واقعیت پشت صفحه 'استاد زرتشتی اخراج شده' در فضای مجازی: فردی که ایرانی نیست!

در حالی که یک صفحه با عنوان "استاد زرتشتی اخراج شده از دانشگاه علامه" در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفته، تحقیقات نشان می‌دهد که فرد مدیریت‌کننده این صفحه، هیچ ارتباطی با ایران ندارد. این اطلاعات جدید، سوالات زیادی درباره انگیزه‌ها و هویت این فرد ایجاد کرده است. جزئیات بیشتر را در ادامه بخوانید.

واقعیت پشت صفحه 'استاد زرتشتی اخراج شده' در فضای مجازی: فردی که ایرانی نیست!
صفحه اقتصاد -
به تازگی پیجی در فضای مجازی که گرداننده آن ادعا دارد «زرتشتی» است و به دلیل فعالیتش در آبان ۹۸ از دانشگاه اخراج شده، مشغول انتشار پست‌هایی در حمایت از حکومت پهلوی است.این استاد تاریخ مدعی است که پس از اخراجش از دانشگاه تصادف کرده و شوهرش نیز به دلیل قطع نخاع شدن از او طلاق گرفته است.
 
اغلب پست‌هایی که او منتشر می‌کند همراه است با همدردی مخاطبان و حتی توهین به مسوولان جمهوری اسلامی به دلیل اخراج وی از دانشگاه.
اما واقعیت این است که اصلاً این فرد ایرانی نیست و تصویر متعلق به سوفیا باتلر ورزشکار انگلیسی است که در سال ۲۰۱۷ دچار حادثه شده است.تصاویری که این پیج ضدانقلاب از آن استفاده می‌کند در پیج باتلر و رسانه‌های اروپایی در همان زمان منتشر شده است.
 
در واقع مخاطبان این صفحه دچار خطای شناختی «سوگیری تایید» هستند، به این معنا که مخاطبان، اخباری که تصورات قبلی خودشان را تایید کنند، بدون هیچ تحقیق و بررسی می‌پذیرند. در این مورد هم مخاطبانی که تصور می‌کنند مسوولان واقعیات دوره پهلوی را به آن‌ها نگفتند و اساتید دانشگاه‌ها را بی دلیل اخراج می‌کنند، به راحتی این دروغ را باور کردند.

 

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه