طی یکسال گذشته انجام شد؛
اجرای پروژههای بزرگ وزارت صمت برای عبور از ناترازی انرژی
وزارت صمت در حالی که قاعدتا ماموریت و وظیفهای در حوزه انرژی و آب نداشت، در سال ۱۴۰۲ و دوره تصدی عباس علیآبادی اقدامات جبرانی را در این حوزه در دستور کار خود قرار داد.
وزارت صنعت، معدن و تجارت، در این دوره در بخش زیرساختهای تولید جهت مدیریت ناترازی انرژی با مشارکت شرکتهای بزرگ صنعتی-معدنی به میزان ۸۵۰ هزار میلیارد تومان پروژه تأمین آب و برق سرمایهگذاری صورت گرفته است.
در جهت جبران خشکسالی و کمبود آب، بهرهبرداری از خط اول انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی (استانهای هرمزگان، کرمان و یزد) توسط وزارت صمت آغاز شد و همچنین آغاز خط دوم طرح انتقال آب دریای عمان تا مشهد و اجرای فاز زودهنگام خط لوله زاهدان، طرح انتقال آب به استان اصفهان و اجرای فاز زودهنگام سیرجان تا اصفهان از جمله اقداماتی است که وزارت صمت آن را دنبال کرد.
وزارت صمت همچنین در سال ۱۴۰۲ ظرفیت باز چرخانی آب شهرکها و نواحی صنعتی را با استفاده مجدد از پساب به میزان ۵۸ هزار متر مکعب در روز افزایش داد.
در بخش برق نیز در سال ۱۴۰۲، با راهاندازی نیروگاههای جدید صنایع معدنی ۱۰۴۹ مگاوات به ظرفیت برق کشور افزوده شد، وزارت صمت برای سال ۱۴۰۳ نیز تولید ۸۴۴ مگاوات برق را در برنامه دارد.
وزارت صمت همچنین از طریق ایجاد نیروگاههای خورشیدی با تمهید ۱۱۵ زون خورشیدی و ۴ شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی انرژی خورشیدی (۱۴۴ مگاوات در سال ۱۴۰۲) را پیگیری کرد.
نظر شما