اروند میتواند به یک قطب گردشگری تبدیل شود
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقصادی کشور، گفت: منطقه آزاد اروند میتواند در زمینههای توریسم علمی، سلامت و جنگ بهعنوان یک قطب معرفی شود.
دکتر «غلامرضا خلیلینیا» معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقصادی کشور، پیرامون بازدید از زیرساختهای این حیطه در منطقه آزاد اروند، بیان کرد: ظرفیت پذیرش گردشگر در منطفه بسیار بالا است و ضمن حفظ این پیشینه باید در راستای ارتقای آن گام برداریم.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد اروند، وی با اشاره به ظرفیت هتلهای منطقه، گفت: قطعاً ابن ظرفیت نسبت به گذشته افول یافته، بنابراین در سایر زیرساختها نیر چنین وضعیتی وجود دارد چرا که در بسیاری از حوزهها، نفت دیگر مثل گذشته خدمات دهی ندارد.
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقصادی کشور، با بیان اینکه سازمان منطقه آزاد اروند از بدو ایجاد، متولی حیطه گردشگری در منطقه شد، تصریح کرد: کارهایی همچون توسعه مینوشهر را میتوان در راستای ارتقای شاخصهای گردشگری منطقه دنبال کرد و بهعنوان جزیره گردشگری منطقه به ثبت رساند.
خلیلینیا با اشاره به اینکه این منطقه در شش ماهه دوم سال پذیرای میهمانان درون استانی است، گفت: باید بتوان جاذبههای منطقه را در قالب جشنوارههای خرید، کلوپ های ماهیگیری،تفریحات آبی و .. فعال کنیم.
وی با تاکید بر توجه به ایجاد زیرساختهای گردشگری مخصوص بانوان، عنوان کرد: در این حیطه نباید از موضوعاتی همچون ساحلسازی و پارک برای بانوان غافل شد.
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقصادی کشور، یادآور شد: گردشگری جنگ یکی از مهمترین موضوعات در حیطه گردشگری است و آبادان و خرمشهر بهعنوان نوک پیشانی کشور در جنگ هشت ساله تحمیلی، سالانه با ۲.۵ میلیون گردشگر مواجه هستند که باید از این ظرفیت عظیم راهیان نور استفاده شود. به دنبال آن باید باغ موزههای منطقه را احیا و ارتقا بخشید.
خلیلینیا، با اشاره به گردشگری سلامت در منطقه آزاد اروند،خاطرنشان کرد: اروند با وجود هفت بیمارستان ظرفیت بسیار بالایی برای احیای گردشگری سلامت دارد که باید در این حوزه کار بیشتری صورت پذیرد تا بتواند از کشور مجاور پذیرای جویندگان خدمات درمانی باشد.
وی به راهاندازی توریسم علمی در منطقه اشاره کرد و یادآور شد: منطقه آزاد اروند با دارا بودن بیش از ۱۲ دانشگاه، میتواند فرصت خوبی برای توسعه توریسم علمی باشد. بنابراین طرحی در دستور کار است که میزان پذیرش دانشجو در این منطقه را به ۲ هزار نفر در سال میرساند.
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقصادی کشور، اظهار کرد: منطقه آزاد اروند میتواند در زمینههای توریسم علمی، سلامت و جنگ بهعنوان یک قطب معرفی شود.
نظر شما