صفحه اقتصاد بررسی می کند:
پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه ۱۰ آذر ماه ۱۴۰۳ | دلار شنبه صعودی می شود؟
در این پست از صفحه اقتصاد به پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه ۱۰ آذر ماه ۱۴۰۳ پرداخته ایم. با ما همراه باشید!
قیمت دلار آمریکا امروز جمعه ۹ آذر ۱۴۰۳ در بازار ۶۹,۹۵۰ تومان است که نسبت به روز گذشته ۰ تومان (۰ درصد) کاهش یافته است. هر واحد دلار آمریکا ، روز گذشته با قیمت ۶۹,۹۵۰ تومان معامله می شد.
امروز جمعه ۹ آذر ۱۴۰۳ دلار آمریکا در بازار آزاد ۶۹,۹۵۰ تومان است که نسبت به روز گذشته تغییری نداشته است. دیروز دلار آمریکا افزایش قیمت ۳۵۰ تومانی ( ۰.۵ درصد) نسبت به پریروز داشت.بالاترین قیمت دلار آمریکا در ۲۴ ساعت گذشته ۶۹,۹۵۰ تومان و در پایینترین قیمت در رقم ۶۹,۹۵۰ تومان خرید و فروش میشد. قیمت فعلی دلار آمریکا نسبت به هفته گذشته ۰.۱۴ درصد کاهش را نشان میدهد. همچنین بهای هر واحد دلار آمریکا در شش ماه گذشته حدود ۱۷.۲۷ درصد افزایش یافته است.
قیمت حواله دلار امروز جمعه ۹ آذر ۱۴۰۳, در بازار ۷۰,۱۵۰ تومان است که نسبت به روز گذشته ۰ تومان (۰ درصد) کاهش یافته است. هر واحد حواله دلار ، روز گذشته با قیمت ۷۰,۱۵۰ تومان معامله می شد.
امروز جمعه ۹ آذر ۱۴۰۳ حواله دلار در بازار آزاد ۷۰,۱۵۰ تومان است که نسبت به روز گذشته تغییری نداشته است. دیروز حواله دلار افزایش قیمت ۳۵۰ تومانی ( ۰.۵ درصد) نسبت به پریروز داشت.بالاترین قیمت حواله دلار در ۲۴ ساعت گذشته ۷۰,۱۵۰ تومان و در پایینترین قیمت در رقم ۷۰,۱۵۰ تومان خرید و فروش میشد. قیمت فعلی حواله دلار نسبت به هفته گذشته ۰.۲۱ درصد کاهش را نشان میدهد. همچنین بهای هر واحد حواله دلار در شش ماه گذشته حدود ۱۷.۷ درصد افزایش یافته است.
قیمت دلار استانبول امروز جمعه ۹ آذر ۱۴۰۳, در بازار ۷۰,۱۵۰ تومان است که نسبت به روز گذشته ۰ تومان (۰ درصد) کاهش یافته است. هر واحد دلار استانبول ، روز گذشته با قیمت ۷۰,۱۵۰ تومان معامله می شد.
امروز جمعه ۹ آذر ۱۴۰۳ دلار استانبول در بازار آزاد ۷۰,۱۵۰ تومان است که نسبت به روز گذشته تغییری نداشته است. دیروز دلار استانبول افزایش قیمت ۳۵۰ تومانی ( ۰.۵ درصد) نسبت به پریروز داشت.بالاترین قیمت دلار استانبول در ۲۴ ساعت گذشته ۷۰,۱۵۰ تومان و در پایینترین قیمت در رقم ۷۰,۱۵۰ تومان خرید و فروش میشد. قیمت فعلی دلار استانبول نسبت به هفته گذشته ۰.۲۱ درصد کاهش را نشان میدهد. همچنین بهای هر واحد دلار استانبول در شش ماه گذشته حدود ۱۷.۷ درصد افزایش یافته است.
قیمت دلار هرات امروز جمعه ۹ آذر ۱۴۰۳, در بازار ۵۵,۷۰۰ تومان است که نسبت به روز گذشته ۰ تومان (۰ درصد) کاهش یافته است. هر واحد دلار هرات ، روز گذشته با قیمت ۵۵,۷۰۰ تومان معامله می شد.
امروز جمعه ۹ آذر ۱۴۰۳ دلار هرات همانند دو روز گذشته در بازار آزاد ۵۵,۷۰۰ تومان است.بالاترین قیمت دلار هرات در ۲۴ ساعت گذشته ۵۵,۷۰۰ تومان و در پایینترین قیمت در رقم ۵۵,۷۰۰ تومان خرید و فروش میشد. قیمت فعلی دلار هرات نسبت به هفته گذشته ۰ درصد کاهش را نشان میدهد. همچنین بهای هر واحد دلار هرات در شش ماه گذشته حدود ۰ درصد کاهش یافته است.
قیمت دلار سلیمانیه امروز جمعه ۹ آذر ۱۴۰۳, در بازار ۵۵,۷۰۰ تومان است که نسبت به روز گذشته ۰ تومان (۰ درصد) کاهش یافته است. هر واحد دلار سلیمانیه ، روز گذشته با قیمت ۵۵,۷۰۰ تومان معامله می شد.
امروز جمعه ۹ آذر ۱۴۰۳ دلار سلیمانیه همانند دو روز گذشته در بازار آزاد ۵۵,۷۰۰ تومان است.بالاترین قیمت دلار سلیمانیه در ۲۴ ساعت گذشته ۵۵,۷۰۰ تومان و در پایینترین قیمت در رقم ۵۵,۷۰۰ تومان خرید و فروش میشد. قیمت فعلی دلار سلیمانیه نسبت به هفته گذشته ۰ درصد کاهش را نشان میدهد. همچنین بهای هر واحد دلار سلیمانیه در شش ماه گذشته حدود ۰ درصد کاهش یافته است.
پیش بینی قیمت دلار فردا
شاخص دلار ایالات متحده آخرین بار ۰.۱٪ افزایش داشت، در حالی که قراردادهای آتی شاخص دلار ایالات متحده نیز ۰.۱٪ بالاتر رفت.
به دلیل کوتاهشدن هفته معاملاتی، انتشار دادههای تولید ناخالص داخلی ایالات متحده، سفارشات کالاهای بادوام و مخارج مصرف شخصی به روز چهارشنبه منتقل شد و گزارش تولید ناخالص داخلی (GDP) در سهماهه سوم مطابق با انتظارات منتشر شد و به ۲.۸ درصد رسید، در حالی که سفارشات کالاهای بادوام با ۰.۲ درصد، بسیار پایینتر از پیشبینی ۰.۵ درصدی قرار گرفت که انتظار میرفت در آستانه شلوغترین فصل خرید ایالات متحده اتفاق بیفتد.
همچنین در چشمانداز گزارشهای کلیدی، دادههای شبانه نشان داد که شاخص قیمت هزینههای مصرف شخصی (PCE)، معیار مورد علاقه فدرال رزرو برای اندازهگیری تورم نهفته، مطابق با برآوردها افزایش یافته است. و اما خوانش دیگری نشان داد که اقتصاد ایالات متحده در سهماهه سوم، با سرعت خوبی گسترش یافته است.
داده کلیدی باقیمانده برای این روز، شاخص قیمت مخارج مصرف شخصی (PCE) برای ماه اکتبر بود که به عنوان معیار ترجیحی تورم برای فدرال رزرو (Fed) شناخته میشود. هر دو شاخص اصلی و کلی برای اجزای سالانه و ماهانه مطابق با انتظارات بودند. این موضوع احتمال ۵۰-۵۰ برای کاهش نرخ یا توقف آن در جلسه دسامبر پیشرو را تأیید میکند.
آنچه مسلم است عدم توانایی در دستیابی به هدف تورم ۲٪ فدرال رزرو، همراه با احتمال افزایش تعرفهها بر واردات، میتواند توانایی بانک مرکزی را برای کاهش نرخهای بهره در سال آینده محدود کند.
به علاوه، سرمایهگذاران از قراردادن شرطبندیهای بزرگ قبل از تعطیلات شکرگزاری ایالات متحده خودداری کردند که احتمالاً باعث میشود معاملات در باقی هفته، کمحجم باقی بماند.
محرکهای روزانهی بازار روزانه
معاملهگران با دقت به دادههای اقتصادی کلیدی ایالات متحده توجه دارند، از جمله:
1) قرائت اصلاحشده تولید ناخالص داخلی ایالات متحده برای سهماهه سوم؛
- تولید ناخالص داخلی به ۲.۸ درصد رسید که مطابق با پیشبینیها بود.
- شاخص قیمت به ۱.۹ درصد افزایش یافت، در حالی که در ماه قبل ۱.۸ درصد بود.
- بخش PCE نیز بدون تغییر در ۱.۵ درصد باقی ماند.
2) مطالبات اولیه بیکاری هفتگی به ۲۱۳,۰۰۰ نفر افزایش یافت، که بسیار کمتر از پیشبینی ۲۱۷,۰۰۰ نفر بود.
۳) سفارشات کالاهای بادوام برای ماه اکتبر به ۰.۲ درصد کاهش یافت که پایینتر از پیشبینی ۰.۵ درصد بود.
گفتنی است کالاهای فاقد حمل و نقل به مرز انقباض نزدیک شدند و تنها ۰.۱ درصد کاهش یافتند، در حالی که انتظار میرفت آمار مربوط به آنها، ۰.۲ درصد باشد.
همچنین شاخص تورم مورد ترجیح فدرال رزرو، یعنی مخارج مصرف شخصی (PCE) برای ماه اکتبر روز قبل منتشر شد:
- شاخص PCE کلی ماهانه به ۰.۲ درصد رسید که مطابق با پیشبینیها بود.
- شاخص PCE اصلی رشد ثابتی معادل ۰.۳ درصد نسبت به ماه قبل را نشان داد.
- در مقیاس سالانه، تورم کلی از ۲.۱ درصد در ماه قبل، به ۲.۳ درصد در اکتبر تسریع شد.
- شاخص PCE اصلی به ۲.۸ درصد رسید که قویتر از گزارش قبلی ۲.۷ درصد بود.
در چشمانداز دیگر، بورسها با چالش مواجه هستند و هم بورسهای اروپایی و هم قراردادهای آتی ایالات متحده پس از انتشار دادههای GDP و کالاهای بادوام در اعداد منفی قرار دارند.
و اما مطابق با ابزار نظارت بر نرخ گروه CME، احتمال ۲۵ واحد پایه کاهش نرخ توسط فدرال رزرو در جلسهی ۱۸ دسامبر، با ۶۶.۵ درصد پیشبینی میشود. به علاوه، احتمال ۳۳.۵ درصدی برای عدم تغییر نرخها وجود دارد. ناگفته نماند که صورتجلسههای فدرال رزرو به افزایش احتمال کاهش نرخها در دسامبر کمک کرده است.
نرخ مرجع ۱۰ ساله ایالات متحده در ۴.۲۷ درصد معامله میشود که به طور قابل توجهی پایینتر از بالاترین نرخ ثبتشده دو هفته پیش، یعنی ۴.۵۰ درصد در ۱۵ نوامبر است.
و اما در پی تهدید روز دوشنبه رئیسجمهور منتخب ایالات متحده، دونالد ترامپ، برای اعمال تعرفههای تجاری اضافی بر چین، که میتواند جنگ تجاری جدیدی بین بزرگترین اقتصادهای جهان را به راه بیندازد، اکثر ارزهای دیگر در بازارهای منطقهای برای بیشتر این هفته بیتحرک باقی ماندهاند.
بر همین اساس قیمت دلار از ابتدای هفته صعود و نزول زیادی را تجربه کرده و نوسانی است. در این میان اما مدیریت بازارساز توانسته قیمت دلار را در محدوده فعلی حمایت و کنترل کند. اما آیا توان بازارساز برای کنترل قیمت دلار کافی است یا اسکناس آمریکایی در روز شنبه ۱۰ آذر ماه ۱۴۰۳ هجوم تازهای را برای ورود به کریدور هفتم کلید خواهد زد؟
معاون پیشین بانک مرکزی درباره چشمانداز تحولات بازار ارز تا پایان سال گفت: «دولت فعلی ایران علامتها و سیگنالهای مثبتی زیادی داده است. با این همه دونالد ترامپ تا چندی دیگر وارد کاخ سفید خواهد شد. همچنین اروپاییها هم هنوز به این سیگنال واکنش چندان مثبتی نداشتند. باید دید با توجه به شکاف احتمالی میان اروپاییان و امریکا در دوره ترامپ، آنها چه اقدامی در زمینه تنظیم رابطه با ایران خواهد کرد. سیگنالهای مثبت پزشکیان زمانی مابه ازای واقعی مییابد که عملی شود. پس تصمیمات طرفهای دیگر هم بسیار تعیین کننده خواهد بود.»
سید علی تصریح کرد: «پس اگر مذاکرات ایران با کشورهای اروپایی نتیجه بخش باشد، تا پایان سال دیگر نباید نوسان چندانی در بازار ارز مشاهده شود. لااقل از محل تنشهای سیاسی و تحریمها انتظار افزایش قیمت دلار را نخواهیم داشت و سطح سیاست زدگی اقتصاد و تاثیرپذیری آن از سیاست کاهش خواهد یافت.»
او درباره نگرانیهایی که پیش از این نسبت به اقدامات دولت چهاردهم ابراز کرده بود، توضیح داد: «دولت فعلی اقدامات منفی نمیکند و در این برهه من معتقدم جهتگیریهای درستی دارد.»
نظر شما