وزیر صمت: کشور باید با تمام توان به سمت صنعتی شدن حرکت کند

وزیر صمت در ادامه سفر استانی به فارس، در نشست با فعالان اقتصادی شهرستان‌های سروستان، کوار و خرامه حضور یافت و گفت: برای کشور راهی باقی نمانده جز اینکه با تمام قوا به سمت صنعتی شدن حرکت کند.

وزیر صمت: کشور باید با تمام توان به سمت صنعتی شدن حرکت کند
صفحه اقتصاد -

به گزارش فارس، وزیر صمت در ادامه سفر استانی به فارس در نشست با فعالان اقتصادی شهرستان های سروستان، کوار و خرامه حضور یافت.

در این نشست که در فرمانداری شهرستان خرامه برگزار شد، وزیر صنعت، معدن و تجارت کشور، شنونده صحبت ها و مشکلات فعالان اقتصادی و برخی از مسئولان استانی و همینطور ائمه جمعه شهرستان های سروستان، کوار و خرامه بود.

بحث کمبود آب به خصوص در شهرستان خرامه یکی از بزرگترین دغدغه های مطرح شده در این جلسه بود و برخی از صنعتگران نیز به بیان مشکلات خود در زمینه تولید پرداختند.

علی آبادی در این نشست با بیان اینکه دستاوردهای زیادی داریم اما هر چه دستاوردها زیادتر شود، مشکلات هم ببشتر می شود، گفت: ما در صنعت فولاد بیش از سی ملیون تن فولاد در سال تولید می کنیم و رتبه دهم دنیا را داریم. در صنعت مس ۳٠٠ هزارتن در سال تولید می کنیم که برای رسیدن به یک میلیون تن برنامه داریم. اما هر چه جلو می رویم می بینیم مسایل بزرگتری پیش رو داریم و طبیعی هم هست. در همه جای دنیا هم مشکلات خاص هر کشور وجود دارد. اما یک سری مشکلات برای ما بوجود امده که قبلا نبوده.

وزیر صمت ادامه داد: مثلا منطقه خرامه قبلا وضعیت آب خیلی خوبی داشته اما مشکلاتی که بشر به وجود آورده، باعث بحران در این زمینه شده است. فقط هم مربوط به کشور ما یا یک منطقه خاص نیست. حتی ممکن است برخی دستکاری های بشر در کشوری دیگر، دامن کشور ما را بگیرد.

علی آبادی افزود: در مورد مساله آب، طرح های بزرگی در کشور در دست اجراست و ما هم می خواهیم آنها را تکمیل کنیم، اما در موضوع آب اولین کار، تغییر ذهنیت همه ماست. تغییر ذهنیت، بیشترین مزیت را خواهد داشت. ما در بازچرخانی آب مدتی است به فکر افتاده ایم و کارهایی انجام شده. بحث پساب هم مساله ایست که در بعضی نقاط در حال انجام است اما این کار هم باید اصولی انجام شود تا مشکل برای نقاط دیگر به وجود نیاید.

وی افزود: در موضوع برق، امروز کشور بیش از ۹۲ هزار مگاوات نیروگاه ساخته که نسبت به ۷ هزار مگاوات قبل از انقلاب، پیشرفت چشمگیری است. به طور کلی باید به سمت صنایع «کم انرژی بر» برویم و به سمت راههای مناسبت تر تامین انرژی. بنظر می رسد همه راههایی که تا کنون استفاده کرده ایم، لزوما عالمانه نبوده و کارایی لازم را نداشته است.

علی آبادی در خصوص طرح انتقال آب از شیراز به خرامه نیز گفت: ما این طرح را بررسی خواهیم کرد، منوط به اینکه حل مشکل یک منطقه برای منطقه دیگر مشکل ایجاد نکند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان گفت: تلاش شبانه روزی در وزارت صمت برای حل مشکلات مردم است و با توجه به نیت خالصی که در همه مدیران و کارکنانی که می بینیم، انشالله به نتایج مطلوبی دست خواهیم یافت. من شنونده خوبی هستم و اگر راه حل هایی که ارایه می شود، در کمیته بررسی ما تایید شود، حتما به آن عمل خواهد شد. باید بگویم برای کشور راهی باقی نمانده جز اینکه با تمام قوا به سمت صنعتی شدن حرکت کند. ما در وزارت صمت به دنبال ساخت یک زیست بوم دانش بنیان درون زا و برون گرا هستیم.

گفتنی است، وزیر صنعت، معدن و تجارت برای بازدید و افتتاح چندین پروژه تولیدی وارد استان فارس شده است و رضا محتشمی پور معاون معادن و فراوری مواد وزارت صمت و فرشاد مقیمی سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران و همچنین عبدالعلی رحیمی مظفری نماینده مردم شریف شهرستان های سروستان، خرامه و کوار در مجلس شورای اسلامی در این سفر وزیر صمت را همراهی می کنند.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه