سفیر ج.ا ایران در پکن مطرح کرد:

نمایش توانمندی‌های فناورانه تهران در پکن

سفیر ج. ا ایران در پکن با اشاره به توانمندی‌های فناورانه تهران، خواستار تقویت همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های فناوری و افزایش صادرات کالاها و خدمات ایران‌ساخت به بازار چین شد.

نمایش توانمندی‌های فناورانه تهران در پکن
صفحه اقتصاد -

مراسم افتتاحیه پاویون ملی ج. ا ایران در نمایشگاه بین‌المللی واردات چین (CIIE)  با حضور محمدعلی دهقان دهنوی رئیس سازمان توسعه تجارت ایران، محسن بختیار سفیر ج. ا ایران در پکن، سعید سرکار رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، محمدرضا کاشفی نیشابوری، معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، محمود نجفی‌ عرب، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران، وانگ لی‌پینگ، مدیرکل آسیای وزارت بازرگانی چین، نمایندگان شورای ارتقای تجارت بین‌الملل شانگهای و سایر نهادهای دولت چین، برگزار شد.

 در مراسم افتتاحیه این پاویون محسن بختیار، سفیر ج.ا ایران در پکن بر تمرکز ج. ا ایران به معرفی توانمندی‌های فناورانه و علمی ایران اشاره کرد و گفت: مسئولیت برپایی پاویون ملی ایران به معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت واگذار شد تا ضمن شناساندن چهرهٔ ایران پیشرفته، تلاش شود ارتباط نزدیک‌تری میان دو کشور در این حوزه‌ها شکل گیرد.

وی با تاکید بر نقش ابتکار کمربند و جاده در توسعه همکاری‌های اقتصادی ایران و چین، اظهار کرد: این طرح بستر مناسبی برای همکاری‌های فناورانه دو کشور ایجاد و مسیر را برای ارتقاء کیفیت کالاهای تولیدی، افزایش بهره‌وری و حفاظت از محیط زیست را هموار می‌سازد.

به گفته بختیار؛ همکاری میان دو کشور در این طرح می‌تواند به تسهیل صادرات کالاهای باکیفیت ایرانی به چین کمک کند.

سفیر ج.ا ایران با اشاره به جایگاه ویژهٔ هنر و صنایع دستی ایران در این پاویون ملی، گفت: هدف از این بخش، آشنایی بازدیدکنندگان با ظرفیت‌های صادراتی و تقویت تعاملات فرهنگی میان دو کشور است. سفیر ایران در پکن در پایان اظهاراتش به حضور شرکت‌های معتبر ایرانی فعال در حوزه‌های انرژی، پتروشیمی، معدن، کشاورزی و لبنیات اشاره و گفت: یکی از اهداف اصلی جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه واردات شانگهای، گسترش همکاری میان شرکت‌های ایرانی و چینی در حوزه‌های تجارت، سرمایه‌گذاری و فناوری است.

وی افزود:‌ این شرکت‌ها آمادهٔ گسترش همکاری با شرکت‌های چینی در راستای تأمین منافع دو طرف هستند.

در پایان این مراسم، سرپرست مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری ایران با یک شرکت چینی در خصوص تولید گیاه دارویی با تکنولوژی نانو، یک تفاهمنامه امضا کردند.

گفتنی است نمایشگاه واردات شانگهای چین یکی از بزرگترین و مهم‌ترین نمایشگاه‌های کشور چین و بزرگترین نمایشگاه واردات جهان است که هر ساله شاهد حضور بسیاری از شرکت‌های معتبر بین‌المللی است.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه