صفحه اقتصاد بررسی می کند:

سعید غضنفری مدیر عامل سازمان بهشت زهرا (س) کیست؟

توضیحاتی درباره سوابق و مسئولیت های سعید غضنفری مدیر عامل سازمان بهشت زهرا (س) شهر تهران در صفحه اقتصاد منتشر شد!

سعید غضنفری مدیر عامل سازمان بهشت زهرا (س) کیست؟

در این مطلب از صفحه اقتصاد ، توضیحاتی درباره سوابق و مسئولیت های سعید غضنفری مدیر عامل سازمان بهشت زهرا (س) خواهیم داشت! با ما همراه باشید. علیرضا زاکانی ، شهردار تهران در حکمی سعید غضنفری را به سمت مدیر عاملی بهشت زهرا (س) منصوب کرد.

لازم به بیان است پیش از این، سعید خال مسئولیت مدیریت سازمان بهشت زهرا (س) را برعهده داشته است (از سال 1396 شمسی تا کنون).

درباره سعید غضنفری (متولد سال ۱۳۵۹ شمسی) بد نیست بدانید وی دانش آموخته رشته مدیریت اجرایی (MBA) از دانشگاه تهران می باشد. از جمله سوابق حرفه ای و کاری وی می‌ توان به قائم مقامی ستاد مدیریت محلات شهر تهران، دبیری شورای عالی فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تهران، دبیری ستاد فرهنگی اربعین ایران و عراق و همچنین مدیرعاملی بنیاد فرهنگی دعبل خُزاعی (به عنوان مرکز جامع ارائه ی خدمات (حمایت مادی و معنوی) علمی، فرهنگی و آموزشی به هیئات، تشکل های دینی و ستایشگران اهل بیت (ع)) اشاره کرد. لازم به بیان است سهامداران (موسسین اولیه موسسه) دعبل خُزاعی در هنگام ثبت، معتمدین سازمان تبلیغات اسلامی بودند. پس از تاسیس، 100 درصد سهام این موسسه به سازمان تبلیغات اسلامی واگذار شد.

در انتها درباره سازمان بهشت زهرا (س) تهران بد نیست بدانید اولين تلاش ها براي طراحی، اجرا و احداث گورستانی به نام بهشت زهرا (سلام الله عليها) با هدف پايان دادن به موضوع تعدد گورستان ها در سطح شهر تهران در سال 1345 شمسی انجام شد! در اين تصميم گيري ها كه با حضور شهردار وقت تهران انجام گرفت، قطعه زمينی در مسير تهران-قم به مساحت 314 هكتار به اين موضوع اختصاص يافت…

بهشت زهرا (سلام الله عليها) در سال 1349 شمسی آماده شد، ولی در ابتدا به علت وجود گورستان های متعدد فعال در محله های تهران با عدم اقبال عمومی جهت دفن اموات مواجه گردید و سرانجام با دفن اولين متوفی بنام مرحوم محمدتقی خيال در قطعه 1 رديف 1 شماره 1 كه به خانواده ای ارتشی متعلق بود، به صورت رسمی مورد بهره برداری قرار گرفت. بخش توسعه شماره 1 كه در سال 1376 شمسی آغاز شد نيز در سال 1387 شمسی روزهای پايانی خود را گذراند و مديران سازمان با تلاش فراوان توانستند زمين های خريداري شده در قسمت شرقی به وسعت 160 هكتار را به عنوان بخش توسعه شماره 2 در نظر گیرند و از ابتدای مرداد ماه سال 1388 شمسی امر دفن روزانه شهر تهران در اين قسمت آغاز شد.

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار مرتبط سایر رسانه‌ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت صفحه اقتصاد هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت صفحه اقتصاد هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد