آئین امضای تفاهم نامه همکاری میان پلیس راهور فراجا و کانون جهانگردی و اتومبیلرانی برگزار شد
پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا و کانون جهانگردی و اتومبیلرانی تفاهمنامه همکاری در زمینه توسعه فرهنگ رانندگی ایمن، اجرای طرحهای آموزشی و برگزاری رویدادهای اتومبیلرانی و گردشگری امضا کردند.
این تفاهمنامه روز یکشنبه ششم آبان ۱۴۰۳ در آئینی با حضور جمعی از مدیران دو دستگاه در سالن کنفرانس ساختمان مرکزی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، از سوی سردار تیمور حسینی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا و محمدحسین صوفی مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی به امضا رسید.
سردار تیمور حسینی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا در این آئین ضمن قدردانی از فعالیتها و اقدامات موثر کانون جهانگردی و اتومبیلرانی در راستای نهادینه سازی رفتارهای صحیح رانندگی ایمن، اظهار داشت: پلیس راهور متولی حوزهای از امورات کشور است که به طور مستقیم با تک تک افراد از هر قشر و گروهی ارتباط دارد و این ارتباط به شکل پر رنگی با زندگی روزمره همه آمیخته است. لذا، مدیریت چنین حوزهای شرایط سخت و پیچیدهای ایجاد میکند. اگر بخواهیم اقداماتمان بهترین بهرهوری را داشته باشد و به دستاوردهای خوبی برسد باید از تمامی ظرفیتها و سرمایههای اجتماعی کشور استفاده کنیم.
او با اشاره به سابقه همکاری سازنده کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و پلیس راهور فراجا، خاطرنشان کرد: بدون شک دوران طلایی همکاری این دو نهاد در زمان مدیریت محمدحسین صوفی شکل گرفت.
سردار تیمور حسینی اضافه کرد: امیدوارم امضای این تفاهمنامه در آینده بتواند، بستر و شرایط مناسب تری را برای اقدامات مشترکی که نتیجه و بازخورد آن به اصلاح هر چه بیشتر رفتارهای رانندگی کمک میکند، منجر شود.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا به ارائه پیشنهاد طرح رتبهبندی رانندگان به دولت اشاره و تأکید کرد: سالهاست که برای گسترش انضباط و اصلاح و بهبود رفتارهای ترافیکی بر ابزارهای تنبیه و مجازات متمرکز شدهایم و به اقداماتی که میتواند به عنوان مشوق برای کسانی که قائل بر اجرای دقیق قوانین و مقررات هستند بیتوجه بودهایم. موضوعی که در این زمینه در دستور کار پلیس راهور قرار دارد، موضوع رتبه بندی رانندگان است.
او با بیان اینکه این طرح پیش از اجرا نیاز به بررسی و مداقه بیشتری دارد، گفت: بر اساس طرح رتبهبندی رانندگان، افراد بر اساس نوع رفتاری که از خود نشان میدهند شناسایی، رتبهبندی و در ادامه از امتیازات و خدمات ویژه شهروندی بهرهمند می شوند. یکی از دستگاههایی که در زمان شناسایی، رتبه بندی و ارائه خدمات به رانندگان میتواند موثر عمل کند، کانون جهانگردی و اتومبیلرانی است که این موضوع میتواند در آینده به عنوان متمم به این تفاهمنامه الحاق شود.
محمدحسین صوفی مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی نیز در این آئین با بیان اینکه این همکاری و مشارکت برای هر دو نهاد، فواید و دستاوردهای فراوانی در پی خواهد داشت، گفت: از آنجایی که برخی از خدمات اجتماعی و انضباطی پلیس راهور، ایجاد نوعی رفاه، آرامش، آسایش، حذف برخی دغدغهها و کاهش اضطراب در جامعه از طریق توسعه فرهنگ صحیح رانندگی و موارد دیگر بوده و این امور همسو با برخی فعالیتها و اهداف کانون جهانگردی و اتومبیلرانی است، این همکاری بیشتر معنا پیدا می کند.
او افزود: همچنین این همکاری میتواند به توسعه و بهبود خدمات کانون جهانگردی و اتومبیلرانی در حوزههای دیگر از جمله برگزاری رالی تورهای خانوادگی و گردشگری، اجرای طرحهای فرهنگی در زمینه رانندگی ایمن، اجرای طرحهای آموزشی و همکاری در زمینه طرحهای ترافیکی در ایام و مراسم خاص ملی و مذهبی، کمک کند.
تشریک مساعی طرفین در سطح ملی و بین المللی برای ایجاد، حمایت و توسعه مناسبات همکاری مشترک در زمینه برگزاری رویدادهای آموزشی، توسعه ایمنی راهها، فعالیتهای اتومبیلرانی، گردشگری با وسایل نقلیه، صدور اسناد و مدارک بینالمللی رانندگی صادره از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، آموزش رانندگی ایمن و توسعه فرهنگ ترافیک و ارائه خدمات امداد خودرو با بهرهمندی از ظرفیتها و امکانات دو طرف، از مهمترین موضوعات این تفاهمنامه است.
نظر شما