عضو هیات مدیره کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور خواستار شد:

نمایندگان مجلس بندهای ضد کارگری برنامه هفتم را تصویب نکنند | هشدار جدی درباره افزایش سن و سابقه بازنشستگی

در این خبر به توضیحاتی درباره بندهای ضد کارگری و هشدار جدی درباره افزایش سن و سابقه بازنشستگی پرداخته شده است.

نمایندگان مجلس بندهای ضد کارگری برنامه هفتم را تصویب نکنند | هشدار جدی درباره افزایش سن و سابقه بازنشستگی
صفحه اقتصاد -

حسین حبیبی گفت: امیدواریم شورای نگهبان وفق اصول ۹۱و۹۶ قانون اساسی اجازه ندهد مواد ضد کارگری برنامه هفتم تصویب شود، نه احیای استاد شاگردی و نه افزایش سن و سابقه.

حسین حبیبی (عضو هیات مدیره کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور) با اشاره به بندهای ضد کارگری برنامه هفتم توسعه گفت: مواد مورد مناقشه دولت و مجلس با کارگران که در برنامه هفتم توسعه آمده، نباید در مجلس شورای اسلامی تصویب شود بلکه باید کامل حذف شوند چرا که نمایندگان مجلس حق ندارند وفق اصل ۷۲ قانون اساسی، قوانینی وضع‌ یا تصویب کنند که با اصول مذهب رسمی کشور و یا با قانون اساسی مغایرت داشته باشد.

به گفته وی، اگر موارد مورد مناقشه و ضد کارگری در لایحه توسعه هفتم توسعه مانند افزایش سن و سابقه در بازنشستگی عادی و سخت و زیان آور و جایگزینی محاسبه ۵ سال آخر بیمه پردازی به جای دوسال آخر برای مستمری بازنشستگی یا ادغام سازمان تامین اجتماعی در سایر صندوق‌ها تصویب شود، اوضاع برای کارگران بسیار سخت خواهد شد.

حسین حبیبی (عضو هیات مدیره کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور)

حبیبی تاکید کرد: امیدواریم شورای نگهبان نیز وفق اصول ۹۱و۹۶ قانون اساسی اجازه ندهد مواد ضد کارگری برنامه هفتم تصویب شود، نه احیای استاد شاگردی و نه افزایش سن و سابقه.

این فعال کارگری افزود: در شرایطی که کارگران در انتظار ترمیم قانونی دستمزد هستند و با مزد مصوب در سال جاری یک‌سوم هزینه‌های زندگی خانوار را نمی‌توانند تامین کنند، افزایش سن و سابقه بازنشستگی یا اصلاحات پارامتریکِ ضد کارگری وخامت اوضاع را بیشتر می‌کند و کارگران را بیش از پیش به دره‌ی فقر و ناتوانی سوق می‌دهد.

او اضافه کرد: این شرایط قابل قبول نیست؛ مجلس و شورای نگهبان این بندها را به سرعت حذف کنند.

پیشنهاد سردبیر

منبع: ایلنا
آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

  • ناشناس

    بخاطر سیاست های غلط حکومت بخش صنعت دچار رکود و تعطیلی می شود در حالی که بخش دولتی و کشاورزی هیچ گزندی نمی بیند. امیدوارم روزی برسد تا برای بازنشستگی هر کارمند دولت ، حداقل 2 سال مشاغل سخت و زیان آور شیفتی کارگری را بگذراند . و این را هم بگویم کارگری داریم تا کارگری بعضی از کارگری ها هم راحت هستند و بعضی انسان را مریض می کنند (بخاطر سروصدای زیاد ، هوای کثیف ، مواد سرطان زا، زیاد بودن و کم بودن دما در تابستان و زمستان، عدم وجود امنیت شغلی، نبودن امنیت جانی ، بجان هم انداختن کارگران برای بالا بردن راندومان تولید و . . . ) و حالا در زمان بازنشستگی ( نبودن دارو ، فشار خانواده جهت گذراندن امور روزانه و نداشتن حقوق کافی و . . .) اینطور می باشد .

اخبار ویژه