسائل و مشکلات منطقی، کارشناسی و اصولی آنان است.
گفتنی است، در بیستمین میز صنعت، مدیران عامل شرکتها به مسائل و مشکلات خود در صنعت سرمایهگذاری پرداختند.
لازم به ذکر است؛ برگزاری میز صنایع و مکاتبه با نهادهای ذیصلاح برای رفع مشکلات صنایع، تهیه و تنظیم گزارشهای ماهانه، تهیه گزارشهای خاص، اقدامات لازم در ارتباط با ناشران اوراق بهادار، برگزاری جلسات درون سازمانی و دورههای آموزشی و تجلیل از ناشران برتر از جمله مهمترین اقدامات حوزه نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار در نیمه نخست سال جاری به شمار میرود.
نظر شما