در مجمع عمومی فوقالعاده صورت گرفت: تشریح دستاوردهای بانک ملت در سال جاری از سوی مدیرعامل
مدیرعامل بانک ملت اظهار داشت: خدای را شاکریم که افزایش سرمایه ای که مجوز آن را در مجمع ۳۱ خردادماه امسال از مجمع دریافت کردیم با اخذ مجوزهای لازم در مجمع
مدیرعامل بانک ملت اظهار داشت: خدای را شاکریم که افزایش سرمایه ای که مجوز آن را در مجمع 31 خردادماه امسال از مجمع دریافت کردیم با اخذ مجوزهای لازم در مجمع امروز نهایی کردیم تا بدین ترتیب، بانک ملت که در جایگاه نخست بانکهای بورسی قرار داشت جایگاه خود را مستحکم تر و فاصله خود را با رقبا افزایش دهد.
به گزارش صفحه اقتصاد به نقل از روابط عمومی بانک ملت، رضا دولتآبادی در جلسه مجمع عمومی فوقالعاده این بانک که با هدف افزایش ۹۱ هزار میلیارد ریالی سرمایه از محل سود انباشته برپا شد، افزود: این افزایش سرمایه با هدف استفاده از ظرفیتهای قانونی بند ف تبصره ۲ قانون بودجه در زمینه معافیت های مالیاتی انجام شد و امیدواریم که کارهای ثبت قانونی آن قبل از پایان سال انجام شود تا از معافیتهای مالیاتی یادشده بهره مند شویم.
وی همچنین عملکرد ۱۰ ماهه بانک ملت را تشریح کرد و با اشاره به ۴۰ میلیون مشتری و بیش از ۵۳ میلیون حساب گشایش شده در این بانک افزود: تراز تجمیعی بانک ملت در پایان دی ماه امسال با رشد ۱۰۱ درصدی به بیش از ۴۵۴ هزار میلیارد ریال رسیده که نویدبخش سودآوری بیشتر برای بانک و سهامداران است.
دولتآبادی در عین حال به سود بیش از ۱۸۸ هزار میلیارد ریالی بانک ملت در پایان دیماه امسال اشاره کرد و گفت: این مبلغ نسبت به مدت مشابه سال قبل، جهش ۲۲۷ درصدی داشته است.
به گفته دولتآبادی، افزایش سهم درصد بانک ملت از مجموع سپرده های ریالی ۶ بانک بزرگ تجاری از ۱۸ درصد در پایان دیماه سال گذشته به بیش از ۲۲.۶ درصد در پایان دیماه امسال در حالی رقم خورده که قیمت تمامشده پول در این بانک در سطح ۱۴.۱ درصد حفظ شده است.
مدیرعامل بانک ملت اعلام کرد که این بانک در نسبت سپرده های غیرهزینهزا به کل سپردههای ریالی در بین بانکهای بورسی با ثبت مقدار ۴۴.۱۵ درصد، موفق به کسب جایگاه نخست شده است.
وی همچنین از افزایش سهم درصد بانک ملت در منابع جاری از ۲۳ درصد به ۳۲.۲ درصد در پایان دی ماه امسال خبر داد و تاکید کرد: وضعیت مثبت باز ارزی این بانک نیز در پایان دی ماه امسال بیش از ۱.۰۳۲.۳۰۶ میلیارد ریال معادل ۵.۵۰۹ میلیون دلار است که با توجه به فاصله قابل توجه فعلی ارقام نرخ تسعیر ارز با سامانه نیما، دارایی و ذخیره ارزشمندی برای بانک و سهامداران به حساب می آید.
به گفته دولتآبادی، رشد ۳۸.۶ درصدی ناخالص کل مصارف ریالی و ارزی و سهم ۳۱.۲ درصدی از کل مصارف بانکهای بزرگ تجاری کشور، نسبت ۴.۰۲ درصدی مطالبات غیرجاری به مصارف، افزایش نرخ موثر تسهیلات در پایان آبان ماه به ۱۷.۷ درصد، کسب سهم ۲۹ درصدی از بازار اعتبارات اسنادی داخلی، رشد ۹۱ درصدی صدور ضمانتنامههای ریالی و کسب سهم ۲۲ درصدی در این زمینه از دیگر دستاوردهای بانک ملت است.
مدیرعامل بانک ملت با بیان این نکته که خالص درآمدهای کارمزدی بانک ملت هم نسبت به دیماه پارسال ۱۰۷ درصد بیشتر شده است، اضافه کرد: نسبت کفایت سرمایه این بانک هم در سطح ۸.۰۵ درصد است که در مقایسه با میانگین دو درصدی بانکهای بورسی، بیانگر موفقیت بانکهای در مدیریت و ترکیب داراییهای موزون شده به ریسک است.
نظر شما