اسامی بازیگران سریال سرزمین مادری + بیوگرافی بازیگران سریال سرزمین مادری هر سه فصل
در این مطلب از صفحه اقتصاد با اسامی بازیگران و بیوگرافی بازیگران سریال سرزمین مادری آشنا خواهیم شد.
مجموعه سرزمین کهن با نام جدید سرزمین مادری در سه فصل تهیه شده است که در آن به بررسی تاریخ سیاسی، اجتماعی ایران از سال ۱۳۲۰ تا پیروزی انقلاب اسلامی ۱۳۵۷ پرداخته شده است، در ادامه این مطلب با اسامی بازیگران سریال سرزمین مادری در هر سه فصل به همراه بیوگرافی آنها آشنا خواهیم شد.
اسامی بازیگران سریال سرزمین مادری
بازیگران فصل اول سرزمین مادری:
علی شادمان
حسین محجوب
بیتا فرهی
فرشته صدرعرفایی
جعفر دهقان
فرهاد قائمیان
هنگامه قاضیانی
محسن تنابنده
پژمان بازغی
میترا حجار
امیرحسین آرمان
مریم شیرازی
آشا محرابی
امیر آقایی
الهام حمیدی
ثریا قاسمی
پرویز پورحسینی
علیرضا خمسه
بازیگران فصل دوم سریال سرزمین مادری:
شهاب حسینی
نیکی کریمی
محمدرضا فروتن
حسین محجوب
محسن تنابنده
جواد عزتی
حسن پورشیرازی
فرشته صدرعرفایی
لیلا زارع
آشا محرابی
شبنم قلیخانی
جعفر دهقان
بهرام ابراهیمی
مهرداد ضیایی
فرهاد قائمیان
پژمان بازغی
سعید نیکپور
پریوش نظریه
مهدی فقیه
حسین محباهری
رضا بنفشهخواه
عزتالله رمضانیفر
شهرام قائدی
صالح میرزاآقایی
رسول نقوی
روحالله حقگوی لسان
فصل سوم سریال سرزمین مادری:
آرش مجیدی
حسین محجوب
نیکی کریمی
گلچهره سجادیه
سعید راد
پریوش نظریه
بابک حمیدیان
لیلا زارع
آشا محرابی
حسن پورشیرازی
سعید نیکپور
سید مهرداد ضیایی
مهرداد ضیایی
شهرام قائدی
کوروش سلیمانی
سیاوش چراغیپور
صالح میرزاآقایی
حسین مهری
مهران رجبی
ژیلا شاهی
لیلا برخورداری
خاطره حاتمی
رامین سیاردشتی
علیرضا جلیلی
محمد عسگری
رسول نقوی
مجید سعیدی
بیوگرافی بازیگران سریال سرزمین مادری
علی شادمان در نقش کودکی رهی بهادری (اردکانی)
علی شادمان بازیگر سینما و تلویزیون متولد ۴ آذر ۱۳۷۵ در ایلام است. او از ۱۰ سالگی جلوی دوربین رفته و تاکنون در فیلمها و سریالهای زیادی ایفای نقش کرده است. علی شادمان فرزند اول خانواده است. پدرش مسعود شادمان دکترای تاریخ و استاد دانشگاه و مادرش بتول رشنوادی معلم علوم است. او یک خواهر کوچکتر به نام آرینا دارد.
علی شادمان اولین بار در ۹ سالگی در فیلم «میم مثل مادر» به کارگردانی رسول ملاقلیپور بازی کرد. او در این فیلم نقش پسری را بازی میکرد که در دوران جنگ ایران و عراق به همراه مادرش زندگی میکند. شادمان برای بازی در این فیلم برنده جایزه بهترین بازیگر کودک از جشنواره فیلم کودک و نوجوان شد.
شادمان در ۱۵ سالگی به دلیل دوران بلوغ تصمیم گرفت بازی نکند. او دو سال کاری انجام نداد و سرانجام با فیلم «رویای سینما» در سال ۱۳۹۰ دوباره به بازیگری بازگشت.علی شادمان در ۱۳ تا ۱۵ سالگی در سریال «سرزمین کهن» به کارگردانی محمدرضا ورزی بازی میکرد. او در این سریال نقش دو شخصیت را بازی میکرد که یکی از آنها دوران بلوغ را میگذراند. شادمان برای اینکه بتواند این نقش را به خوبی بازی کند، مجبور شد تا مدتی داروهای هورمونی برای تاخیر در بلوغش استفاده کند.شادمان در سال ۱۴۰۱ با سریال «یاغی» از پلتفرم فیلیمو و در نقش «جاوید» کنار پارسا پیروزفر و طناز طباطبایی بسیار مورد توجه قرار گرفت.
شهاب حسینی در نقش جوانی رهی بهادری (اردکانی)
سید شهابالدین حسینی تنکابنی در سال ۱۳۵۲ در تهران متولد شد؛ وی نخستین فرزند خانواده بود و دارای یک برادر و دو خواهر است.
حسینی در رشته روانشناسی دانشگاه تهران تحصیلات دانشگاهی خود را آغاز کرد، اما قصد مهاجرت به کانادا باعث ناتمام ماندن تحصیلاتش شد. در سال ۱۳۷۴ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و دو فرزند به نامهای سیدمحمدامین و سیدامیرعلی دارد. کار حسینی در حوزه هنر با تئاتر دانشجویی و گویندگی در رادیو آغاز شد.
وی برای بازی در فیلم “شمعی در باد” و “رستگاری در هشت و بیست دقیقه” نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد در جشنوارهٔ فیلم فجر شد. در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم “سوپر استار” جایزهٔ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنوارهٔ فیلم فجر را دریافت کرد.
آرش مجیدی در نقش میانسالی رهی بهادری (اردکانی)
آرش مجیدی فارغ التحصیل رشته ادبیات نمایشی در مقطع لیسانس است. آرش مجیدی کار بازیگری را از صحنه های تئاتر آغاز کرد، وارد تلویزیون شد و پس از آن روی پرده های سینما هم دیده شد. کارش را در شیراز و با تئاتر آغاز کرد و توانست به مقام اول بازیگری استان فارس برسد. او فعالیت هنری خود را از تئاتر آغاز کرد و در استان رتبه اول تئاتر را به دست آورد. مجیدی با سریال رستگاران سال ۸۷ در نقش یک پلیس چهره شد و همچنین با ایفای نقش در سریال زیر هشت در سال ۸۹ ساخته سیروس مقدم نشان داد که از استعداد بالایی برخوردار است.
رش مجیدی با میلیشیا مهدی نژاد ازدواح کرده آنها یک دختر بنام میشا دارند.
محسن تنابنده در نقش مرتضی شوهر طاهره
محسن تنابنده در تاریخ ۲۶ فروردین ۱۳۵۴ در تهران به دنیا آمد. او سه برادر و سه خواهر دارد. محسن تنابنده بازیگری را با بازی در تئاتر شروع کرد.
محسن تنابنده در سال ۱۳۸۸ برای بازی در فیلمهای “سنگ اول” و “هفت دقیقه تا پاییز” و در سال ۱۳۹۵ برای بازی در فیلم “فراری” جایزهٔ بهترین بازیگر نقش اول مرد را در جشنوارهٔ فیلم فجر دریافت کرد.
بازی او در سریال “پایتخت” در نقش نقی معمولی به خوبی در ذهن مردم به یاد مانده است. همچنین، در سریال “شاهگوش” با گریمهای متفاوت در سه نقش ظاهر شد و در سریال “ابله” نیز نقش یک پیرزن را بازی کرد. او در فیلم “محمدرسولالله”، نقش ساموئل یهودی را بازی کرد و بیشتر دیالوگها را به زبان عبری اجرا میکرد.
آشا محرابی در نقش طاهره زن مرتضی، دختر اوس حسین
آشا محرابی، از بازیگران سرزمین مادری، در تاریخ ۳۱ مرداد ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی فرزند اسماعیل محرابی، بازیگر سینما و تلویزیون است. او دارای مدرک کارشناسی در رشته مترجمی زبان انگلیسی و کارشناسی ارشد در رشتهٔ روابط بینالملل از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران است.
در طول تحصیلات دانشگاهی، او به کانون هنری حمید سمندریان رفت و فارغالتحصیل بازیگری و کارگردانی از آنجا شد. او همچنین دورهٔ فیلمنامهنویسی را در کلاسهای ناصر تقوایی در آموزشگاه کارنامه گذراند و فیلمسازی را نیز در کانادا آموخت.
او در نمایشهای مختلفی از جمله “خسیس”، “خانهٔ برنارد آلبا”، “سه خواهر”، “زیرگذر سقاخانه” و “اتوبان” نقشهای متنوعی را ایفا کرد و درحالحاضر عضو انجمن بازیگران و کارگردانان خانهٔ تئاتر ایران است.
نیکی کریمی در نقش بزرگسالی شاپرک ؛ بازیگر سرزمین مادری
نیکی کریمی، بازیگر و فیلمساز ایرانی، در تاریخ ۱۹ آبان ۱۳۵۰ به دنیا آمد. او به عنوان یکی از هنرمندان برجسته سینما پس از انقلاب ۱۳۵۷ شناخته میشود. بازی در شخصیت شاپرک نقش نیکی کریمی در سرزمین مادری است.
کریمی در سال ۱۳۷۲ جایزهٔ صدف نقرهای بهترین بازیگر زن ایرانی را دریافت کرد. این جایزه به خاطر بازی او در فیلم سارا در جشنواره بینالمللی فیلم سنسباستین به او اهدا شد.
همچنین در بیست و یکمین دورهٔ جشنواره فیلم فجر، برای بازی در فیلم دیوانهای از قفس پرید و واکنش پنجم، برندهٔ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن شد.
او با بهترین کارگردان های ایران از جمله داریوش مهرجویی، مسعود کیمیایی، عباس کیارستمی، ابراهیم حاتمیکیا، بهروز افخمی و تهمینه میلانی همکاری کرده است. علاوهبر بازیگری، نیکی کریمی چندین فیلم از جمله شیفت شب و آتابای را ساخته است.
شبنم قلیخانی در نقش وحیده همسر رهی
شبنم قلیخانی، بازیگر تئاتر و سینما، در تاریخ ۱۹ آبان ۱۳۵۶ در تهران به دنیا آمد. او با بازی در نمایش آنتیگونه در تئاتر شهر تهران در سال ۱۳۷۶ به فعالیت بازیگری پرداخت.
او توسط شهریار بحرانی کارگردان فیلم سینمایی “مریم مقدس” به سینما معرفی شد. او در نقش مریم، مادر عیسی مسیح، در این فیلم سینمایی به ایفای نقش پرداخت.
شبنم قلیخانی در سال ۲۰۰۰ لیسانس طراحی صحنه را ازدانشگاه آزاد اسلامی تهران دریافت کرد و درحالحاضر استاد کارگردانی تئاتر در دانشگاه آزاد اسلامی تهران است.
در سال ۱۳۹۲ به علت کار شخصی همسرش و ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد رشته کارگردانی تئاتر به استرالیا نقل مکان کرد؛ اما به ایران بازگشت.
ترلان پروانه در نقش زیور در سرزمین مادری
ترلان پروانه در نقش کودکیهای زیور در فصل یک سریال سرزمین مادری به ایفای نقش پرداخته است. پروانه در ۱۸ تیر ۱۳۷۷ در شهر شیراز به دنیا آمد و از ۳ سالگی قدم به عرصه بازیگری گذاشت.
اولین جرقههای بازیگری با حضور در سریال “بچههای خیابان” به کارگردانی همایون اسعدیان در سال ۱۳۸۲ زده شد. او در سال ۱۳۸۳ با حضور در سریالهای پرمخاطبی چون “۱۰۱ راه برای ذله کردن پدر و مادرها” به کارگردانی حجت قاسم زاده اصل و “خوش غیرت” گام بلندی در دنیای بازیگری برداشت و نام خود را بیشاز پیش بر سر زبانها انداخت.
استعداد و پشتکار ترلان در سنین پایین، توجه کارگردانان مطرح سینما را به خود جلب کرد. در سال ۱۳۸۴ در سریال “جایزه بزرگ” به کارگردانی مهران مدیری، افتخار همکاری با این کارگردان نام آشنا را پیدا کرد. همچنین او با بازی در فیلم سینمایی “چپ دست” در سال ۱۳۸۵ به کارگردانی آرش معریان، رسما پا به عرصه سینما گذاشت.
لیلا زارع در نقش زیور (جوانی)
لیلا زارع بازیگر سینما و تلویزیون در تاریخ ۲۱ مهر ۱۳۵۹ در تهران به دنیا آمد. او باوجوداینکه فارغالتحصیل رشته مدیریت بازرگانی است، بهخاطر علاقهاش به بازیگری وارد این عرصه شد. زارع قبلتر تجربه عکاسی را نیز در آتلیه شخصی خود داشته است. او در دورههای مختلف آموزشی ازجمله نقد و بررسی فیلم و تاریخ سینما شرکت کرد و دانش و مهارت خود را در این زمینه ارتقا داد.
اولین حضور لیلا زارع در قاب تصویر، به سال ۱۳۸۲ و بازی در سریالی بازمیگردد که بهدلیل مشکلات تولید، هرگز پخش نشد. بااینحال این اتفاق، مانع از درخشش او در دنیای هنر نشد. او در سال ۱۳۸۳ با بازی در فیلم “ما همه خوبیم” به کارگردانی محمدحسین فرحبخش، گام بلندی در عرصه بازیگری برداشت و تواناییهای خود را به اثبات رساند.
نقشآفرینی لیلا زارع در فیلم “سوپر استار” در سال ۱۳۸۷ و همچنین هنرنمایی او در سریال “ارمغان تاریکی” در سال ۱۳۸۹، نقطهعطفی در کارنامه هنری او محسوب میشود. او در سریال سرزمین مادری در نقش جوانی های زیور به ایفای نقش پرداخته است.
روحالله حقگویلسان در نقش عباس
روحالله حقگوی لسان در عرصه سینما و تلویزیون ایران بهعنوان دستیار کارگردان شناخته میشود. او در سال ۱۳۹۳ با فعالیت در سریال “ابله” به کارگردانی کمال تبریزی و سید جمال سید حاتمی، گامی بلند در مسیر هنری خود برداشت. “ابله” سریالی کمدی و اجتماعی بود که با روایت داستانی جذاب و بازی درخشان بازیگران، مورد استقبال گسترده مخاطبان قرار گرفت و حقگوی لسان نیز با حضور در این سریال، سهم بهسزایی در خلق این اثر فاخر ایفا کرد.
اولین حضور این او بهعنوان بازیگر در نقش کودکیهای عباس، دوست رهی، در سریال تاریخی سرزمین مادری رقم خورده است و در این سریال با بازیگران بهنامی مانند علی شادمان، فرهاد قائمیان و هنگامه قاضیانی همبازی شده است.
بابک حمیدیان در نقش عباس
بابک حمیدیان، بازیگر سریال سرزمین مادری، در سال ۱۳۵۹ در شهر تهران به دنیا آمد. او که فارغالتحصیل لیسانس رشته نمایش با گرایش طراحی صحنه از دانشگاه آزاد اسلامی است، علاوهبر بازیگری در آموزشگاههای آزاد نیز به تدریس فنون بازیگری میپردازد.
حمیدیان در سال ۱۳۷۸ با حضور روی صحنه تئاتر، اولین تجربه خود در این عرصه را رقم زد. نقطهعطف کارنامه هنریاش، به سال ۱۳۸۲ و اولین حضور او در سینما با فیلم “قدمگاه” به کارگردانی محمد مهدی عسگرپور بازمیگردد.
“طبل بزرگ زیر پای چپ” فیلمی با مضمون جنگ ایران و عراق بود که در سال ۱۳۸۳ روی پرده سینما رفت. بابک در این فیلم، نقشی متفاوت را تجربه کرد و استعداد خود را در ایفای نقشهای متنوع به نمایش گذاشت؛ اما بدونشک، اوج هنرنمایی حمیدیان در فیلم “هیس! دخترها فریاد نمیزنند” بود. او با بازی درخشان خود در این فیلم، نظر منتقدان را به خود جلب کرد و نامزد دریافت جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشن انجمن منتقدان سینمای ایران در سال ۱۳۹۲ شد.
محمدرضا فروتن در نقش حشمت
محمدرضا فروتن، هنرپیشه، صداپیشه، خواننده و مجری ایرانی، در تاریخ ۷ دی ۱۳۴۷ در تهران متولد شد. او بازیگری را در سال ۱۳۷۳ با بازی در فیلم “هدف” آغاز کرد و سپس با بازی در فیلمهای “مرسدس” و “اعتراض” به شهرت رسید.
فروتن به خاطر بازی در فیلم “قرمز”، جوایز سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد در هفدهمین جشنواره فیلم فجر و تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد در سومین دوره جشن خانه سینما را دریافت کرد.
در فیلم “قرمز”، زوج هنری فروتن و هدیه تهرانی بعد از خسرو شکیبایی و بیتا فرهی، از بهترین زوج های سینمایی ایران، دومین زوج سینمایی در تاریخ سینمای ایران بودند که برای نقش اول مرد و زن، برنده سیمرغ بلورین شدند.
دو فیلم “قرمز” و “دو زن” در سال ۱۳۷۷ از پرفروشترین فیلمهای ابتدای سال با بازی فروتن بودند که هر دو فیلم در شمار آثار پرسروصدا و جریانساز آن دهه بودند.
جواد عزتی در نقش قاسم
جواد عزتی ابتدا در تئاتر فعالیت خود را آغاز کرد و سپس در سال ۱۳۸۱ اولین نقش تلویزیونی خود را ایفا کرد. وی در مجموعههایی مانند “هیچکس”، “کمربندها را ببندیم”، “سه دونگ، سه دونگ”، “مرد هزارچهره”، “چاردیواری” و “دردسرهای عظیم” نقش داشته است. او همچنین در سریالهای “باغ مظفر” و “قهوه تلخ” حضور داشت و به همراه همسرش، مهلقا باقری، در آینه بغل نیز بازی کرد.
فیلم آینه بغل که توسط منوچهر هادی کارگردانی شده و جواد عزتی یکی از نقشهای اصلی آن را بازی کرده است، در سه روز اول توانست به فروش یک میلیارد و دویست میلیون تومان دست یابد و رکورد فروش فیلم ساعت ۵ عصر را شکسته و عزتی را به پرفروشترین بازیگر سال ۱۳۹۶ ایران تبدیل کند.
حسین محجوب در نقش حسین فاطمی (اوس حسین) پدربزرگ مادری رهی
حسین محجوب، کارگردان، نویسنده و هنرپیشه در دهم مردادماه ۱۳٢٧ در شهر رشت به دنیا آمد. پس از دریافت دیپلم، وارد عرصه تئاتر شد. نخستین نقش سینمایی خود را در فیلم “شاخص رگبار” به کارگردانی بهرام بیضایی ایفا کرد. یکی از ویژگیهای برجسته او، گزیده کاریهایش در دوران قبل و بعد از انقلاب ایران است.
سریال “سربداران” به کارگردانی محمدعلی نجفی که او نیز در آن حضور داشت، توجه عمومی را به خود جلب کرد. در همین زمان، او نخستین فیلم بلندش را با عنوان “چوپانان کویر” ساخت که در نهایت به نمایش عمومی نرسید.
شایان ذکر است که نقش برجستهای که محجوب در فیلم “مادیان” به کارگردانی علی ژکان ایفا کرد، هنوز هم در خاطر بسیاری از طرفداران سینما پررنگ است.
فرشته صدرعرفایی در نقش منیر زن اوس حسین، مادربزرگ مادری رهی
فرشته صدرعرفایی متولد ۹ تیر سال ۱۳۴۱ در تهران، یک بازیگر، گوینده و عروسکگردان است. صدرعرفایی فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۵۲ با حضور در کلاسهای تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش کودکان و نوجوانان آغاز کرد.
از سال ۱۳۶۲، در سینما با بازی در نمایش تلویزیونی “ببری طوفان عظیم جنگل” شروع به کار کرد و از آن زمان تاکنون در ۱۸ مجموعه تلویزیونی و فیلم سینمایی ایرانی به عنوان گوینده و عروسکگردان حضور داشته است.
عرفایی در فیلمهای مختلفی به ایفای نقش پرداخته است. همچنین، به عنوان کارگردان، ۴ مجموعه تلویزیونی به نامهای “لی لی حوضک”، “گربه جله و آقاپسر”، “عید اومد بهار اومد” و “پلیس آسمانی” را ساخته است. همچنین او همسر سابق کامبوزیا پرتوی، فیلمنامهنویس و کارگردان، بوده است.
فرهاد قائمیان در نقش سرهنگ عبدالرضا بهادری
فرهاد قائمیان در تاریخ ۱۵ اسفند ۱۳۴۴ در اردبیل به دنیا آمد. او فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۷۰ با بازی در فیلمهای کوتاه آغاز کرد و با فیلم “دمرل” به کارگردانی یدالله صمدی وارد صنعت سینما شد.
سپس در سال ۱۳۷۹ به فعالیت در تلویزیون پرداخت و در حوزههای مختلفی مانند بازیگری، تهیهکنندگی، مدیریت تولید و طراحی صحنه و لباس مشغول شد.
در سال ۱۳۸۰، منتقدان سینما وی را برای بازی در فیلم “قارچ سمی” به کارگردانی ملاقلی پور، جزو ده بازیگر برتر سینمای ایران معرفی کردند. همچنین، در سال ۷۷ نامزد دریافت جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل مرد در جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم “هیوا” شد. همچنین، در سال ۱۴۰۱ به افتخار بازی در فیلم “غریب”، دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد به وی اهدا شد.
صالح میرزا آقایی در نقش همسر شاپرک
صالح میرزا آقایی، بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، در تاریخ ۱ مرداد ۱۳۴۹ در تهران متولد شد. او اولین تجربه حضور در صحنه تلویزیون را با برنامه “صندوق پست” و بازی در آیتمهای نمایشی آن به کارگردانی ایرج طهماسب و حمید جبلی در سال ۱۳۷۲ آغاز کرد.
همچنین، صالح میرزا آقایی با نقشی کوتاه در فیلم سینمایی “بوی پیراهن” به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا در سال ۱۳۷۴ اولین تجربه سینمایی خود را کسب کرد.
علاوهبر بازیگری، او از سال ۱۳۷۴ به همکاری با رسانههای سینمایی و فرهنگی مشغول بوده و در این زمینه مجموعهای از مقالات درباره سینما و بازیگری در نشریاتی مانند “درآستانه فردا” و “نقش آفرینان” منتشر کرده است.
بهرام ابراهیمی حاج محسن پدر وحیده
بهرام ابراهیمی، متولد سال ۱۳۳۴ در قم، کارشناس رادیو، تئاتر، سینما و تلویزیون است. وی دانشآموخته کارشناسی نمایش با گرایش بازیگری و کارگردانی از دانشکده هنرهای دراماتیک است.
هنگامی که بهرام ابراهیمی ۱۸ساله بود، در سال ۱۳۵۲ به طور حرفهای با بازی در سریال “صخره سیاه” به عنوان بازیگر شروع به کار کرد. از آن پس، در فیلمها و سریالهای مختلفی مانند “مارمولک”، “زاگرس”، “مرد بارانی” و “بیگناهان” نقشهای متعددی را ایفا کرد.
بهرام ابراهیمی در سال ۱۳۷۴ با پیشنهاد احمد آقالو به گروه بازیگران رادیو پیوست و با بازی در نمایش رادیویی “رستم و سهراب” به کارگردانی خسرو فرخزادی به طور رسمی فعالیت حرفهای خود را در مرکز نمایش رادیو آغاز کرد و تاکنون در نقشهای بسیاری بازی کرده است.
مریم شیرازی در نقش زهره مادر واقعی رهی
مریم شیرازی که به عنوان کارگردان و بازیگر سینما و تلویزیون و تئاتر فعالیت میکند در تاریخ ۳ آبان ۱۳۵۶ در تهران به دنیا آمد.
وی در جشنواره Art in War سال ۲۰۰۶ در کشور هلند، با اجرای نمایش تئاتر “پیکر زن همچون میدان نبرد” به کارگردانی خود، تجربه بینالمللی خود را در حوزه تئاتر به ثبت رساند. او تا مقطع کارشناسی ارشد در رشته کارگردانی تئاتر در دانشگاه هنر و معماری تحصیلات خود را ادامه داده است.
حسین محب اهری در نقش اوستا قادر
محباهری از سال ۱۳۶۵ با نقش کوچکی در فیلم “رابطه” به کارگردانی پوران درخشنده وارد عرصه بازیگری شد. او همچنین از سال ۱۳۵۰ به عکاسی تجربی و بازی در تئاتر مشغول بود.
حسین محباهری بازیگر سریال ایرانی سرزمین مادری در تاریخ ۲۸ مهر ۱۳۳۰ به دنیا آمد و در تاریخ ۲۶ دی ۱۳۹۷ درگذشت. او در سال ۱۳۵۸ مدرک کارشناسی زبان و ادبیات فارسی را از مدرسهٔ عالی ادبیات و زبانهای خارجی دریافت کرد. همچنین در سال ۱۳۵۴، یک دوره آموزش بازیگری زیر نظر آربی اوانسیان در کارگاه نمایش فراگرفت.
فرحناز منافی ظاهر، قبلاً همسر محباهری بود که ازدواج آنها به طلاق منجر شد. محباهری یک بار با سرطان غدد لنفاوی مبارزه کرد و بعد از بهبودی، مجدداً بیمار شد.
در آذر ماه ۱۳۹۷، به دلیل وخامت حال ناشی از بازگشت سرطان، وی در بیمارستان بستری شد. روز ۲۶ دیماه ۱۳۹۷ به علت بیماری و ایست قلبی، در سن ۶۷ سالگی در بیمارستان لالهٔ تهران درگذشت.
رضا بنفشه خواه در نقش اوستا صفدر
رضا بنفشهخواه در تاریخ چهاردهم بهمن ماه سال ۱۳۲۲ در دروازه شمران تهران به دنیا آمد. پس از گرفتن دیپلم در سال ۱۳۴۲، وارد یک هنرکده شد و در همان سال بازی در تئاتر را آغاز کرد. اولین تجربه تلویزیونی او در فیلم “مخمصه” در سال ۱۳۶۲ بود و اولین فیلم سینمایی او در “شب مکافات” در سال ۱۳۶۳ بود.
پس از اتمام دورههای بازیگری، برای مدتی به عنوان آموزگار بازیگری و فن بیان و گویندگی فعالیت کرد. رضا بنفشهخواه بازنشسته سازمان وزارت کار و امور اجتماعی است.
رضا بنفشهخواه سالهاست که با خانم جشینه نیلچی زاده ازدواج کرده است. خانم نیلچی زاده قبلاً در کاخ جوانان اسبق مشغول به کار بوده است.
پریوش نظریه در نقش جمیله
پریوش نظریه در بهمن ماه ۱۳۴۸ در شهر نفتخیز گچساران به دنیا آمد. او دارای مدرک لیسانس تئاتر از دانشگاه هنر است. پریوش نظریه دختری به نام آناهیتا دارد.
او علاوهبر بازیگری، به عنوان یک مستندساز و عکاس نیز فعالیت میکند. در دومین فیلم خود با نام “پدر”، موفق شد جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن را کسب کند. در سال ۱۳۶۹ وارد عرصه حرفهای و جدی سینما شد، اما نگاه سختگیرانهای که به مقوله هنر و سینما دارد، باعث شد تا برای بازی در فیلم بعدی خود پنج سال صبر کند.
با فیلم “پدر” ساختهٔ مجید مجیدی که در سال ۱۳۷۴ اکران شد، وی به عنوان یک چهره شاخص در سینما مطرح شد. نظریه در انتخاب نقشها و فیلمهای خود حساسیت زیادی به خرج میدهد که این حساسیت، او را به یک بازیگر شاخص تبدیل کرده است.
هومن سیدی
در سال ۱۳۸۵، هومن سیدی با آزاده صمدی ازدواج کرد و پس از گذشت هشت سال در سال ۱۳۹۲ از هم جدا شد. او بعدها دوباره ازدواج کرد و یک فرزند دارد.
هومن سیدی پس از فارغالتحصیلی از دبیرستان و دریافت دیپلم گرافیک، با حضور در کلاسهای انجمن سینمای جوان رشت و ساخت چند فیلم کوتاه، به حرفه بازیگری روی آورد. سپس به تهران رفت و در کلاسهای بازیگری تحت مدیریت پرویز پرستویی شرکت کرد.
در دهه هشتاد، هومن سیدی در فیلم “یک تکه نان” به همراه رضا کیانیان همبازی شد و سپس در فیلم “چهارشنبهسوری” به کارگردانی اصغر فرهادی نقش کوتاهی ایفا کرد.
همچنین، در فیلم “پابرهنه در بهشت” به کارگردانی بهرام توکلی نقش اصلی را بازی کرد. این فیلم، نخستین فیلم بلند بهرام توکلی بود و باعث شناخته شدن هومن سیدی شد. او نیز به عنوان نامزد بهترین بازیگر نقش اول مرد در جشن خانه سینما انتخاب شد.
نظر شما