طرز تهیه ترشی کلم سفید و هویج مجلسی
ترشی از آن دسته چاشنی ها است که به غذا طعم جذابتری می دهد و موجب خوش خوراک شدن آن می شود. طرز تهیه یک نوع ترشی خوشمزه را در ادامه خواهید آموخت.
پاییز فصل ترشی انداختن است و کدبانوهای عزیز از هر روشی برای درست کردن ترشی استفاده می کنند تا سریعترین و خوشمزه ترین ترشی ها را درست کنند، یکی از انوع ترشی های خوشمزه، ترشی کلم سفید است. ترشی کلم سفید بسیار خوشمزه و لذیذ است. طریقه درست کردن ترشی کلم سفید بسیار ساده و راحت است. این ترشی خاص و متفاوت طرفدارن زیادی دارد. برای طرز تهیه ترشی کلم سفید خوشمزه همراه ما باشید.
مواد لازم برای ترشی کلم سفید
کلم سفید یک عدد (متوسط)
هویج ۲ عدد
سیر ۳ تا ۴ حبه
فلفل دلمه رنگی ۱ تا ۲ عدد
فلفل سبز ۴ تا ۵ عدد
شوید به میزان لازم
نمک ۱ ق م
آب جوشیده خنک ۳ لیوان
سرکه سفید ۳ لیوان
طرز تهیه ترشی کلم سفید
- کلم رو خوب شسته و بعد با رنده خرد کرده.
- هویج را هم شسته و رنده کرده .
- فلفل دلمه ای و فلفل سبز را هم خرد کرده، نحوه خرد کردن سلیقه ای است و هر طور دوست دارید.
- شوید را شسته و می گذارید تا خشک شود.
- همه مواد را پهن کنید تا خشک شوند و آبی نماند.
- به نسبت نصف به نصف آب جوشیده خنک و سرکه را همراه با نمک با هم مخلوط کرده و داخل شیشه های تمیز و خشک لا به لا از مواد ترشی و شوید قرار داده.
- سرکه و آب جوشیده خنک را ریخته.
نکات مهم در تهیه ترشی کلم سفید
آب جوشیده خنک مانع از کپک زدن میشود در واقع آبی که جوشیده شده استریل شده .
اگر شما ترشی خیلی تیز و تند دوست ندارید می توانید داخل ترشی ها نسبت نصف به نصف آب جوشیده خنک و سرکه بریزید.
چنانچه علاقه به تندی و تیزی زیاد دارید کل آن را سرکه بریزید درش را خوب بسته و در محیط خنک قرار داده.
این ترشی حدودا ۲۰ روز زمان می برد تا که جا بیفتد.
نظر شما