پتروشیمی زاگرس به دنبال تأمین پایدار خوراک: برداشت گاز متان از مشعل‌های سکوی سلمان

مدیرعامل پتروشیمی زاگرس از برداشت روزانه چهار میلیون نرمال مترمکعب گاز متان از سکوی سلمان در صورت جداسازی گاز مشعل آن خبر داد. این اقدام گام مثبتی در راستای کاهش ناترازی انرژی و کاهش آلاینده‌های زیست محیطی است.

پتروشیمی زاگرس به دنبال تأمین پایدار خوراک: برداشت گاز متان از مشعل‌های سکوی سلمان
صفحه اقتصاد -

تفاهم‌نامه‌ای میان شرکت ملی نفت ایران و شرکت پتروشیمی زاگرس برای اجرای طرح جمع‌آوری گازهای مشعل سکوی سلمان در آخرین روز از نمایشگاه بین‌المللی صنعت نفت برگزار و امضا شد.

این تفاهم‌نامه با هدف کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی، بهره‌برداری بهینه از منابع هیدروکربوری و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در پروژه‌های زیربنایی صنعت نفت منعقد شده است.

متین دیداری، مدیرعامل پتروشیمی زاگرس در مصاحبه اختصاصی با انرژی‌پرس، درباره  این تفاهم‌نامه توضیحاتی ارائه داد و گفت: ما تفاهم‌نامه‌ای با شرکت ملی نفت برای جمع‌آوری گاز مشعل سکوی سلمان امضا کردیم.

همان‌طور که مستحضرید، در سال‌های اخیر با مشکل تأمین خوراک گاز مواجه بوده‌ایم و متأسفانه در سال ۱۴۰۳ به بالاترین میزان کمبود گاز رسیده‌ایم. از آنجا که مجتمع پتروشیمی زاگرس یکی از بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان خوراک گاز در منطقه است، در راستای پایداری تأمین این خوراک و حفظ ادامه تولید، پیگیری‌هایی انجام دادیم و سکوی سلمان را بررسی کردیم. متأسفانه سال‌هاست که در این سکوی گاز مشعل سوزانده می‌شود. با همکاری شرکت ملی نفت، بستر لازم فراهم شده تا امکان انجام مطالعات فنی و اقتصادی برای انتقال، پالایش و تبدیل این گاز به متان فراهم شود.

هدف ما این است که گاز متان جدا کنیم و آن را به عنوان یک خوراک پایدار، با قیمتی مناسب، در اختیار پتروشیمی زاگرس قرار دهیم؛ به این صورت، در راستای رفع ناترازی خوراکی که در کشور وجود دارد، نقش خود را ایفا کنیم. ان‌شاءالله سهامداران هم از این فرصت بهره‌مند شوند و شرکت زاگرس بتواند با تولید پایدار، به فرآیند تولید خود ادامه دهد. مدیرعامل پتروشیمی زاگرس درباره میزان برداشت گاز متان از سکوی سلمان گفت: بر اساس مطالعات اولیه، برآورد شده است که روزانه حدود ۴ میلیون نرمال متر مکعب گاز متان قابل تولید است، هرچند این رقم نیازمند بررسی‌های دقیق‌تر است.

او درباره تفاهم‌نامه این شرکت با بانک رفاه نیز بیان کرد: امسال، سال سرمایه‌گذاری برای تولید است و برای اجرای پروژه‌هایمان، نیازمند همکاری بخش مالی و بانکی کشور هستیم. بانک‌ها به عنوان بازوی اجرایی صنعت، می‌توانند با ارائه تسهیلات ارزی و ریالی، به ما کمک کنند تا منویات مقام معظم رهبری در حوزه تولید تحقق شود.بنابراین تفاهم‌نامه‌ای با بانک رفاه امضا کردیم تا از ظرفیت‌های این بانک بهره‌مند شویم.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه

آخرین اخبار