زندگینامه کامل غلامعلی سلیمانی بنیانگذار هلدینگ سولیکو و شرکت کاله

توضیحاتی درباره زندگینامه و فعالیت های غلامعلی سلیمانی بنیانگذار هلدینگ سولیکو و شرکت کاله در صفحه اقتصاد منتشر شد!

زندگینامه کامل غلامعلی سلیمانی بنیانگذار هلدینگ سولیکو و شرکت کاله

در این مطلب از صفحه اقتصاد ، توضیحاتی درباره زندگینامه و فعالیت های غلامعلی سلیمانی بنیانگذار هلدینگ سولیکو و شرکت کاله خواهیم داشت! با ما همراه باشید. غلامعلی سلیمانی ، بنیانگذار هلدینگ سولیکو متولد ۲۵ خرداد ماه سال ۱۳۲۵ شمسی در شهر آمل در استان مازندران (فرزند یک وکیل دادگستری و یک خانوم خانه دار) می باشد.

غلامعلی سلیمانی فارغ التحصیل کارشناسی رشته ریاضی از دانشکده علوم ریاضی دانشگاه شهید بهشتی در سال ۱۳۵۰ شمسی می باشد. جالب است بدانید او از همان دوران دانشجویی، برای تامین هزینه تحصیل خود، مشغول به تلاش و کوشش بود؛ یک روز به دانشسرا می‌ رفت و درس می‌ داد و بقیه روزها هم به تدریس خصوصی مشغول بود.

غلامعلی سلیمانی در سال ۱۳۵۲ شمسی وارد حرفه فروش لوازم‌ یدکی خودرو در بازارچه سعدی شد! بد نیست بدانید غلامعلی سلیمانی در سال های ۱۳۵۰ شمسی تا ۱۳۵۷ شمسی، دو شرکت تاسیس کرد؛ یک شرکت پروفورم و شرکت دیگر نیز به نام مارکتینگ سرویس.اند.ریسرچ (MSR) (در همکاری با یک آمریکایی و یک هندی).

غلامعلی سلیمانی در سال ۱۳۵۶ شمسی و در مکان فعلی شرکت کاله، کار خود را با توزیع شیر آغاز کرد! سپس فعالیت خود را با پخش سوسیس و کالباس در همکاری با شرکت کالباس سازی گیلان گسترش داد. وی بعدها با شرکت فرآورده های گوشتی و کنسرو میکائیلیان وارد همکاری شد. در همین حین بود که وی در مغازه‌ ای به تولید همبرگر مشغول شد. وی در این باره می گوید:

" بعد از مدتی توانستم تولید همبرگر را هم در کارخانه راه بیندازم! دو دستگاه همبرگرزن را از یکی از دوستانم که نیازی به آن نداشت، خریدم؛ یک چرخ گوشت هم خریداری کردم. سپس با دیگر فعالان این حرفه، مشورت هایی را انجام دادم و شروع به کار کرد. در روز اول توانستم ۱۱۷ همبرگر بزنم! بدین ترتیب توانستم در شهر شیراز به تولید انبوه همبرگر دست پیدا کنم.

من، صنعت، بازار، ماشین آلات و نیروی انسانی را به خوبی می شناختم! من صنعت غذایی را به دلیل بازگشت سرمایه ی آن انتخاب کردم و گوشت را نیز از بین دیگر مواد غذایی برگزیدم چون از همه پر سودتر بود. "

بعد از فوت میکائیلیان، همسر او به سراغ غلامعلی سلیمانی آمد و از وی دعوت به همکاری کرد. بد نیست بدانید اولين کارگاه و فروشگاه توليد سوسيس و کالباس ميکائيليان (تهیه و فروش انواع گوشت های عمل آوری شده، سوسیس و ژامبون) در سال ۱۳۱۰ شمسی در خيابان قوام السلطنه (جمهوری - ميرزا کوچک خان فعلی) شهر تهران آغاز به کار نمود. فروشگاه مرکزی ميکائيليان از سال ۱۳۱۰ شمسی تاکنون در محل فوق مشغول به فعاليت می باشد!

ماجرای راه اندازی شرکت دمس

غلامعلی سلیمانی بعد مدتی همکاری با شرکت فرآورده های گوشتی و کنسرو میکائیلیان، شرکت خود را به نام دمس در شهر شیراز بنیان نهاد.

در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی ایران، وزیر وقت وزارت صنایع و معادن از غلامعلی سلیمانی خواست تا برای حل اختلاف وزارتخانه و شیلات ایران به جنوب کشور برود و محصولات دریایی را تولید کند. او نیز به بوشهر و چند شهر دیگر رفت تا مشکلات پیش‌ آمده را از میان بردارد.

غلامعلی سلیمانی در این مدت در شهرهای تهران و آمل مشغول به صادرات روده طبیعی و پوست شد و کارخانه تولیدی دیگری در شهر کرمانشاه پایه گذاری کرد. غلامعلی سلیمانی در سفر جنوب بود متوجه حجم بالای ماهی دور ریخته شده در کارخانه‌ ها شد و برای این موضوع هم راه‌ حلی پیدا کرد! او در شهر تهران، یکی از کارخانه‌ های خود را مجهز به دستگاه جداسازی گوشت از استخوان نمود تا با استفاده از آن استخوان‌ های ماهی را از گوشت جدا کند…

غلامعلی سلیمانی و تولد برند کاله

غلامعلی سلیمانی در سال ۱۳۶۹ شمسی برای دیدار یکی از دوستان خود به شهر آمل رفت و بعد از صحبت های زیاد وی را متقاعد کرد تا شیر را از خانه ها جمع آوری کنند و از شیر ماست تولید کنند! جالب است بدانید این تصمیم به عنوان سنگ بنای راه اندازی کارخانه کاله شناخته می شود! وی در این باره می گوید:

" توزیع لبنیات در ایران مرسوم نبود! ولی ما موفق به انجام این کار شدیم و با استقبال گسترده ای نیز مواجه شدیم. در آن زمان ما کاله را تنها با ۴ لیتر شیر راه اندازی کردیم؛ اما حالا با حجمی در حدود ۴۰۰ تن شیر و ۱۰ تن پنیر، روز به روز در حال گسترش و پیشرفت کار خود هستیم. "

غلامعلی سلیمانی در سال ۱۳۷۰ شمسی، شرکت لبنی کاله را به عنوان یکی از شرکت‌ های زیرمجموعه گروه سولیکو تاسیس نمود! لازم به بیان است فعالیت این کارخانه با ماشین آلات دسته دوم آغاز شد.

غلامعلی سلیمانی در حال حاضر صاحب ۴۰ شرکت و ۲۰ کارخانه می باشد. وی به عنوان تنها ایرانی شناخته می شود که توانسته است با شرکت‌ های بزرگ غذایی و صنعتی جهان از جمله نستله، دنون، کمپینا، بل، هکلند و ایمی همکاری های دوجانبه ای داشته باشد!

داستان شنیدنی تولید ماست خامه ای

از جمله محصولات بسیار پر مشتری برند کاله، ماست خامه ای می باشد! غلامعلی سلیمانی درباره ماجرای تولید این ماست می گوید: " روزی در شرکت، در حالی که مشغول خوردن ماست بودم، خامه ای روی میز توجهم را به خود جلب کرد و ایده ای به ذهنم رسید! خامه و ماست را با یکدیگر مخلوط کردم و دیدم چه خوشمزه از آب در می آید! سپس این موضوع را با مدیر تولید در میان گذاشتم و گفتم باید به سمت تولید ماست خامه ای حرکت کنیم…

من نوآوری را دوست دارم! "

جوایز و افتخارات غلامعلی سلیمانی

غلامعلی سلیمانی تاکنون جوایز گوناگونی را به خود اختصاص داده است! او در سال 1393 شمسی، نشان عالی مدیر شایسته ملی از اجلاس مدیر شایسته ملی را دریافت کرد و در سال 1394 شمسی نیز به عنوان کارفرمای نمونه کشوری استان مازندران شناخته شد.

او در سال ۱۳۹۵ شمسی، نشان عالی مدیر شایسته ملی و مدال افتخار ملی صادرات برای برند کاله را از حسن روحانی، رئیس‌ جمهور وقت ایران دریافت کرد. وی در همین سال موفق به دریافت تندیس کارآفرین برتر چهارمین جشنواره رهبران کارآفرین دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران شد.

غلامعلی سلیمانی در سال ۲۰۱۵ میلادی به عنوان نخبه اقتصادی در جهان اسلام و یکی از افراد تاثیرگذار در حوزه اقتصاد از سوی مرکز تجارت بین‌ الملل سازمان همکاری‌ های اسلامی در کشور مالزی شناخته شد! وی در همین سال موفق به دریافت نشان Citizen X از رویداد تداکس تهران شد.

او در سال ۱۳۹۶ شمسی، تندیس و نشان امین الضرب را از اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران دریافت کرد.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه