طرز تهیه کیک کاپوچینو/ دسری متفاوت برای هر مناسبت

امروز ما در صفحه اقتصاد طرز تهیه کیک اسفنجی کاپوچینو خانگی و خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد پس با ما همراه باشید.

طرز تهیه کیک کاپوچینو/ دسری متفاوت برای هر مناسبت
صفحه اقتصاد -

کیک کاپوچینو یکی از انواع کیک های بسیار خوشمزه ای است که می توانید آن را به عنوان کیک پایه برای خامه کشی برای انواع مراسم ها و جشن ها خود نیز استفاده کنید. همچنین این کیک می تواند یک پیشنهاد عالی برای افرادی باشد که طعم قهوه در کنار طعم کیک دوست داشته و می توانند از این نوع کیک بسیار ساده و راحت و خوشمزه برای مراسم ها و دورهمی های خود به عنوان یک میان وعده ی دلچسب در کنار یک نوشیدنی گرم و خوشمزه استفاده کرده و میل کنند.

مواد لازم برای تهیه کیک کاپوچینو

  • تخم مرغ 3 عدد
  • شکر 1 لیوان
  • شیر 1 لیوان
  • روغن مایع 1/3 لیوان
  • آرد سفید 2 لیوان
  • کاپوچینو آماده 1 ق غذاخوری
  • نسکافه (قهوه فوری) 1 ق غذاخوری
  • بیکینگ پودر 2 ق مربا خوری
  • وانیل نصف ق چای خوری

طرز تهیه کیک اسفنجی کاپوچینو خانگی و خوشمزه

مرحله اول: آماده سازی مواد اولیه

در ابتدا تمامی مواد اولیه کیک را چند دقیقه ای قبل از شروع کار در محیط بیرون قرار دهید و زمان دهید تا تمامی مواد اولیه کیک مقداری با محیط هم دما شوند.

مرحله دوم: آماده سازی نسکافه و کاپوچینو

شیر را روی شعله ملایم گاز قرار دهید و زمان دهید تا شیر شما به دمای ولرم برسد و بعد به آن کاپوچینو و نسکافه را نیز اضافه کنید و با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شوند و بعد آن را کنار بگذارید.

مرحله سوم: آماده سازی تخم مرغ ها

درون ظرفی تخم مرغ ها را بشکنید و به آن ها شکر و وانیل را نیز اضافه کنید و با دور تند هم زن برقی شروع به هم زدن آن ها کنید و آن ها را به مدت ۵ دقیقه ای با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید تا ترکیب آن ها با یکدیگر دارای بافتی سبک و حجیم و رنگی روشن تری شوند و بعد به آن ها مخلوط شیر و نسکافه و کاپوچینو را نیز اضافه کنید و مجدد با هم زن برقی آن ها را نیز با ترکیب تخم مرغ ها در حدد مخلوط شدن ترکیب کنید و هم بزنید.

مرحله چهارم: آماده سازی مواد خشک

درون ظرفی جداگانه ای آرد سفید و بیکینگ پودر را بریزید و آن ها را نیز با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید و بعد ترکیب آن ها را با یکدیگر طی ۳ مرحله الک کنید و بعد از آماده شدن ترکیب تخم مرغ ها ترکیب مواد خشک را نیز طی ۲ مرحله مجدد آرام آرام و کم کم به مواد خود اضافه کنید و هربار پس از اضافه کردن آن ها به مواد ترکیب آن ها را به وسیله ای لیسکی با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید تا دارای مایه کیک شما دارای بافتی یکدستی شوند و آماده شوند.

مرحله پنجم: پخت کیک درون فر

برای پخت این کیک درون فر باید قالب مورد نظر خود را برداشته و سراسر آن را به وسیله مقداری روغن مایع و برس آشپزی کاملاً چرب و آماده کنید و کف آن کاغذ روغنی قرار دهید و بعد فر را نیز به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه داخل آن را گرم و آماده کنید و بعد مایه کیک را درون قالب قرار دهید و قالب را به مدت ۴۵ دقیقه داخل طبقه وسط فر قرار دهید و زمان دهید تا به طور کامل کیک شما پخته و آماده شود و بعد از ۴۵ دقیقه آن را به وسیله خلال دندان و یا سیخ چوبی تست کنید و در صورت آماده بودن آن را از فر خارج کنید و زمان دهید تا کیک شما خنک شود و بعد آن را از داخل قالب خارج کنید و بعد آن را داخل ظرف مورد نظری که برای آن در نظر دارید قرار دهید و آن را برش دهید و بعد از آن هم کیک کاپوچینو شما آماده سرو است میل کنید و از خوردن آن نیز لذت ببرید. نوش جان

طرز تهیه کیک کاپوچینو

نکات کلیدی در طرز تهیه کیک اسفنجی کاپوچینو خانگی و خوشمزه

  1. می توانید از خامه فرم دار شده نیز برای تزیین روی کیک خود استفاده کنید.
  2. می توانید این کیک خوشمزه و لذیذ را بدون فر نیز درون قابلمه به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بپزید و بعد از گذشت ۵۰ دقیقه آن را تست کنید تا متوجه پخت آن شوید و در صورت پخت آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود و بعد آن را برش دهید.
  3. برای فر های برقی و یا تستر دما را ۲۰ درجه کمتر تنظیم کنید.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه