تداوم مسئولیت‌پذیری بانک پاسارگاد در سال ۱۴۰۲

بانک پاسارگاد در پی تداوم و تعالی تفکر سازندۀ خود در عرصه مسئولیت‌های اجتماعی، در سال ۱۴۰۲ نیز با احداث مدارس، کتابخانه‌ها، حمایت از نخبگان، اهدای خون توسط پاسارگادیان و... بر ایفای نقش جهادی و مؤثر به‌منظور آبادی هرچه بیشتر میهن عزیزمان ایران اهتمام ورزید.

تداوم مسئولیت‌پذیری بانک پاسارگاد در سال 1402
صفحه اقتصاد -

بانک پاسارگاد که همواره «مسئولیت‌های اجتماعی» را به‌عنوان نگاهی متعالی به کسب‌و‌کار در نظر می‌گیرد، این تفکر سازنده را توسعه داده و به‌طور مستمر اقدامات ارزشمندی را در حوزه‌های مختلف مسئولیت‌های اجتماعی در دستورکار خود قرار داده است.

در این راستا شکوه بهار۱۴۰۲ نیز تداوم‌بخش مسیر پربرکت یاری‌رسانی برای آبادانی روزافزون ایران عزیز بود و هم‌سو با نیازسنجی‌ها و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، در ماه اردیبهشت و هم‌زمان با هفتۀ بزرگداشت مقام معلم، آیین افتتاح کتابخانه «بینش پاسارگاد» در روستای «اشترمل» و آغاز عملیات احداث دو کتابخانه در روستاهای «کوزره» و «ده‌پیاز» استان همدان نویدبخش سالی پرشور و پربرکت شد. این اقدام در ادامه رویکرد توسعه فرهنگ و دانش در ایران عزیز صورت پذیرفت که بانک پاسارگاد تاکنون ۲۰ کتابخانه در استان‌هایی همچون همدان (۱۱ باب)، اردبیل (۵ باب)، کهگیلویه و بویراحمد (۲ باب)، لرستان (۱ باب) و فارس (۱ باب) احداث کرده است.

با یاری خداوند متعال این توفیق ادامه پیدا کرد تا در ادامۀ این مسیر پرسعادت آیین افتتاح دبیرستان دخترانه پاسارگاد در روستای ارزنۀ استان خراسان رضوی در آخرین روز اردیبهشت‌ماه برگزار شود.

با گذر از فصل بهار و از راه رسیدن تابستان، تنور نقش‌آفرینی در عرصۀ مسئولیت‌های اجتماعی بانک پاسارگاد نیز داغ‌تر شد و در ادامۀ اقدامات سازندۀ خود با هدف توسعۀ فضاهای فرهنگی کشور، سالن جلسات ترکیبی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران را افتتاح کرد.

مقصد بعدی، تلاقی استان گلستان و گلباران آغاز ماه مهر بانک پاسارگاد بود که افتتاح مدرسه ۶ کلاسه روستای بدراق ملا و مدرسۀ «پاسارگاد» را در روستای اسلام‌آباد شهرستان آق‌قلا و همچنین افتتاح مدرسۀ شهید نواب صفوی در روستای باغوکناره را سبب شد.

در ادامۀ گام‌های بلند برای گسترش فضاهای آموزشی کشور، بانک پاسارگاد با اهدای مدرسۀ «میثم» به دانش‌آموزان روستای کناربلوط استان لرستان و اهدای دبیرستان «خیام» به دانش‌آموزان روستای میدان بزرگ شهرستان پلدختر، نوای خوش مسئولیت اجتماعی را در گوش فرزندان عزیز ایران در استان لرستان طنین‌انداز کرد.

در تداوم این روند، فرزندان عزیز کشورمان در روستای ملیحه حاج بدر هویزه به همت بانک پاسارگاد صاحب فضا آموزشی جدیدی شدند و مدرسه «پاسارگاد» به فرزندان عزیز این منطقه اهدا شد.

حمایت از نخبگان کشور گام بعدی امتداد مسیر مسئولیت‌های اجتماعی بود که برای شانزدهمین سال متوالی از نخبگان علمی کشور و نفرات برتر کنکور سراسری تقدیر ویژه به عمل آمد تا امیدبخش و مایۀ دل‌گرمی فرزندان برگزیده این مرزوبوم باشد. این اقدامی است که از سال ۱۳۸۷ آغاز شده و تاکنون ۲۳۷ نفر از نخبگان کنکور سراسری تحت‌حمایت بانک پاسارگاد قرار گرفته‌اند.

بانک پاسارگاد، در حمایت از فعالیت‌های علمی، فرهنگی و هنری نیز پیشرو است. از جمله اقدامات در این حوزه می‌توان به: حمایت از چاپ کتاب‌های نفیسی چون قرآن طباخ، شاهنامه شاه‌طهماسب، تاریخ جامع ایران، کتاب رنج و رنگ و... ، برگزاری چهار دوره جشنوارۀ فیلم کوتاه پاسارگاد، تأسیس دانشگاه خاتم با اهداف و اقدامات متعالی در راستای توسعۀ سیستم آموزش کشور، مرمت و بازسازی موزۀ زنده‌یاد دکتر حسن حبیبی، حمایت از فیلم‌های فاخری مانند: جدایی نادر از سیمین به‌عنوان اولین فیلم برنده جایزۀ اسکار سینمای ایران، حمایت از فیلم‌های سینمایی طبقۀ حساس، بهمن، ملبورن، مرگ ماهی، ساعت صفر و یک قناری یک کلاغ به‌عنوان بخشی از این فعالیت‌ها اشاره کرد.

اقدامات بانک پاسارگاد فقط به این حوزه‌ها محدود نمی‌شود و این بانک در طول فعالیت خود، اقدامات حمایتی ارزشمندی از ورزش کشور نیز انجام داده‎ است که عبارت‌اند از: حمایت از ورزش کشتی به‌عنوان ورزش ملی کشور، حمایت از تیم ملی کوه‌نوردی، اهدای جوایز به قهرمانان مدال‌آور در بازی‌های آسیایی اینچئون کره جنوبی و المپیک، حمایت از دانش‌آموزان تیم فوتسال دانش‌آموزی لرستان، حمایت از فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی ایران و... .

چشم‌انداز وسیع بانک پاسارگاد حتی کمک به توسعۀ سلامت و بهداشت جامعه را نیز موردتوجه قرار داده است، برنامه احداث ۷ شهرک سلامت با ظرفیت ۷۰۰۰ تخت بیمارستانی به‎‌همراه امکانات جانبی و همچنین مجموعۀ دانشگاه علوم پزشکی در بالاترین سطح استانداردهای بین‌المللی در ۶ شهر، حمایت از انجمن‌های بیماری‌های خاص مانند انجمن اتیسم و... ، ساخت یک مرکز بهداشتی درمانی در روستای جوشین از توابع شهرستان ورزقان و حمایت از کادر درمان و مردم در زمان شیوع ویروس کرونا با ایجاد امکان ویزیت مجازی بیماران از طریق دستگاه تله‌ مدیسین (Telemedicine) در پایگاه‌ تشخیص سیار شهرستان قم، اهدا کیت‌های تشخیص بیماری کووید ۱۹ به ستاد مقابله با بیماری کرونای استان تهران و همچنین اهدای تعداد ۳۵۰هزار ماسک ۹۵N و ۱۰هزار واحد لباس مخصوص بیماران کرونایی به بیمارستان‌های علوم پزشکی سراسر کشور، تنها بخشی از این تفکر سازنده است.

توجه به این‌گونه رسالت‌ها در بانک پاسارگاد منجر به تقویت فرهنگی شده است که به خون پاسارگادیان پیوند خورده است تا در سال ۱۴۰۲ نیز به‌رسم هرساله با حضوری پرشور، خون خود را به‌منظور تقویت سطح ذخایر خونی کشور و بهره‌مندی بیماران نیازمند به‌صورت داوطلبانه اهدا کنند.

نهادینه‌شدن چنین فرهنگ غنی و ارزشمندی منجر به انجام آثار ماندگاری شده و راهی پررهرو و تلاشی مستمر را ایجاد کرده است. اقدامات خالصانه و خاشعانۀ این بانک در سال جاری نیز مزید بر علت شد تا مدیرعامل فرهیختۀ آن به‌عنوان خیر نمونۀ کشوری معرفی شود و بنیان‌گذار راهی پر از خیر و برکت باشد.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه

آخرین اخبار