تورم مواد غذایی به دلیل افزایش تولید و مدیریت عرضه به کمترین رقم در ۴ سال اخیر رسید

بر اساس گزارش مرکز آمار ایران در اردیبهشت امسال متوسط افزایش قیمت مواد غذایی نسبت به اردیبهشت سال گذشته (تورم نقطه به نقطه) به ۲۲.۷ درصد رسید که تقریبا در ۴ سال اخیر کمترین رقم است.

تورم مواد غذایی به دلیل افزایش تولید و مدیریت عرضه به کمترین رقم در ۴ سال اخیر رسید
صفحه اقتصاد -

 این موفقیت به دلیل افزایش تولید و مدیریت عرضه بوده ، به عنوان مثال نه تنها نیاز بازار در گروه پروتئین مرغ و تخم مرغ کاملا تأمین شده که جمهوری اسلامی ایران اکنون  روزانه بالغ بر ۱۰۰۰ تن صادر کننده این محصولات است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهادکشاورزی؛ برپایه این گزارش، سال گذشته تولید گندم نیز به رقم  ۱۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تن رسید که بیش از ۴ میلیون تن بیشتر از سال ۱۴۰۱ بود و این افزایش تولید در سال جاری نیز  محقق خواهد شد.

همچنین در سال گذشته بیش از یک میلیارد دلار محصولات کشاورزی صادر شد و با کاهش یک میلیارد دلاری واردات، تراز تجاری این بخش بیش از ۲میلیارد دلار بهبود یافته که یقینا  باعث رشد اقتصادی بخش کشاورزی در سطح ملی شده است.

برپایه ارزیابی ها ،  توزیع موثر و مفید نهاده‌ها ، ترویج و آموزش بهره برداران  ،برنامه‌ریزی قابل رصد و پیگیری در حوزه کشاورزی حاکم و سبب کاهش تورم در بخش تولید مواد غذایی شده است.

با توجه به سیاست رسمی دولت سیزدهم مبنی بر اقتصاد مردم‌پایه که از سوی شهید آیت الله رئیسی ابلاغ شده بود، نقش وزارت جهادکشاورزی  نیز حمایتی، پشتیبانی کارها و رفع موانع از تولید بوده که سبب افزایش چشمگیر تولید مواد غذایی شده است.

از سوی دیگر بر اساس وزن‌های سبد کالا و خدمات مصرفی خانوار ، نزدیک به ۷۱ درصد از کالا و خدمات مصرفی مردم معاف از مالیات بر ارزش افزوده هستند.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه