طرز ترشی زنجبیل ژاپنی برای شبهای سرد زمستان
ترشی زنجبیل از ترشی های پرطرفدار ژاپنی ها می باشد که در کنار سوشی و یا غذاهای طبع سرد سرو می شود.
ترشی زنجبیل ژاپنی (Gari) یک نوع ترشی است که در ژاپن به عنوان همراه سوشی معروف است. این ترشی دارای طعم تند و ترش است. طعم تند ترشی زنجبیل ژاپنی به خاطر سرکه سفید است که برای خیس کردن زنجبیل استفاده می شود. این سرکه رنگ و طعم زنجبیل را تحت تأثیر قرار نمی دهد و فقط برای ایجاد ترشی مورد استفاده قرار می گیرد. به علاوه، طعم تندی که در ترشی زنجبیل ژاپنی حاصل می شود، به دلیل آنکه زنجبیل تازه و تیز است و همچنین سرکه و شیرهی شکری که به ترشی اضافه می شود است.
با ترکیب ترشی زنجبیل با سوشی و دیگر غذاهای ژاپنی، مزهی تند و ترش آن به خوبی به ترکیبات دیگر منتقل می شود و تجربهی خوشایندی را برای شما فراهم می کند. ترشی زنجبیل از خواص زنجبیل بهره مند می باشد، تحقیقات نشان داده است که زنجبیل میتواند علیه بسیاری از باکتریها و ویروسها مؤثر باشد و در کاهش خطر ابتلا به عفونتها کمک کند؛ همچنین زنجبیل معروف به خاصیت ضد استفراغ است و میتواند در کاهش سرگیجه، تهوع و استفراغ مؤثر باشد. در این مطلب طرز تهیه ترشی زنجبیل ژاپنی خوشمزه تند و آتشین خانگی، نکات مهم و فوت و فن تهیه آن را آورده ایم که خواهید خواند. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ترشی زنجبیل ژاپنی خوشمزه تند و آتشین خانگی
زنجبیل تازه | ۲۵۰ گرم |
شکر | ۱ پیمانه |
سرکه | ۱ پیمانه |
نمک | ۲ قاشق چایخوری |
دستور پخت ترشی زنجبیل ژاپنی خوشمزه تند و آتشین خانگی
طرز تهیه ترشی زنجبیل ژاپنی خوشمزه تند و آتشین خانگی
۱. پوست کندن زنجبیل
در شروع کار زنجبیل های تازه را پوست کنده و به صورت نواری یا حلقه ای خرد می کنیم.
۲. نمک پاش کردن زنجبیل ها
زنجبیل ها را نمک پاش می کنیم و بعد از یک ساعت زنجبیل ها را روی پارچه ای تمیز گداشته تا آب آنها گرفته شود وگرنه ترشی ما کپک خواهد زد.
در این فاصله شکر و سرکه را با هم مخلوط می کنیم و درون ظرفی مناسب قرار می دهیم تا بجوشد.
سپس زنجبیل ها را به مخلوط سرکه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا زنجبیل ها کمی تغییر رنگ پیدا کنند، بعد حرارت را خاموش می کنیم.
بعد از خنک شدن مواد ترشی، آن را درون شیشه های استریل شده ریخته و درب آن را می بندیم و به مدت ۱ روز درون یخچال قرار می دهیم تا قابل مصرف شود.
نکات مهم و فوت و فن تهیه ترشی زنجبیل ژاپنی
- برای به دست آوردن طعم و عطر بهتر، از زنجبیل تازه استفاده کنید. زنجبیل باید تازه، سفت و بدون علائم پوسیدگی باشد.
- قبل از مخلوط کردن زنجبیل با محلول شیرین، آن را در سرکه خیس کنید تا طعم ترشی تقویت شود. حداقل زمان خیساندن زنجبیل در سرکه ۳۰ دقیقه است، اما می توانید آن را برای مدت بیشتری در سرکه نگه دارید تا طعم ترشی بیشتر شود.
- در این دستور پخت اصلی، از سرکه برنج به عنوان ماده اسیدی استفاده می شود. این نوع سرکه طعم و رنگ زنجبیل را تحت تأثیر قرار نمی دهد و به طعم ترشی کمک می کند.
- در دستور بالا، نسبت مواد شکر و سرکه به صورت ۱:۱ است. اما شما می توانید این نسبت را براساس سلیقه خود تغییر دهید. میزان شکر را می توانید بیشتر یا کمتر کنید تا به طعم دلخواهتان برسید.
- برای بهترین طعم و عطر، ترشی را حداقل چند ساعت تا یک شب در یخچال استراحت دهید. این فرصت به زنجبیل می دهد تا طعم و عطر خود را بهتر جذب کند و ترشی تماماً آماده شود.
- ترشی زنجبیل را درون بستهبندی مناسب و در یخچال نگهداری کنید. معمولاً ترشی زنجبیل تا چند هفته در یخچال قابل نگهداری است.
نظر شما